News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

MessagePreviewOnMouseOver

Started by snork13, February 03, 2006, 12:39:52 AM

Previous topic - Next topic

snork13

Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

TurtleKicker

Quote from: snork13 on June 15, 2011, 01:26:26 PM
updated for 2.0 :)

Thanks! Bug, though: the preview text should filter out BBcode. :)

snork13

Quote from: sremick on June 15, 2011, 02:42:44 PM
Quote from: snork13 on June 15, 2011, 01:26:26 PM
updated for 2.0 :)

Thanks! Bug, though: the preview text should filter out BBcode. :)

not sure i follow u. if you use the [b]bold [/b] it filters out the bbc and just preview a bold
Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

TurtleKicker

Hmm once I increased the preview length to 256 it seems to be fine. But as I was experimenting with much smaller lengths I was seeing BB code in the preview.

So maybe only a bug for very short preview lengths, but probably lengths too short for anyone to practically use so maybe not a serious bug. :)

Kindred

it is going to be a "bug" in any case for which the BBC is cut off mid-tag...
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

snork13

Quote from: Kindred on June 15, 2011, 04:16:23 PM
it is going to be a "bug" in any case for which the BBC is cut off mid-tag...


interesting. i assume the bug is in the actually preview function and once address the mod should work as expected.

-snork
Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

TurtleKicker

Quote from: Kindred on June 15, 2011, 04:16:23 PM
it is going to be a "bug" in any case for which the BBC is cut off mid-tag...

So you're saying if the preview length ends mid-tag, that's what triggers it? Seems a bug that's easily fixed by simply stripping our BBC prior to trimming it down, versus after.

3fifty

SMF V2.0

Can anyone help me with getting this to work on Back N Black theme?  I need help with one file.
I cant get the code correct in one file.  "./Themes/BacknBlack/Recent.template.php"

It is attached if anyone can point me in the right direction.

Thanks! 

Edits needed below.


Find: [Select]

'<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>'

Replace With: [Select]

'<span title="', $topic['first_post']['preview'], '"><span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span></span>'


Find: [Select]

'<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>'

Replace With: [Select]

'<span title="', $topic['first_post']['preview'], '"><span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span></span>'


snork13

Quote from: 3fifty on June 29, 2011, 01:31:43 PM
SMF V2.0

Can anyone help me with getting this to work on Back N Black theme?  I need help with one file.
I cant get the code correct in one file.  "./Themes/BacknBlack/Recent.template.php"

It is attached if anyone can point me in the right direction.

Thanks! 

Edits needed below.


Find: [Select]

'<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>'

Replace With: [Select]

'<span title="', $topic['first_post']['preview'], '"><span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span></span>'


Find: [Select]

'<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>'

Replace With: [Select]

'<span title="', $topic['first_post']['preview'], '"><span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span></span>'



does that theme even have a recent template. i thought it fell back on the default file? which the package manager will change.

-snork13
Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

3fifty

When I tried to install it It gave me an error for the two code placements in "./Themes/BacknBlack/Recent.template.php".  Which led me to the manual install.  I just cant get it right.
The file I attached is from the "./Themes/BacknBlack/" directory.
I checked the theme contents and it includes a Recent.template.php.
Thanks for the help!

snork13

that template is missing the the first post id, not sure why. i don't know theme. Can u link me to the theme?
Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

3fifty


danskmacabre

Getting a strange error:
Duplicate entry 'hover_length' for key 1
File: /home/xxxxx/xxxx/xxxx/forum/Packages/temp/addMessagePreview_settings.php
Line: 31


I have replaced some of the directory structure with XXXx

SMF Version 2, using the Coal Black theme.

Website: cantref.org.uk chaos8.com | SmF version: 2 | Portal software: PortaMx 1.3 | Default theme: Coal Black

snork13

Quote from: danskmacabre on July 20, 2011, 06:12:50 PM
Getting a strange error:
Duplicate entry 'hover_length' for key 1
File: /home/xxxxx/xxxx/xxxx/forum/Packages/temp/addMessagePreview_settings.php
Line: 31


I have replaced some of the directory structure with XXXx

SMF Version 2, using the Coal Black theme.



i'm guessing you upgraded without uninstalling the mod....


so unzip the package and put the drop_settings files @ the root of your forum and then run it from a browser.


or use phpmyadmin to drop the setting from your database


-snork
Mods
Please DO NOT PM me with requests for individual support, but post your questions and concerns in the appropriate section of the forum where other users can benefit from them as well. Thank you.
I have been super busy as of late. Working on updates to all my modifications for 2.0.1

danskmacabre

Yes that worked (running the drop settings file), thanks  :)
Like you said I must have forgot to uninstall this mod before a forum upgrade at some time.
Website: cantref.org.uk chaos8.com | SmF version: 2 | Portal software: PortaMx 1.3 | Default theme: Coal Black

smurff289

I installed the package and it works fine in the SMF Core Theme. However I use a different default theme and I cant get it to work. I Cant find the lines that I need to edit in the
- MessageIndex.template.php
- Recent.template.php
- Admin.template.php (there is none in current template)

I have attached the current themes files. Any help please!?

Template is [Classic YaBB SE Theme]

EricPost

Does this not work in Chrome. I tested it in IE9 and Firefox and other Mozilla browsers it works fine. But nothing shows in Chrome?

Motorhead

Mine fails to install because of the same errors with the recent.template. Thats in the Core theme

I manually searched the file couldn't find the lines that needed changing


T3CHN0

Hello

I just upgraded to 2.0 and have to re-install my mods
when installing this mod I get

Duplicate entry 'hover_length' for key 'PRIMARY'
File: /home1/public_html/mysite/smf/Packages/temp/addMessagePreview_settings.php
Line: 31


Can you explain what I have to do please

Cheers

MotRude


Advertisement: