Advertisement:

Author Topic: My admin section..  (Read 11097 times)

Offline b0$$

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Gender: Male
  • west side!
    • The C-Walk
My admin section..
« on: March 14, 2004, 02:02:15 AM »

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: My admin section..
« Reply #1 on: March 14, 2004, 02:11:00 AM »
It looks quite strongly like you are missing language files... please ensure that you have uploaded all the files from the package to the Themes/default/languages directory.

-[Unknown]

Offline b0$$

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Gender: Male
  • west side!
    • The C-Walk
Re: My admin section..
« Reply #2 on: March 14, 2004, 02:14:05 AM »
wow, i never knew all that ment im missing language files  ;)

Offline b0$$

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Gender: Male
  • west side!
    • The C-Walk
Re: My admin section..
« Reply #3 on: March 14, 2004, 04:06:13 AM »
well that problem is cleared.. thnx

but heres another

http://www.thecwalk.com/testboard/index.php

i upgraded from yabbse and i get that top error and then when i click admin i get..

Notice: Undefined offset: 7 in /home/wannabe/public_html/testboard/Sources/Errors.php on line 41
and
Fatal error: Call to undefined function: footer() in /home/wannabe/public_html/testboard/Sources/Errors.php on line 69

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: My admin section..
« Reply #4 on: March 14, 2004, 04:51:37 AM »
Please try a detailed version check.  Errors.php is not the most recent one. (it's still YaBB SE!)

-[Unknown]