• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek

Started by Harzem, February 24, 2006, 03:03:38 PM

Previous topic - Next topic

my_sweet_shadow

arkadaşlar default theme kullanıyorum harzem arkadaşın dediklerini aynen yaptım ilk önce duranek arkadaşa verdiği template hatasının aynısını verdi sonra yine harzemin dediğigibi ' olan tırnağı " yaptım ama bu seferde o satıra hata verdi bunun kısa ve öz olarak cevabı yokmudur çok karışmış bu topic veyi aksiyonmu tanımlamak lazım sorun nerede yani

my_sweet_shadow

Quote from: my_sweet_shadow on May 30, 2006, 06:41:01 AM
arkadaşlar default theme kullanıyorum harzem arkadaşın dediklerini aynen yaptım ilk önce duranek arkadaşa verdiği template hatasının aynısını verdi sonra yine harzemin dediğigibi ' olan tırnağı " yaptım ama bu seferde o satıra hata verdi bunun kısa ve öz olarak cevabı yokmudur çok karışmış bu topic veyi aksiyonmu tanımlamak lazım sorun nerede yani

sorunumu hallettim arkadaşlar default tema için crazy arkadaşın yaptığını ve daha sonra harzemin dediğini yapınca oluyor ellerinize sağlık teşekkür ederim

thesinaps

Arkadaşlar ben de default dışında Çöl Ateşinde şöyle yaptım:

şu kodu arattım
// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action == 'login' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'login' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a>
</td>' , $current_action == 'login' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';


Üstüne şunu yapıştırdım:
// the [kurallar]button
echo ($current_action == 'kurallar' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'kurallar' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="http://127.0.0.1/kurallar.php">' , Kurallar , '</a>
</td>' , $current_action == 'kurallar' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Ben bunu siteye kurallar koymak için yaptım. Localhostda denedim çalıştı. Burda hxxp:127.0.0.1/kurallar.php [nonactive] yazan yere istediğinizi koyarak butonu koyabilirsiniz. Diğer temalarda yapmak için yine ilk başta verdiğim ve ya benzer bir kodu bulun sonra onlardan birini sadece adreslerini[mesela ben üye listesini kullandım] değiştirerek ve $txt[454] benzeri yazan yere de buton adını koyarak yapın.

celix

bende bazı temalarda forum cıkmıyo tiny portal kurulu oldugu için ne yapabılrım
www.hackbilgisi.com   

vectorman

Arkadaslar SMF 1.0.7 SMF RC2 ye donusturulebiliyo mu?
Son surum yazio orda ama ben REc Kullanmak istiyorum ne yapmam lazim birisi acikca anlatirsa sevinirim!

Elmacik

Sık sorulan sorular isimli başlıktan bu soruyu ve cevabını okursan kolaylıkla yapabilirsin ;)
Bu bölümde sabit başlık kendisi..
Home of Elmacik

metebey

Arkadaşlar Ben Bu Şekilde Yaptım Güzel Olmadı Değil Yani...  8)

Quote// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

ahmet_gd

peki helios multide n'apabilirm oyun modu kurmayı düşünüyorum ona birde resim gerekecek sanırım birini alıp üstüne oyun yazmak gerek galiba ama kodlar nasıl olmalı
www.dijitalgrup.org Hepinizi Bekleriz.



2 Modifikasyonum:


Msn Durumu 1.0 : Msn Durumunuzu Forumda Gösterir (1.1RC2)
Arka Fon Müziği  : Kullanıcı İstediği Müziği Kendi Profiline Girildiği Anda Çalırmasını Sağlar (1.1RC2)


Önemli:ahmet_0734@hotmail Olarak Kullandığım Adresi Artık Kullanmıyorum. Elektromster@dijitalgrup.org 'u Kullanıyorum.

Arbalot

aynı mantıkla arayıp buluyorsun.
home diye arama yap index.tempalte.php de karsına bu kodlara yakın bişiler gelir zaten...

özgür şahin

Sol tarafa yeni tuşları eklemeyi başardım. Ancak aşağıda vereceğim resimdeki örnek gibi "ayrı bir tuşu" o sayfanın en sağına nasıl koyabiliriz?



Teşekkürler.

özgür şahin

Quote from: osahin on July 27, 2006, 04:33:05 PM
Sol tarafa yeni tuşları eklemeyi başardım. Ancak aşağıda vereceğim resimdeki örnek gibi "ayrı bir tuşu" o sayfanın en sağına nasıl koyabiliriz?



Teşekkürler.

Cevap?

e_f_e_han

valla bende sohbet ekledim ... hoş durdu gerçekten... sağolun emeklerine sağlık...

bide sormadan geçmeyeyim... mesela yeni bir site kurdum. pazartesi akşamı açılıyor ayyildizsohbet.net diye. şimdi ben bu butonu sohbet sitemize yönlendirdim. ama ayrı bir pencerede açmasını istiyorum. kullandığım kod:

// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
_EFELERİN EFE'Sİ_
""""""""""""""""   ESKİDENDİ O   """"""""""""""""



Harzem

Şu satırı:
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>

Şöyle yap:
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK" target="_blank">Buton İsmi<a>

manner

October 03, 2006, 04:43:25 PM #33 Last Edit: October 03, 2006, 05:03:11 PM by manner
Sharaph arkadaşın  kodları ile yaptım ve çalıştı ve o kdar çok sevindim ki anlatamam yaaa , Gerçekten bu bilgiler için Allah razı olsun arkadaşlar ....
emeğinize sağlık diyorum .

sharaph arkadaşım senin istediğin şekilde olması için
bul
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>

değiştir
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK" target="_blank">Buton ismi</a>

bunu yap eminim olacak ;)
http://forum.hayatinritmi.com  >>>  hayatin ritmini güncel tutun  ...

frankeistein

Quote from: neonmurat on July 20, 2006, 05:36:15 AM
Arkadaşlar Ben Bu Şekilde Yaptım Güzel Olmadı Değil Yani...  8)

Quote// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
saol arkadaşım

uyesuyes2

// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

arkadaşlar yukarıdaki linki tıladığımda boyutları belirlenmiş popup pencerede açmak istiyorum ama ayarlayamadım birtürlü deli oldum bi yardımcı olur musunuz?

RaPİzMiR

yaw arkadaslar bılıyorum bana kızacaksınız ama bısı sorcam bu yapılan olaylar sadece ucretlı forumlar ıcın mı ???tek bır cevap ıstıyorum!tesekkur edıyrm !

Alpay

Harzem ilk msjda

<td valign="top" class="maintab_back'>

yazmışsın

class="maintab_back">

böyle olmucak mı kardeş diğer türlü parse alıyoruz ;)

NoPasaran

Orange teması için yardımcı olabilirmisiniz?
kralkartal.net SMF 2.0.8

cedric1452

a new damage tema kullanıyorum
1.1.3 serisi
portal butonu eklemek istediğimde butonların düzeni bozuluyor
butonlar üst çerçevenin üstünde yukardan aşağıya sıralanmış şekilde geliyor
şu an ekledim butonu ama portal yerine forum yazıyor

eklediğim kod bu
// Show the [portal] button.
echo ($current_action == 'portal' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="mainNav-home"><a href="http://www.ibtf.net">portal</a></li>' , $current_action == 'portal' ? '' : '';

nasıl düzeltebilirim?

Advertisement: