Advertisement:

Author Topic: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek  (Read 75629 times)

Offline my_sweet_shadow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #20 on: May 30, 2006, 06:41:01 AM »
arkadaşlar default theme kullanıyorum harzem arkadaşın dediklerini aynen yaptım ilk önce duranek arkadaşa verdiği template hatasının aynısını verdi sonra yine harzemin dediğigibi ' olan tırnağı " yaptım ama bu seferde o satıra hata verdi bunun kısa ve öz olarak cevabı yokmudur çok karışmış bu topic veyi aksiyonmu tanımlamak lazım sorun nerede yani

Offline my_sweet_shadow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #21 on: May 30, 2006, 06:53:19 AM »
arkadaşlar default theme kullanıyorum harzem arkadaşın dediklerini aynen yaptım ilk önce duranek arkadaşa verdiği template hatasının aynısını verdi sonra yine harzemin dediğigibi ' olan tırnağı " yaptım ama bu seferde o satıra hata verdi bunun kısa ve öz olarak cevabı yokmudur çok karışmış bu topic veyi aksiyonmu tanımlamak lazım sorun nerede yani

sorunumu hallettim arkadaşlar default tema için crazy arkadaşın yaptığını ve daha sonra harzemin dediğini yapınca oluyor ellerinize sağlık teşekkür ederim

Offline thesinaps

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #22 on: July 12, 2006, 06:17:59 AM »
Arkadaşlar ben de default dışında Çöl Ateşinde şöyle yaptım:

şu kodu arattım
Code: [Select]
// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action == 'login' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'login' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a>
</td>' , $current_action == 'login' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Üstüne şunu yapıştırdım:
Code: [Select]
// the [kurallar]button
echo ($current_action == 'kurallar' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'kurallar' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="http://127.0.0.1/kurallar.php">' , Kurallar , '</a>
</td>' , $current_action == 'kurallar' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
Ben bunu siteye kurallar koymak için yaptım. Localhostda denedim çalıştı. Burda hxxp:127.0.0.1/kurallar.php [nonactive] yazan yere istediğinizi koyarak butonu koyabilirsiniz. Diğer temalarda yapmak için yine ilk başta verdiğim ve ya benzer bir kodu bulun sonra onlardan birini sadece adreslerini[mesela ben üye listesini kullandım] değiştirerek ve $txt[454] benzeri yazan yere de buton adını koyarak yapın.

Offline celix

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Male
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #23 on: July 13, 2006, 04:03:35 PM »
bende bazı temalarda forum cıkmıyo tiny portal kurulu oldugu için ne yapabılrım
hxxp:www.hackbilgisi.com [nonactive]   

Offline vectorman

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #24 on: July 15, 2006, 02:35:30 PM »
Arkadaslar SMF 1.0.7 SMF RC2 ye donusturulebiliyo mu?
Son surum yazio orda ama ben REc Kullanmak istiyorum ne yapmam lazim birisi acikca anlatirsa sevinirim!

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #25 on: July 15, 2006, 02:44:13 PM »
Sık sorulan sorular isimli başlıktan bu soruyu ve cevabını okursan kolaylıkla yapabilirsin ;)
Bu bölümde sabit başlık kendisi..
Home of Elmacik

Offline metebey

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 61
  • Gender: Male
  • TeknoFORUM.net
    • www.TeknoFORUM.NET
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #26 on: July 20, 2006, 05:36:15 AM »
Arkadaşlar Ben Bu Şekilde Yaptım Güzel Olmadı Değil Yani...  8)

Quote
   // Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Offline ahmet_gd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 375
  • Gender: Male
    • Dijital Grup
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #27 on: July 20, 2006, 06:20:54 AM »
peki helios multide n'apabilirm oyun modu kurmayı düşünüyorum ona birde resim gerekecek sanırım birini alıp üstüne oyun yazmak gerek galiba ama kodlar nasıl olmalı
www.dijitalgrup.org Hepinizi Bekleriz.


2 Modifikasyonum:

Msn Durumu 1.0 : Msn Durumunuzu Forumda Gösterir (1.1RC2)
Arka Fon Müziği  : Kullanıcı İstediği Müziği Kendi Profiline Girildiği Anda Çalırmasını Sağlar (1.1RC2)

Önemli:ahmet_0734@hotmail Olarak Kullandığım Adresi Artık Kullanmıyorum. Elektromster@dijitalgrup.org 'u Kullanıyorum.

Offline Arbalot

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,635
  • Gender: Male
  • SMF Hastası
    • SMF Destek
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #28 on: July 20, 2006, 06:22:27 AM »
aynı mantıkla arayıp buluyorsun.
home diye arama yap index.tempalte.php de karsına bu kodlara yakın bişiler gelir zaten...

Offline osahin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 330
  • Gender: Male
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #29 on: July 27, 2006, 04:33:05 PM »
Sol tarafa yeni tuşları eklemeyi başardım. Ancak aşağıda vereceğim resimdeki örnek gibi "ayrı bir tuşu" o sayfanın en sağına nasıl koyabiliriz?



Teşekkürler.

Offline osahin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 330
  • Gender: Male
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #30 on: August 03, 2006, 07:33:30 AM »
Sol tarafa yeni tuşları eklemeyi başardım. Ancak aşağıda vereceğim resimdeki örnek gibi "ayrı bir tuşu" o sayfanın en sağına nasıl koyabiliriz?



Teşekkürler.

Cevap?

Offline e_f_e_han

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 135
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #31 on: August 06, 2006, 03:34:15 AM »
valla bende sohbet ekledim ... hoş durdu gerçekten... sağolun emeklerine sağlık...

bide sormadan geçmeyeyim... mesela yeni bir site kurdum. pazartesi akşamı açılıyor ayyildizsohbet.net diye. şimdi ben bu butonu sohbet sitemize yönlendirdim. ama ayrı bir pencerede açmasını istiyorum. kullandığım kod:

Code: [Select]
// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
_EFELERİN EFE'Sİ_
""""""""""""""""   ESKİDENDİ O   """"""""""""""""


Offline Harzem

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,384
  • Gender: Male
  • I know, my avatar is nerve-wracking!
Re: RC2 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #32 on: August 06, 2006, 03:36:58 AM »
Şu satırı:
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>

Şöyle yap:
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK" target="_blank">Buton İsmi<a>

Offline manner

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 21
    • Güncel Forum
Re: RC2/RC3 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #33 on: October 03, 2006, 04:43:25 PM »
Sharaph arkadaşın  kodları ile yaptım ve çalıştı ve o kdar çok sevindim ki anlatamam yaaa , Gerçekten bu bilgiler için Allah razı olsun arkadaşlar ....
emeğinize sağlık diyorum .

sharaph arkadaşım senin istediğin şekilde olması için
bul
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>

değiştir
<a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK" target="_blank">Buton ismi</a>

bunu yap eminim olacak ;)
« Last Edit: October 03, 2006, 05:03:11 PM by manner »
http://forum.hayatinritmi.com [nofollow]  >>>  hayatin ritmini güncel tutun  ...

frankeistein

  • Guest
Re: RC2/RC3 Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #34 on: December 08, 2006, 05:47:05 AM »
Arkadaşlar Ben Bu Şekilde Yaptım Güzel Olmadı Değil Yani...  8)

Quote
   // Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
saol arkadaşım

Offline uyesuyes2

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #35 on: February 13, 2007, 01:04:57 PM »
// Show the [Buton İsmi] button.
   echo ($current_action=='Buton İsmi' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'Buton İsmi' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="SİTE URL'Sİ BURAYA YAZILACAK">Buton İsmi<a>
            </td>' , $current_action == 'Buton İsmi' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

arkadaşlar yukarıdaki linki tıladığımda boyutları belirlenmiş popup pencerede açmak istiyorum ama ayarlayamadım birtürlü deli oldum bi yardımcı olur musunuz?

Offline RaPİzMiR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #36 on: April 09, 2007, 03:11:45 PM »
yaw arkadaslar bılıyorum bana kızacaksınız ama bısı sorcam bu yapılan olaylar sadece ucretlı forumlar ıcın mı ???tek bır cevap ıstıyorum!tesekkur edıyrm !

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #37 on: April 10, 2007, 12:44:04 PM »
Harzem ilk msjda

<td valign="top" class="maintab_back'>

yazmışsın

class="maintab_back">

böyle olmucak mı kardeş diğer türlü parse alıyoruz ;)

Offline NoPasaran

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 698
  • Gender: Male
  • Siyah Beyaz - Ölüm Yaşam
    • @volkandiyorki on Twitter
    • Kralkartal
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #38 on: May 13, 2007, 11:16:31 AM »
Orange teması için yardımcı olabilirmisiniz?
kralkartal.net SMF 2.0.8

Offline cedric1452

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: 1.1 serisi Default temaya yeni tuşlar eklemek
« Reply #39 on: August 11, 2007, 03:31:18 PM »
a new damage tema kullanıyorum
1.1.3 serisi
portal butonu eklemek istediğimde butonların düzeni bozuluyor
butonlar üst çerçevenin üstünde yukardan aşağıya sıralanmış şekilde geliyor
şu an ekledim butonu ama portal yerine forum yazıyor

eklediğim kod bu
Code: [Select]
// Show the [portal] button.
echo ($current_action == 'portal' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="mainNav-home"><a href="http://www.ibtf.net">portal</a></li>' , $current_action == 'portal' ? '' : '';
nasıl düzeltebilirim?