• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 01, 2021, 11:45:54 PM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Custom Profile Field Mod

Started by winrules, March 30, 2006, 02:21:25 PM

Previous topic - Next topic

onfulltilt

Quote from: naitram on March 14, 2007, 07:37:43 PM
could be a permissions thing. you need to look at the error log right after trying to install the mod

Okay, so I've uninstalled all my non-functioning mods (which generated some errors also) and started from scratch.  Here are the errors I received after my install of the Custom Profile Field mod:

Today at 07:33:50 PM 
http://www.docaa.org/index.php?action=featuresettings;sa=layout;sesc [nofollow] 
8: Undefined index: cp_cpfields
File: /home/docaa/public_html/Sources/ModSettings.php
Line: 142

Today at 07:33:50 PM 
http://www.docaa.org/index.php?action=featuresettings;sa=layout;sesc [nofollow] 
Unable to load the 'CustomProfile.english-utf8' language file.

Today at 07:33:42 PM 
http://www.docaa.org/index.php?action=featuresettings [nofollow] 
8: Undefined index: cp_cpfields
File: /home/docaa/public_html/Sources/ModSettings.php
Line: 142

Today at 07:33:42 PM 

http://www.docaa.org/index.php?action=featuresettings [nofollow] 
Unable to load the 'CustomProfile.english-utf8' language file.


If this is a permission thing why is it happening?  If it is a permission thing, can I manually chmod and then re-chmod some files myself before and after the install?  I know that I did provide SMF with the correct FTP info when it asked for it.  I've even tried installing the mods after I've had SMF make everything writable in the Package/Options tab.


csolve


QuoteThe package you are trying to download or install is either corrupt or not compatible with this version of SMF. 

p.s.. I am running a brand new install of 1.1.2

rgum

I have this mod installed (v 3.16) and I created a few fields - First Name, Last Name, etc - and I set the option "Show in Profile" on but these fields are only visible to users with Admin Privileges.  Regular Members can't see the new fields.  How can I make these fields visible to all users?

rgum

alisoncc

March 17, 2007, 02:57:41 AM #1063 Last Edit: March 17, 2007, 11:24:37 AM by accweb
I just tried to install the Custom Profile Field mod. Everything seemed to go smoothly until I looked at the "Features and Options" to see what changes had been made. And found non.

I checked the error log and it had a few of these:

Unable to load the 'CustomProfile.english-utf8' language file

I checked all server directories, a downloaded full installation and the mod package and can find no evidence that this file has ever existed

Any help would be appreciated

Alison

splatcatballa99

Can i set it so only certain member groups get certain fields?

KGIII

Quote from: splatcatballa99 on March 17, 2007, 09:58:51 PM
Can i set it so only certain member groups get certain fields?

Not with this mod itself. You would have to create and do all sorts of fancy things in addition - just as registering user's membergroups as a $context and then, after making the field, checking to see if you can insert the additional code to check the group.

My PC Support Forum
Please ask in-thread before PMing
                   SMF Help
                   Visit My Blog

How can we improve the support process?:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=163533.0

SMF vs. Godzilla? Who do you think will win?

splatcatballa99

you lost me  after you said "Not with this mod itself. You would have to create and do all sorts of fancy things in addition" so i would need to edit the smf coding itself?

!Hachi!

i have littel strange problem.when i add field pages reloads but nothing added after few mintues when i check it again after visiting some other pages it works fine and no error in error log.else its fine but i have to wait to add fields...
                 server is quite OKAY we don't face downtime but this mod needs time to work!...there is no error in log.
Happy Ramadan

msocal

I love this mod, it works well in the standard theme. 

Unfortunately, the field do not show up in my forums default them which is "Leviathan"  If a new user request an id it does show up there? The work around that I am using presently is just to change the theme to SMF default then add or modify there.  Would be great if I could get it to work in Leviathan under profile view.

Again great mod, I love it, nicely done.

Kindred

in order for this (or any other mod) to work in a custom theme (i.e. anything other than default), you will have to apply the code changes into the *.template.php files.

in your case, it probably incloved profile.tmeplate.php and display.template.php. It may involve other files as well, but those are the two most obvious ones.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.<br /><br />"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

oblio

SMF 1.1.2.
Theme Slick Pro Graphite.
Custom Profile Mod 3.15 - 3.16 fails to install, saying there's no upgrade or something.

The field are showing on the forum, but the profile doesn't allow editing anymore - the fields are gone. The tab from "Features and Options" in Admin is gone too, so no modifications possible from there.

Any ideas?

LGLDSR

Good grief...there are reams of Threads for this Mod. Three quick questions: (1) what is the current version, and (2) have the bugs been ironed out for use with 1.1.2, and (3) What is involved in installing this Mod?

Thanks.

Paracelsus

[SUPPORT QUESTION]
(to be less confusing :D)

Is it possible to configure a specific answer for the custom field created? Like for example if I ask "please write four times the letter a" I want the text field to accept only the answer "aaaa"... is it possible to do this using the MOD ???

Kindred

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.<br /><br />"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

rlyons

I tried to install this mod on a fresh install of 1.1.2 and having trouble. Not seeing anything under 'features and options', and when I check error log I see these messages:

"Unable to load the 'CustomProfile.english-utf8' language file."  and:

"8: Undefined index: cp_cpfields
File: ../public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 142"

I'm hoping someone can help? Thanks in advance.

onfulltilt

Quote from: rlyons on March 24, 2007, 07:21:05 AM
I tried to install this mod on a fresh install of 1.1.2 and having trouble. Not seeing anything under 'features and options', and when I check error log I see these messages:

"Unable to load the 'CustomProfile.english-utf8' language file."  and:

"8: Undefined index: cp_cpfields
File: ../public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 142"

I'm hoping someone can help? Thanks in advance.

I'm having these same exact problems, with this mod and some others (see above posts).  I used Fantastico for the insall?  Anyone else having these problems use Fantastico?  I'm wondering if this is some sort of permissions thing due to having a program like Fantastico handle the install.



lockelymarkets

^^ I am using this mod and the exact same thing happened! I am also using fantastico.

rlyons

Yes, I used fantastico also, however I CHMODed all files to 777 and tried again with the same results so it is not a permission thing. Also I re-uploaded all language files thinking that might be it be still getting same errors.

Kindred

I believe, from your errors, that this has somethign to do with UTF-8, since I installed this one four forums with UTF-8 and have had no issues at all.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.<br /><br />"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

rlyons


Advertisement: