• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 28, 2021, 12:43:06 PM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


BlackDay

Started by crazystu, April 01, 2006, 03:24:56 PM

Previous topic - Next topic

crazystu

April 01, 2006, 03:24:56 PM Last Edit: November 30, 2009, 11:25:35 PM by nesianstyles
Link to the theme



A dark and smooth black theme, which is my second and most popular theme.
This theme uses Andrea's Mini Black Button Set, but the rest was by me (Nesianstyles).

01/12/09 - Theme has been updated for SMF 2.0 RC2! Click on Link to the theme to download.

caliph

The message icons (thumb up, thumb down, exclamation point, etc.) dont show up.
The theme is great, and i was so pleased with it untill i found out about this and frankly it pisses me off abit  :'(

crazystu

make sure your using 1.0 if your running smf 1.0.7 or 1.1 if your running smf 1.1 rc2.
Oddly enough I don't see why it is doing that. Have not touched that code which echos the icons, and all it is, is a string (which I cannot edit).

Johnnybdesign

Hi, I am using the BlackDay theme (which I love by the way!) on my website hxxp:johnnybdesign.com [nonactive]

However, I get a ton of error logs and I do not have enough knowledge to troubleshoot it. I run the latest SMF 1.0.7 with 1.1RC2

Please find below the three most common and redundant error logs:

[Wed Jul  5 19:55:58 2006] [error] [client ipaddress removed] File does not exist: /xxx/xxxx/xxxxxx/forum/Themes/default/xml_topic.js
[Wed Jul  5 19:55:58 2006] [error] [client ipaddress removed] File does not exist: /xxx/xxxx/xxxxxx/forum/Themes/default/print.css
[Wed Jul  5 19:55:54 2006] [error] [client ipaddress removed] File does not exist: /xxx/xxxx/xxxxxx/forum/Themes/default/xml_board.js

It looks like there are some files missing since there are no "xml_topic.js" nor "print.css" or "xml_board.jf" files in the default folder... This translates into ugly red X's on many pages... (I guess where the print button should be)

Does that ring a bell? Your help would be highly appreciated.

PS. I should have added that oddly my identity is never recognized on the index page (I have to login even though settings are set to "forever"). this problem only occurs on the index page though... as soon as I go to a topic page (or any other page) it shows that I am logged in as the correct user name... Don't know if this is related.

Johnnybdesign

Problem solved. I was working BlackDay 1.1 with the outdated SMF 1.0.5 version.

jpepper

Any idea when the User Stats & Total Members issue will be resoved?

BigBear

Can I delete "Theme by Nesianstyles | Buttons by Andrea" in the footer?

greyknight17

Quote from: BigBear on June 03, 2007, 07:55:29 AM
Can I delete "Theme by Nesianstyles | Buttons by Andrea" in the footer?
You "can", but don't. It's there to credit the author that created the theme.

heywood

I really like this theme a lot, I have no problems with it at all. The only thing I want to do is to place a banner with a url attached to it on the upper right side of the header & I can't figure out how to do it. I've asked on the forums bot no one seems able to help. The code I want to place is <a href='http://www.2.livejasmin.com/listpage.php?psid=heywood&pstour=t1&psprogram=REVS' target='_blank'><img src='http://static.awempire.com/ban/jsm/Horizontal/livejasmin_468x60.jpg' border='0' ></a>

thx much

greyknight17

Quote from: heywood on June 04, 2007, 11:54:23 PM
I really like this theme a lot, I have no problems with it at all. The only thing I want to do is to place a banner with a url attached to it on the upper right side of the header & I can't figure out how to do it. I've asked on the forums bot no one seems able to help. The code I want to place is <a href='http://www.2.livejasmin.com/listpage.php?psid=heywood&pstour=t1&psprogram=REVS' target='_blank'><img src='http://static.awempire.com/ban/jsm/Horizontal/livejasmin_468x60.jpg' border='0' ></a>

thx much
Replied to here.

ingels

Having trouble with image attachements in posts, checked the box for "display image attachements as pictures under posts" but the only thing I get is instead of the image. I tried other themes and it's only with Black Day that this problem occurs

Anyone with pointers towards where to start ?.. I checked the errors logs but Im not sure what to look for

Grateful for any help !!
Nicklas Ingels
Los Angeles, 2019 - http://www.tyrell-corporation.pp.se [nofollow]
Personal Site - http://www.ingels.se [nofollow]

ingels

Quote from: ingels on May 18, 2008, 08:51:25 PM
Having trouble with image attachements in posts, checked the box for "display image attachements as pictures under posts" but the only thing I get is instead of the image. I tried other themes and it's only with Black Day that this problem occurs

Updated to the SMF 1.1.5 and BlackDay 1.1 solved the problem
Nicklas Ingels
Los Angeles, 2019 - http://www.tyrell-corporation.pp.se [nofollow]
Personal Site - http://www.ingels.se [nofollow]

crazystu

Theme has been remade for SMF 2.0 RC1...
Thought I might aswell, as this is/was my most popular theme :)

Crip

Cool ---- i always liked this one and the Dark Tech one to. ;)
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

annikk.exe

Will this version work with 1.1.8?  The link in another thread to the 1.1.x-compatible theme is broken.. :/


-Annikk

crazystu

November 30, 2009, 11:25:00 PM #15 Last Edit: November 30, 2009, 11:32:28 PM by nesianstyles
This theme has been updated for SMF 2.0 RC2 :)
I no longer maintain a 1.1.x compatible version of this theme.

Edit: Wow I first released this theme way back on 26/05/05, scary how time flies.

TheListener

Is there a way of making the navigation buttons ( home admin calendar) slightly larger?


Graion Dilach

Is there a chance that this will be updated for RC4?

There are several errors between the RC2 version and this...

Advertisement: