Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek:
Tip Eylem Açıklama
1. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/BoardIndex.template.php Test Başarısız
son mesajlar ve maderator 1.0 ı kurmak istediğimde bu mesaj çıkıyor
forum 1.1 RC2
www.tarihogretmeni.net
Başka bir mod la çakışıyor olabilir...aksi taktirde sorunsuz çalışıyordu..Manuel kurmayı dene olmazsa msn de görüşelim
msn dalgasını bekliyoruz
Yakın zamanda çıkacak
modlar için teşekkürler. ben şöyle bir istekte buluna bilirmiyim?
forumumuzun üstünde veya altında banner alanları açan bir mod. birde wysıwyg editör gibi, kopyalanan tüm linkeleri aynen yapıştırabileceğimiz bi mod. 
bir dedim iki oldu. 
herşey için teşekkürler.
Banner alanları açan mod zaten var....Tekrar yazmanın mantığı yok...
wysıwyg modu nasıl bişe bilmiyorum
1. Member Color Link 1.87
2. VisualWarning 1.27
3. SMF 1.0.7 / 1.1 RC2 Update 1.0
bende kurulu paketler bunlar moderator 1.0 ı kurdum sorunsuz ama sanki hiç kurmamışım gibi değişiklik olmadı hiçbir yerde:D
smf1.1 rc2 default tema kullanıyorum sorun nedir acaba?
Çok enterasan nasıl değişiklik olmadı yaa...Kurulmamıştır belki...çok ilginç....
arkadaşım verdiğin "boardicon" modnu upload ettim uygula dedim ancak karşıma söyle bi uyarı çıktı
"Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor. "
bende hangi dosyalar yazılabilir olacak bilmediğim için flashFX programı ile bütün dosyalarımı yazılabilir duruma getirmeye çalıştım (777) ama olmadı yapıyorum sonra balıyorum yine "0" vBulletin invision gibi diğer forumlarda "777" yazılabilir oluyordu ama bunda neden oldu anlamadım yaw ben bu board icon olayını herşeyden çok istediğim içinmi yapamıyorum anlamış değilim ya
:lol:
Senin dediğin hatayı genelde soruyor bu mod lakin ftp kullanıcı adı ve şifresinide soruyor olması lazım...ve onları girincede kuruluyor....
Bilmiyorum tekrar dene istersen....ftp uyarısını verince kullanıcı adı ve şifresi istemesi lazım