• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 19, 2021, 01:16:21 PM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Benim Modlar - 02-02.2007 - GenÇTürK

Started by GenÇTürK, April 01, 2006, 11:44:50 PM

Previous topic - Next topic

Badboy

Emeğine sağlık dostum çok teşekkürler... Çalışmalarını inceliyorum... Gerçekten çok güzel... Başarılarının devamını dilerim...
Nothing is true, everything is permitted.

deSire

Mod oldukça başarılı ama bir eleştiride bulunabilir miyim ? Gelen uyarıya tıklandığında Mesaj Kutusuna gidiyor tamam burada birşey yok ama bu sayfa yüklediği zamanda uyarı veriyor. Bunu bildirmek istediğim eğer benim gibi düşünenler varsa veya gelecek versiyonda bu olayı kaldırırsan daha güzel olacağına inanıyorum.

Teşekkürler

GenÇTürK

Quote from: deSire on April 17, 2006, 06:52:41 AM
Mod oldukça başarılı ama bir eleştiride bulunabilir miyim ? Gelen uyarıya tıklandığında Mesaj Kutusuna gidiyor tamam burada birşey yok ama bu sayfa yüklediği zamanda uyarı veriyor. Bunu bildirmek istediğim eğer benim gibi düşünenler varsa veya gelecek versiyonda bu olayı kaldırırsan daha güzel olacağına inanıyorum.

Teşekkürler
Önceikle teşekkür ederim...
Bu dediğinin bende farkındayımda işte ona nasıl bi çözüm bulabilirim diye düşündüm ama zaman az olduğu için pekte uğraşamadım...
İnşallah gelecek sürümde daha güzel şekli ve daha gelişmiş haliyle karşınızda olur

War©hild


Badboy

GenÇTürk dostum boardicon modunu alt bölümlerede uygularsan çok iyi olur ben kendim manual olarak sitemde yaptım çokta güzel oldu... zaten yapılacak fazla bişi yok sadece messageindex.template.php biraz düzenlenecek o kadar... Teşekkürler... ;)
Nothing is true, everything is permitted.

GenÇTürK

Quote from: Badboy on April 17, 2006, 10:07:19 AM
GenÇTürk dostum boardicon modunu alt bölümlerede uygularsan çok iyi olur ben kendim manual olarak sitemde yaptım çokta güzel oldu... zaten yapılacak fazla bişi yok sadece messageindex.template.php biraz düzenlenecek o kadar... Teşekkürler... ;)
Dediğini bende düşündüm hatta daha fazlasınıda düşünüyorumda zamanla...
İnşallah hepsi olcak
Fikirler faydalı oluyor emin olun...
Teşekkür ederim

dundarms

Sevgili GençTÜRK,
Çok güzel bir çalışma olmuş. BiDEF (Bilgisayar Destekli Fen Öğretimi) forumumda kullandım. Görselliği artırdı. Ellerine sağlık.
Başarılarının devamını dilerim.

Badboy

Quote from: GenÇTürK on April 17, 2006, 10:19:02 AM
Quote from: Badboy on April 17, 2006, 10:07:19 AM
GenÇTürk dostum boardicon modunu alt bölümlerede uygularsan çok iyi olur ben kendim manual olarak sitemde yaptım çokta güzel oldu... zaten yapılacak fazla bişi yok sadece messageindex.template.php biraz düzenlenecek o kadar... Teşekkürler... ;)
Dediğini bende düşündüm hatta daha fazlasınıda düşünüyorumda zamanla...
İnşallah hepsi olcak
Fikirler faydalı oluyor emin olun...
Teşekkür ederim

Boardicon alt bölümlerde de uygulamak için yapman gereken değişiklik şu messageindex.template.php dosyasında...

Şunu bul:
<td colspan="4" class="catbg">', $txt['parent_boards'], '</td>

Şunla değiştir:
<td colspan="5" class="catbg">', $txt['parent_boards'], '</td>


Şunu bul:
else
echo '<img src="', $settings['images_url'], '/off.gif" alt="', $txt[334], '" title="', $txt[334], '" />';

echo '</a>
</td>


Altına şunu ekle:
';
if($settings['show_icons']==1)
{
echo'
<td ' , !empty($board['children']) ? 'rowspan="2"' : '' , ' class="windowbg" width="6%" align="center" valign="top">';
//Board icons

if(isset($settings['board_icon']))
{
$board_icon = explode(',',$settings['board_icon']);
$icon_array =$board_icon;

  for ($i=sizeof($icon_array)-1;$i>=0;$i--)
   {
   list($boardss,$iconss) = split("\=",$icon_array[$i]);
if($board['id'] == $boardss )
echo ' <img src="', $settings['images_url'], '/icon/', $iconss,'" alt="" /> ';
}
}

echo ' 
</td>';
}
echo'
Nothing is true, everything is permitted.

tarihogretmeni

Teşekkürler bu modları forumda kullandım...Görünüm daha da güzel oldu. Ellerinize sağlık....
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur."

|| σηυя ||

dostum msn dalgası çok guzel olmus. teşekkurler.

kokorecci

Zihnine eline emeğine sağlık çok teşekkür ederim

C®αzувσу

herkes yapmis ama bu msn dalgasi bende olmadi. bu modu kurduktan sonra mkportalin uyari sistemi cikmaya basladi :)

|| σηυя ||

dostum bu msn dalgası ile ilgili bi sorum olacaktı.

bu msn dalgasında ben yeni mesajınız var ibaresinin puntosunu, yazı rengini ve yazı sitlini değiştirmek istiyorum. ornek olarak da msndeki "1 yeni e-posta aldınız" stilini kullanmak istiyorum. yani renk kırmızı değilde siyah olcak, yazı sitili arial, punto da 11 olmasını istiyorum.
bunu bu sekilde değiştirme şansım war mı?

Çalışmalarında başarılar...

GenÇTürK

Quote from: O_N_U_R on April 18, 2006, 08:58:47 PM
dostum bu msn dalgası ile ilgili bi sorum olacaktı.

bu msn dalgasında ben yeni mesajınız var ibaresinin puntosunu, yazı rengini ve yazı sitlini değiştirmek istiyorum. ornek olarak da msndeki "1 yeni e-posta aldınız" stilini kullanmak istiyorum. yani renk kırmızı değilde siyah olcak, yazı sitili arial, punto da 11 olmasını istiyorum.
bunu bu sekilde değiştirme şansım war mı?

Çalışmalarında başarılar...

Kardeş bu dediklerini language klasöründen
İndex.turkish.php dosyasını ftp den alıp bir editörle açarsan en son kısmında dediğin bölümleri görürsün ordan gerekli düzenlemeyide yaparsın sanırım

dberdi

hocam moderatörün yerini değiştirmek için olan modu kurmaya çalışıyorum ama hata veriyo test başarısız diyor.

ACNS (Academy Certified Network Specialist)
ACAD (Academy Certified Application Developer (C++.NET, C#, J#, VB.NET, ASP.NET, JAVA))
ACEJD (Academy Enterprise Java Developer)
AACISM (Academy Advanced Certified In Information Systems Managament)
(Win2000/2003, Ms Sql Server 2000/2005)
ACISM (Academy Certified In Information Systems Managament)


(MCSA) Microsoft Certified Systems Administrator
(MCP) Microsoft Certified Professional

xx

Boardicon 1.0 sorunsuz yüklememe rağmen dosyaları ve bölüm numaralarını doğru yerlere koymama ve yazmama rağmen bi türlü olmadı.Göstermeye çalışıyo fakat gösteremiyo.Ölü bir link gibi görünüyo.Bu konuda yardımcı olursanız sevinicem.Günlerdir bu modu kurmaya çalıştım ama bi türlü olmadı.Bütün herşeyi doğru yaptığımada eminim.Yardımlarınızı bekliyorum.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

|| σηυя ||

Quote from: xx on April 19, 2006, 12:26:35 PM
Boardicon 1.0 sorunsuz yüklememe rağmen dosyaları ve bölüm numaralarını doğru yerlere koymama ve yazmama rağmen bi türlü olmadı.Göstermeye çalışıyo fakat gösteremiyo.Ölü bir link gibi görünüyo.Bu konuda yardımcı olursanız sevinicem.Günlerdir bu modu kurmaya çalıştım ama bi türlü olmadı.Bütün herşeyi doğru yaptığımada eminim.Yardımlarınızı bekliyorum.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

benzer sorun bende de war. bazı bolumlerde resimler gorunuyo ama bazılarında gorunmuyor. bolum numarasını ve resmin ismini dogru yazdıgıma da eminim, x çıkıyor

War©hild

Aslında önceleri ben kendime yapmıştım ama geri sildim banwith limitim dolunca  ;D

GenÇTürk arkadaşım ben şöyle yapmıştım o modu. (mod olarak değilde kendim siteme yazmıştım kodları)

Benim yaptığımda admin bölümünden hani bölümün adını falan değiştiriyosunya oraya koymuştum bi text label. resimleri temanın images klasöründe boardicon diye bi klasöre atıyodum. resmin urlsini yazıyodum bölüm için o text labele. database yazıyodum resmin urlsini. Sonra database den okutturuyodum. hem daha kolay hemde uğraştırmaz böyle olunca yeni bi bölümmü açacam ismini açıklamasını ve resim urlsini yazıyodum hemen resim çıkıyodu. Yani sana tavsiyem mysql kullanarak yap daha kolay olur....

ToKMaK

April 19, 2006, 05:11:11 PM #78 Last Edit: April 19, 2006, 06:16:38 PM by DeFKNoT
gençtürk bide moderatör yerini yana aldık onu nasıl renklendircez.... moderatör yazısını ve altındaki üye isimlerini

GenÇTürK

Quote from: War©hild on April 19, 2006, 04:31:29 PM
Aslında önceleri ben kendime yapmıştım ama geri sildim banwith limitim dolunca  ;D

GenÇTürk arkadaşım ben şöyle yapmıştım o modu. (mod olarak değilde kendim siteme yazmıştım kodları)

Benim yaptığımda admin bölümünden hani bölümün adını falan değiştiriyosunya oraya koymuştum bi text label. resimleri temanın images klasöründe boardicon diye bi klasöre atıyodum. resmin urlsini yazıyodum bölüm için o text labele. database yazıyodum resmin urlsini. Sonra database den okutturuyodum. hem daha kolay hemde uğraştırmaz böyle olunca yeni bi bölümmü açacam ismini açıklamasını ve resim urlsini yazıyodum hemen resim çıkıyodu. Yani sana tavsiyem mysql kullanarak yap daha kolay olur....
Falla dediğin çözümüde biliyom...Yapıcamda...İnş gelecek sürümlerde
yada en kısa zamanda diyeyim...ama gelecek..bu dediğini bende düşündüm ama zaman bulamamaktan dolayı uğraşamıyom o kadar:S:S

Advertisement: