Advertisement:

Author Topic: template issues with the bridge  (Read 1403 times)

Offline mogwaigrim

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
template issues with the bridge
« on: May 09, 2006, 09:20:54 AM »
Hi im using the mambo > SMF bridge with i think the Winter Loon Theme and im geting this werid issue were the forums horizontal margin of the SMF eats up the rest of the CMS, any ideas?

http://resonant-matter.org/index.php?option=com_smf&Itemid=36&board=1.0 [nofollow]

any help would be greatly appreciated.

Offline mogwaigrim

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: template issues with the bridge
« Reply #1 on: May 11, 2006, 11:33:55 PM »
Could i please have some help with this problem, this is project i havent touched for almost a year and im confused as to were to start.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 56,257
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: template issues with the bridge
« Reply #2 on: May 12, 2006, 08:14:24 AM »
first of all, I looked at your site, and apart from the colour of the test did not see anything wrong with it. So, you will have to explain in more detail exactly what you think is wrong.

Second... what version of mambo and the bridge are you running?

I see that you are running SMF 1.1 RC2. Be aware that I have not updated Winterloon for smf 1.1 at all... and certainly not for RC2.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.