• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 16, 2022, 05:34:50 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Custom Action Mod

Started by Norv, May 09, 2006, 08:35:29 PM

Previous topic - Next topic

madman71

yes, it installed with no error.

according to the help install file is says to edit the index.php file


I'll check the language

Rumbaar

Yes I meant the index.php file wouldn't be causing the issue.

Please use the parser for the mod and check the code in your ModSetting.php file.  There appears to be errors with the insertion of the mods code into that file.
"An important reward for a job well done is a personal sense of worthwhile achievement."


[ Themes ]

madman71


madman71

error found.  Thanks Rum.

it's working just fine now :)

AlenNS

Winrules Does your mod needs some update for RC1 or I can use this 3.0 version ( Beta 3 compatible )? :)


AlenNS

I had installed this mod on Beta 4 and now I'm using RC1.
I am getting this error on installation:

QuoteDatabase Error                                     Table 'baklja_smf1.custom_actions' doesn't exist
File: /home/baklja/public_html/forum/Packages/temp/install.php
Line: 98

Note: It appears that your database may require an upgrade. Your forum's files are currently at version SMF 2.0 RC1, while your database is at version 2.0 Beta 4. The above error might possibly go away if you execute the latest version of upgrade.php.


AlenNS

I'm not sure if I would know to do that. :S
Are the instructions in install.php?


AlenNS


AlenNS

Quote from: NIBOGO on March 02, 2009, 07:04:17 PM
Add manually the tables to your db
I solved this problem.
I left this table in my database after upgrade to RC1 and when I deleted it installation was successful.

I had one error in installation.



Sources file: Admin.php

It asks for:

Quote'pruning' => array($txt['pruning_title']),

And I have this:

Quote'pruning' => array($txt['pruning_title'], 'admin_forum'),

So I insert this line after:

Quote'action' => array($txt['custom_action_shorttitle'], 'admin_forum'),

madman71

Im trying to produce a page of recent topics and i've added the following code with PHP set.
It's not working for me.  Am i missing something?  It does produce my themed page but not a  recent topic listing



require("/httpdocs/forum/SSI.php");
ssi_recentTopics();

madman71

ok, after a bit more digging, i decided to make a test.php page and upload it to my forum directory.

the contents of this page is:


<?php
require(dirname(__FILE__) . '/SSI.php');
ssi_welcome();
?>


Dont ask me how i came up with that path to my SSI.  I found it  in my ssi example php.  From what it seems that does not look like the standard path, but anyway, i load up the  test.php file in my browser and it works!!!

Now, when i paste it in a custom action  it doesnt work :(
and yes, i did leave off the <?php   and ?>


any ideas?

madman71

Got it working with:

require_once("SSI.php");
ssi_recentTopics();

fotografo74

Quote from: NIBOGO on February 13, 2009, 06:51:41 PM
The MOD works pretty cool on SMF 2.0 RC1 , You just have to go:

yourforum.com/index.php?action=admin;area=featuresettings;sa=action
NIBOGO, but is not a button in Admin area?
I installed manually this nice Mod and works ok, but i have not the button in admin area..it's normal?
I have SMF2 RC1
Thanks!
Antonio

Vandaahl

Quote from: fotografo74 on March 12, 2009, 05:26:18 AM
Quote from: NIBOGO on February 13, 2009, 06:51:41 PM
The MOD works pretty cool on SMF 2.0 RC1 , You just have to go:

yourforum.com/index.php?action=admin;area=featuresettings;sa=action
NIBOGO, but is not a button in Admin area?
I installed manually this nice Mod and works ok, but i have not the button in admin area..it's normal?
I have SMF2 RC1
Thanks!
Antonio

Yes it's normal on RC1, I have no button either. We'll have to wait for an updated version in the meantime!

fotografo74

Quote from: Vandaahl on March 12, 2009, 07:23:39 AM
Quote from: fotografo74 on March 12, 2009, 05:26:18 AM
Quote from: NIBOGO on February 13, 2009, 06:51:41 PM
The MOD works pretty cool on SMF 2.0 RC1 , You just have to go:

yourforum.com/index.php?action=admin;area=featuresettings;sa=action
NIBOGO, but is not a button in Admin area?
I installed manually this nice Mod and works ok, but i have not the button in admin area..it's normal?
I have SMF2 RC1
Thanks!
Antonio

Yes it's normal on RC1, I have no button either. We'll have to wait for an updated version in the meantime!
Oh, thanks ! :-)
Antonio

c23_Mike

March 19, 2009, 09:41:57 AM #418 Last Edit: March 19, 2009, 12:06:50 PM by c23_Mike
Hi there !

Same here. But I had also the problem, when I go to the link given here directly to the costum action mod admin page, I do not habe the menus for edit and create costum action pages ....

So it will not work for me.
Is this because I have a german board?
What to do??

So, after hack the "load standard language" mod also this mod works fine with 2.0RC1  :D
So long, Mike

http://www.c23.at
c23 - DER Computer Club
~ never play alone ~

Rumbaar

Yes you need to ensure that all mod specific $txt[] are converted and installed for your current language.
"An important reward for a job well done is a personal sense of worthwhile achievement."


[ Themes ]

Advertisement: