• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 30, 2021, 05:00:22 PM

News:

Join the Facebook Fan Page.


[DONE] Magic Llama mod

Started by Aquilo, April 04, 2004, 08:03:55 AM

Previous topic - Next topic

Homie

Thats why i Wish [Unkown] could Please release the Magic Llama Mod That he made But Auqilo is got good one to

Homie

Hey i finally got board mod to install it i just releised that i forgot to erase the Install LOg So now im upladoing everything to my test froum and see if it works. test forum here  You can register here if you want if i need help ill tell you if it worked in a Few minutes + i Know [Unkown] Wont be releasing a Magic Llama Mod so your our only hope for now well thank you  :)

http://www.abhosting2.uni.cc/lallamaaaa/index.php

Aaron Nelsen

April 05, 2004, 05:45:50 PM #82 Last Edit: April 05, 2004, 05:49:32 PM by 01001101 01100101
@Aquilo

You need to change
<Search for>
$txt['lateLlama'] = 'Message to display for late Llama:';
</Search for>

<Add after>
$txt['Llamaspeed'] = 'Llama Speed: (0-???)<br /><small>The smaller the number the faster it moves!</small>
</Add after>


To

<Search for>
$txt['lateLlama'] = 'Message to display for late Llama:';
</Search for>

<Add after>
$txt['Llamaspeed'] = 'Llama Speed: (0-???)<br /><small>The smaller the number the faster it moves!</small>';
</Add after>


In Update 0.3

Otherwise you get a ton of error messages in the admin panel.

Quote from: babylonking on April 05, 2004, 02:11:43 PM
so far 2 error message found and the llama image is not floating even when i set the speed  ::)

Undefined index: Llamaspeed in /home/babylon/public_html/forum/Sources/ModSettings.php on line 416

I'm getting the same thing
QuoteNotice: Undefined index: Llamaspeed in c:\program files\apache group\apache\htdocs\hsu\Sources\ModSettings.php on line 414

Aquilo

babylonking here is the fix for the error in modsetting.php

you may have to do them by hand since the two tabs will be turned to spaces in Search for and add after!
<Edit file>
Sources/ModSettings.php
</Edit file>

<Search for>
'Llama_chances',
</Search for>

<Add after>
'Llamaspeed',
</Add after>


and 01001101 01100101 go the other bug I was going to let you know about, I forgot to close the string.

I will be uploading the fixes in the 0.3 zip right now aswell!

Homie

I got everything installed but after i saved the options in the admin center for llama and i try to go to diffrent parts of the forum i get this error
. I  click like 10 times on home button and i finnally get to home Forum then i click admin button and it gives me the error below then i have to keep clicking till i get there.

Database Error
Table 'abhost_lllaama.smf_llama_info' doesn't exist
File: /home/abhost/public_html/lallamaaaa/Sources/Load.php
Line: 1031 

FORUM URL_------------>         http://www.abhosting2.uni.cc/lallamaaaa/index.php
HEEEEEEEEEEEEEELP

Aquilo

April 05, 2004, 06:03:32 PM #85 Last Edit: April 05, 2004, 06:07:05 PM by Aquilo
that sounds like the same bug babylonking had where $db_prefix is not making it into the database, I just downloaded the file and I've uploaded it with out {$db_prefix} again ::)

I'm uploding the fixed MagicLlamas.zip file! but a few posts back I posted a fix you can apply in phpmyadmin if you have it if not I put a script together to drop the table and recreat it with the {$db_prefix}!


here homie this will fix the table
DROP TABLE llama_info;
CREATE TABLE `smf_llama_info` (
  `ID` mediumint(10) NOT NULL auto_increment,
  `Type` int(2) NOT NULL default '0',
  `points` smallint(3) NOT NULL default '0',
  `md5` varchar(15) NOT NULL default '',
  `member` mediumint(8) default NULL,
  `Released` int(10) default NULL,
  `Caught` int(10) default NULL,
  PRIMARY KEY  (`ID`)
) TYPE=MyISAM;

Homie

Im going to back up my SQL and all SMF files and then try installing it on my main forum in a few minutes but ill try doing the Llama update

Aquilo

the updates have to be done in order!

1: MagicLlamas.zip
2: Magic_LlamaMod_update_0.2.zip
3: Magic_LlamaMod_update_0.3.zip

2 and 3 will not install out of order!

Homie

DId all install and didt work ill try it on my main forum now soo a wait a bit ill tell you if it worked on that ok

babylonking

Quote from: Aquilo on April 05, 2004, 05:52:03 PM
babylonking here is the fix for the error in modsetting.php

you may have to do them by hand since the two tabs will be turned to spaces in Search for and add after!
<Edit file>
Sources/ModSettings.php
</Edit file>

<Search for>
'Llama_chances',
</Search for>

<Add after>
'Llamaspeed',
</Add after>


and 01001101 01100101 go the other bug I was going to let you know about, I forgot to close the string.

I will be uploading the fixes in the 0.3 zip right now aswell!

That didn't fix the error  ::)

Undefined index: Llamaspeed in /home/babylon/public_html/forum/Sources/ModSettings.php on line 416

Homie

Well i Installed the mod on my main forum well it got installed on my forum succesfully but it never appeared the Llama Options never appread and it never worked

http://abhosting.uni.cc/abhosting/abhosting/index.php

Aquilo

did you fix the $txt typo? if so is there a value in llamaspeed? I just installed it that's what was giving me the error!

babylonking

Quote from: Aquilo on April 05, 2004, 06:56:04 PM
did you fix the $txt typo? if so is there a value in llamaspeed? I just installed it that's what was giving me the error!

This what i have in llama table.


  ID  mediumint(10)   No    auto_increment             
   Type  int(2)   No  0               
   points  smallint(3)   No  0               
   md5  varchar(15)   No                 
   member  mediumint(8)   Yes  NULL               
   Released  int(10)   Yes  NULL               
   Caught  int(10

Homie

OK good thanks for registering at my forum Aquilo now can you help me i right now am about to install Update 3

Homie

I Just installed update 3 and my Llamas still dont work + im getting these errors in the admin center of my forum



Parse error: parse error in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Themes/default/languages/Admin.english.php on line 364

Notice: Undefined offset: 427 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1219
Notice: Undefined offset: 7 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1226
Notice: Undefined offset: 4 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1229
Notice: Undefined index: package1 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1232
Notice: Undefined index: smf201 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1235
Notice: Undefined offset: 426 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1241
Notice: Undefined offset: 8 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1246
Notice: Undefined index: edit_permissions in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1249
Notice: Undefined index: registration_member in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1253
Notice: Undefined offset: 5 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1254
Notice: Undefined offset: 207 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1255
Notice: Undefined offset: 6 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1259
Notice: Undefined index: ban_title in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1262
Notice: Undefined offset: 428 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1269
Notice: Undefined index: smf2 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1275
Notice: Undefined offset: 222 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1276
Notice: Undefined index: theme_current_settings in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1277
Notice: Undefined index: theme_admin in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1278
Notice: Undefined index: smileys_manage in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1283
Notice: Undefined offset: 135 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1284
Notice: Undefined index: smf11 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1285
Notice: Undefined offset: 501 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1293
Notice: Undefined index: maintain_title in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1295
Notice: Undefined index: errlog1 in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Subs.php on line 1296
Notice: Undefined index: support_versions_php in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Admin.php on line 103
Notice: Undefined index: support_versions_mysql in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Admin.php on line 104
Notice: Undefined index: support_versions_server in /home/abhost/public_html/abhosting/abhosting/Sources/Admin.php on line 105
Cool Stuff Community 

Aquilo

babylonking your db table looks fine, there was and edit to admin.english.php and there was an error in it that 01001101 01100101 posted did you get that fixed?

Aquilo

homie if you downloaded the 0.3 file befor 05:45pm there was an error in it but the zip file on the server right now has the fix!?

Homie

OK ill re download it Upgrade 0.3

babylonking

Quote from: Aquilo on April 05, 2004, 07:18:18 PM
babylonking your db table looks fine, there was and edit to admin.english.php and there was an error in it that 01001101 01100101 posted did you get that fixed?

Yes i saw that while adding the mod and i fixed....... I update all files but still i get error when i expand the Magic Llama's in Edit Features and Options.... plus the llama is not floating even in IE  ::)


Homie

Aquilo well now i got rid of all the stuff but one more problem the Llama wont POP Up for anything + what speed number do i set it to

Advertisement: