Bored? Looking to kill some time? Want to chat with other SMF users? Join us in IRC chat or Discord
arkadaslar easyphp kullaniyorum bende sorun yasayanlara yardimci olabilirim..ilkin ustteki http://localhost/mysql/ urlsinden phpmyadmine ulasiyorsunuz daha sonra kendinize bir db ismi verip dbnizi yaratiyorsunuz..kurulum config ayarlari assagdaki gibidir.// Database Ayarları$db_host = "localhost";$db_user = "root";$db_pass = "";$db_database = "db_ismi"; // yarattiginiz db ismini buraya yazmaniz yeterli olacaktir.
bende IIS de kurulu localhost üzerinde.. bunu kurduğumda IIS me bi etkisi olur mu sizce ?
Kusura bakmayın smf ile pek alakası yok biliyorum ama bunun gibi asp olanı yokmu ya asp de çalıştırsın istiyorumda pc mde
Arbalot Kardeş Teşşekkürler Süper Anlatım Olmuş
Merhaba öncelikle açık ve net anlatımınız için teşekkürler.Yanlız bir sorum olacak.Ben easyphp yi kurdum bilgisayarıma ama apache stopped durumunda.Bu yüzden administrator kısmına giremiyorum.Ne yapmam gerekiyor?Bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Quote from: St.Gotharm on December 08, 2006, 08:07:44 AMMerhaba öncelikle açık ve net anlatımınız için teşekkürler.Yanlız bir sorum olacak.Ben easyphp yi kurdum bilgisayarıma ama apache stopped durumunda.Bu yüzden administrator kısmına giremiyorum.Ne yapmam gerekiyor?Bilgisi olan yazarsa sevinirim...14. resimde gordugun ekranı acıp apache yazan yere tıkla ve start de