Advertisement:

Author Topic: This username/password already exists  (Read 3777 times)

Offline Directy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 72
  • Gender: Male
This username/password already exists
« on: June 02, 2006, 06:20:31 AM »
Hi,

now my joomla-smf works fine but i still have a little problem:

in the back end, i can't modify the admin profile (i just tried to change the WYSYWYG editor). I get this error:

"This username/password already exists"

i can modify other profile but not the admin one.

how can i fix this problem?
thanks to all....


My joomla version is 1.0.8
my SMF version is 1.1RC2
my bridge version is 1.1.4

i have also Viruemart 1.0.4 and zoomgallery.
it was a fresh installation (not from mambo or old joomla version)

« Last Edit: June 02, 2006, 07:39:07 PM by Orstio »

Orstio

  • Guest
Re: This username/password already exists
« Reply #1 on: June 02, 2006, 06:44:12 AM »
Are you using Firefox with autocomplete turned on?

Offline Directy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 72
  • Gender: Male
Re: This username/password already exists
« Reply #2 on: June 02, 2006, 06:46:34 AM »
No, i use explorer 6.

i have one other site with the same configuration but i don't have this error there...

Orstio

  • Guest
Re: This username/password already exists
« Reply #3 on: June 02, 2006, 06:50:31 AM »
How many users do you have with the same name?  How many users do you have with the same email address?  Having multiple users with the same details can cause problems.

Offline Directy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 72
  • Gender: Male
Re: This username/password already exists
« Reply #4 on: June 02, 2006, 07:12:18 AM »
mmh, i have 1500 user and the email is different fore each.

for the name you mean the real name? there aren't any other user with the exact real name as me...

Offline Directy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 72
  • Gender: Male
Re: This username/password already exists
« Reply #5 on: June 02, 2006, 07:22:20 AM »
Ok, i fixed the problem:

it was a virtuemart problem. Only in the vm users list, the admin user was double. (i don't know why!!)
now i can update my profile.

thanks Orstio !!!