• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 28, 2021, 07:22:04 AM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Modifikasyonların Manuel Kurulumu - Basitleştirilmiş Anlatım

Started by Arbalot, June 04, 2006, 01:10:10 PM

Previous topic - Next topic

ivan_

burada senin dosya içinde bulduğun herhangi şu şekilde olan bir </td>'; den noktamaları kaldır. yani şunları. çünkü altına ekliyeceğin kod bunu tamamlıyor noktalamalarıyla. bak


';
                     //Welcome Ads
                     $ads = show_welcomeAds();
  
                     if(!empty($ads))
                     {
                        echo '<td class="windowbg2">';
                        if($ads['type']==0)
                           echo $ads['content'];
                        else
                           eval($ads['content']);
                        echo '</td>';
                     }
                     unset($ads);
                  echo '



sonuçte kod şu hale gelecek

</td>';
                     //Welcome Ads
                     $ads = show_welcomeAds();
  
                     if(!empty($ads))
                     {
                        echo '<td class="windowbg2">';
                        if($ads['type']==0)
                           echo $ads['content'];
                        else
                           eval($ads['content']);
                        echo '</td>';
                     }
                     unset($ads);
                  echo '



ivan_

neyse seni fazla uğraştırmayayım ;)

aradığın kod buydu . bak en alt satırda senin </td> duruyor.

<input type="submit" value="', $txt[34], '" /><br />
<span class="middletext">', $txt['smf52'], '</span>
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
</form>';
}

echo '
</td>


bununla değiştirip diğer kademelere geçebilirsin ;)

<input type="submit" value="', $txt[34], '" /><br />
<span class="middletext">', $txt['smf52'], '</span>
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
</form>';
}

echo '
</td>';
//Welcome Ads
$ads = show_welcomeAds();

if(!empty($ads))
{
echo '<td class="windowbg2">';
if($ads['type']==0)
echo $ads['content'];
else
eval($ads['content']);
echo '</td>';
}
unset($ads);
echo '

SiNeK_VaLeSi

arkadaslar çok güzel bir konu olmus konuyu acan arkadasa çok tesekkürler ben gereken hepsini yapt1m sadece bir yerde takildim buarada bugün kimler online modunu eklemeye calisiyorum

benden bu klasörde degisiklik yapmami sölüyor

<file name="$languagedir/Stats.english.php" error="fatal">

ama ben çöl atesi temasi kullaniyorum ve de languages klasörün de böle bir dosya yok o yüzden de son islemi tamamlayamiyorum ne yapmam gerekli?çok acele lazim

yardimleriniz için çok tesekkürler  


WwW.PaTLaTBiFoRuM.CoM

Mr.Trojan

Dil dosyalarının olmayanını defaultunkinde yapacaksın

SiNeK_VaLeSi

yaptım defaulttaki dosyayı kopyaladım ama bu seferde hata verdi

yardımcı olabilecek birileri yokmu acaba:(


WwW.PaTLaTBiFoRuM.CoM

ivan_

Quote from: SiNeK_VaLeSi on February 22, 2007, 04:20:34 AM
yaptım defaulttaki dosyayı kopyaladım ama bu seferde hata verdi

yardımcı olabilecek birileri yokmu acaba:(
defaulltaki dosya kopyalanırmı yahu. zaten ayrı bir özelliği olmasaydı niye kendi temasına Stats.english.php yapsın. defaulttan çekerdi.
sen troj abimin dediği gibi ''Dil dosyalarının olmayanını defaultunkinde yapacaksın'' . komple dosyayı kopyalamıyacaksın . ilgili yeri yapacaksın

EroT

şimdi diyelim add beforda .mod kurlumu tabi burda diyelim şöyle bir olay   


<search for>
echo mecho :D
</search for>





<add befor>
echo+3
</add after>



kod böyle olursa ne olur ?

echo mecho :Decho+3

Böyle olursa ne olur ?

echo mecho :D
echo+3





Arbalot

satırların pek bir önemi yoktur
sana şöyle soyliyim


<?php

echo'
bu
bir
php
kodu'
;
?>



ekran çıktısı

bubirppkodu

olur.

aynı şekilde


<?php

echo'
bubirphpkodu'
?>



yaparsan da ekran goruntusu aynı olur


anka_man


caglaruzun

Ben bişe söylemek istiyorum .XML dosyaları ile manuel de bi karıştırma olmus 2 sindede

ilkinde search'de before yazıor

ama hemen sonra ekle demişsin

ikincisinde after yazıor

önce ekle demişsin bu karışıklık mı yoksa böyle mi olcak çünkü before önce demek after sonra demek :D


www.bumec.net | Paylaşım Platformu
www.simsturkiye.com | Türkiyenin Sims Fan Sitesi

4LP3RUZ1

yazılanlar doğru,

seach position="before"

işlemini aradığın satırların bulunduğu yer olarak almışlar. Yani eklediğin kodu sonrasına ekliyorsun. Boardmod sisteminden farklı yani :)
Frozen frogs are back :(

caglaruzun



www.bumec.net | Paylaşım Platformu
www.simsturkiye.com | Türkiyenin Sims Fan Sitesi

sivilce

arkadaşlar modifikasyonların mauel kurulumu için imzamdaki linke de tıklayabilirsiniz.


imzamı ilerde değiştireceğim için buyrun link :D :D :D

http://modparser.dev.dansoftaustralia.net/index.php?lang=turkish


4LP3RUZ1

Hoppaaaa!!!
Evet dediniz ve kaybettiniz...

Nııı nınını nını nı nı nı nı!
Frozen frogs are back :(

onrozcn


www.nfstr.com


shadow27

rapidshare nin manuel kurulumu konusunda yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.

Hkan

Çok teşekkür ederim sayende haftalardır beklettiğim bir modu kurabildim.


Advertisement: