Advertisement:

Author Topic: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?  (Read 94443 times)

BAHADIR

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #40 on: July 13, 2006, 03:27:25 AM »
düzelttim galiba o boyutla oynayınca düzeldi firefoxta ohhhhhh
ama hala ayrı pencerede açamadık?

Offline burock93

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #41 on: August 01, 2006, 06:03:49 PM »
peki flash banner çok fazla bandwith yemez mi? bu konuda bilgi almak istiyorum! ??

Offline SenSa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 326
  • Bu Simpıl Meyşın Forumu ÇhooKkK SewiyoRum Yawww :)
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #42 on: August 08, 2006, 12:37:44 PM »
peki flash banner çok fazla bandwith yemez mi? bu konuda bilgi almak istiyorum! ??
Dostum bunu bilmem ama çok bandwith yer die düşünüosan swfni herhangi bir free hosttan acc alıp ftp ile atar onun linkini yapıştırırsın bannerda bi gecikme olmaz merak etme çabuk yüklenir :)mesela lycos'a atabilirisn ;)
ιƒ ι’м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι’ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

Offline habire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #43 on: August 26, 2006, 12:19:07 PM »
Flash banneri en alta eklemek için banner kodlarını nereye yapıştırmalıyım???

inan

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #44 on: November 05, 2006, 07:03:03 AM »


logo bu hale geldi lütfen yardım edin bunu nasıl düzeltecem editlenmiş defult tema kullanıyor.pek fazla bir bilgim yok

Offline Champion78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #45 on: November 24, 2006, 07:48:25 AM »
eywallah kardeş güzel paylaşım saolasın

inan

  • Guest
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #46 on: November 26, 2006, 05:27:15 AM »
Code: [Select]
echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
<param name="movie" value="http://www.ebrin.net/domains/ebrin.net/public_html/board/Themes/default/images/banner.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://www.ebrin.net/domains/ebrin.net/public_html/board/Themes/default/images/banner.swf/" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>



bunu ekliyorum fakat olmuyor saddece beyaz bir alan çıkıyor (en tepeye eklemek isityorum)

Offline hkocakli

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
    • SATINALMACILARIN PAYLAŞIM PLATFORMU
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #47 on: December 02, 2006, 04:47:15 AM »
arkadaslar flsh banner kodlarını yönetim panelinden koyma şansımız varmı? biliyormusunuz
hxxp:www.sanalsatinalma.com [nonactive]
SATINALMACILARIN PAYLAŞIM PLATFORMU

Offline SenSa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 326
  • Bu Simpıl Meyşın Forumu ÇhooKkK SewiyoRum Yawww :)
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #48 on: December 08, 2006, 11:51:48 AM »
Hayır öyle bir şansın yok modlarla falan olabilir o konuda arkadaşlar yardımcı olurlar ben pek ilgilenemiorum son 1-2 aydır bu işlerle :(kendin kodlarla yapmalısın index.template.php içinde gezin biraz :)
ιƒ ι’м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι’ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

Offline mrslgl2345

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #49 on: December 13, 2006, 10:43:22 AM »
Beyler benımde bir sorum var ben formuma haber akan flash yüklemek sitiyorum habersitesinden kodu aldım fakat nereye yapıştıracağımı bilmiyorum...Hangi dosyanın içinde nereye nasıl uygulacam??

Offline BLaCKDeViL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 38
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #50 on: December 14, 2006, 03:17:11 AM »
Peki colatesi_v3 için ne yapmamız gerek ? anlatırsan minnettar kalırım  :D

Offline BLaCKDeViL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 38
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #51 on: December 14, 2006, 07:27:44 AM »
Kimse Bakmıyomu ?

Offline WwW.CaNLaLeLeR.NeT

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • İSLAM KARDEŞLİĞİNE HASRET OLANLARIN ADRESİ
    • Hak Yolunun Yolcusu
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #52 on: January 08, 2007, 12:38:44 PM »
arkadaşlar benim tema 7dana bunda nasıl yapabilirm

Offline mayloglu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #53 on: February 26, 2007, 09:01:38 AM »
bende çöl ateşi teması var. dediğiniz yere giriyorum ama o kodlar yok? ne yapmam gerekiyor?

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #54 on: March 03, 2007, 06:14:26 AM »
sıradan gif animasyonu için kodlari verebilirmisiniz? forum un en üstünde üst banner ortada olsun

Offline izmir_LEE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Gender: Male
  • Tatilde...
    • Adressiz.net
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #55 on: March 03, 2007, 10:14:30 AM »
Gif banner: <img src="DOSYAM.gif" align="center" width="GENİŞLİK" height="YÜKSEKLİK">

Offline SenSa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 326
  • Bu Simpıl Meyşın Forumu ÇhooKkK SewiyoRum Yawww :)
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #56 on: March 03, 2007, 01:51:14 PM »
sıradan gif animasyonu için kodlari verebilirmisiniz? forum un en üstünde üst banner ortada olsun
Ortada olmasını istiosan izmir_LEE nickli arkadaşın werdiği kodların başına <center>
sonunda </center> koy echolara dikkat ederek yap tabi ;)
ιƒ ι’м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι’ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

Offline kalpazan41

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 115
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #57 on: March 04, 2007, 11:49:17 AM »
ben koydum herşey tamam ama flash oynamıyo..nasıl halledebilrz bunu...

Offline kalpazan41

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 115
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #58 on: March 05, 2007, 01:15:28 PM »
şimdi bi yanlşlk var mı diye tekrar baktım herşey normal ama flash siyah olarak görünüyo..hareket yok...

Offline izmir_LEE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Gender: Male
  • Tatilde...
    • Adressiz.net
Re: Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?
« Reply #59 on: March 06, 2007, 04:40:24 AM »
SWF dosyasını Flash 8 & MX ile kendin hazırladıysan Preferences kısmından Loop ve Play kısımlarının işaretli olduğundan emin ol. File menusunden Publish Settings kısmında yazar. Oralarda bir yerlerde.
Eğer yine düzelmiyorsa, flash playerı güncelle veya kaldırıp tekrar yükle.