• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?

Started by Arbalot, June 26, 2006, 09:20:37 AM

Previous topic - Next topic

BAHADIR

düzelttim galiba o boyutla oynayınca düzeldi firefoxta ohhhhhh
ama hala ayrı pencerede açamadık?

burock93

peki flash banner çok fazla bandwith yemez mi? bu konuda bilgi almak istiyorum! ??

SenSa

Quote from: burock93 on August 01, 2006, 06:03:49 PM
peki flash banner çok fazla bandwith yemez mi? bu konuda bilgi almak istiyorum! ??
Dostum bunu bilmem ama çok bandwith yer die düşünüosan swfni herhangi bir free hosttan acc alıp ftp ile atar onun linkini yapıştırırsın bannerda bi gecikme olmaz merak etme çabuk yüklenir :)mesela lycos'a atabilirisn ;)
ιƒ ι'м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι'ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

habire

Flash banneri en alta eklemek için banner kodlarını nereye yapıştırmalıyım???

inan



logo bu hale geldi lütfen yardım edin bunu nasıl düzeltecem editlenmiş defult tema kullanıyor.pek fazla bir bilgim yok

Champion78

eywallah kardeş güzel paylaşım saolasın

inan

echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
<param name="movie" value="http://www.ebrin.net/domains/ebrin.net/public_html/board/Themes/default/images/banner.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://www.ebrin.net/domains/ebrin.net/public_html/board/Themes/default/images/banner.swf/" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>




bunu ekliyorum fakat olmuyor saddece beyaz bir alan çıkıyor (en tepeye eklemek isityorum)

hkocakli

arkadaslar flsh banner kodlarını yönetim panelinden koyma şansımız varmı? biliyormusunuz
hxxp:www.sanalsatinalma.com [nonactive]
SATINALMACILARIN PAYLAŞIM PLATFORMU

SenSa

Hayır öyle bir şansın yok modlarla falan olabilir o konuda arkadaşlar yardımcı olurlar ben pek ilgilenemiorum son 1-2 aydır bu işlerle :(kendin kodlarla yapmalısın index.template.php içinde gezin biraz :)
ιƒ ι'м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι'ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

mrslgl2345

Beyler benımde bir sorum var ben formuma haber akan flash yüklemek sitiyorum habersitesinden kodu aldım fakat nereye yapıştıracağımı bilmiyorum...Hangi dosyanın içinde nereye nasıl uygulacam??

BLaCKDeViL

Peki colatesi_v3 için ne yapmamız gerek ? anlatırsan minnettar kalırım  :D


WwW.CaNLaLeLeR.NeT

arkadaşlar benim tema 7dana bunda nasıl yapabilirm

mayloglu

bende çöl ateşi teması var. dediğiniz yere giriyorum ama o kodlar yok? ne yapmam gerekiyor?

sazan

sıradan gif animasyonu için kodlari verebilirmisiniz? forum un en üstünde üst banner ortada olsun

izmir_LEE

Gif banner: <img src="DOSYAM.gif" align="center" width="GENİŞLİK" height="YÜKSEKLİK">

SenSa

Quote from: sazan on March 03, 2007, 06:14:26 AM
sıradan gif animasyonu için kodlari verebilirmisiniz? forum un en üstünde üst banner ortada olsun
Ortada olmasını istiosan izmir_LEE nickli arkadaşın werdiği kodların başına <center>
sonunda </center> koy echolara dikkat ederek yap tabi ;)
ιƒ ι'м кιℓℓє∂ ву тнє qυєѕтισηѕ ℓιкє α ¢αη¢єя.. тнєη ι'ℓℓ вє вυяιє∂ ιη тнє ѕιℓєη¢є σƒ тнє αηѕωєя..

kalpazan41

ben koydum herşey tamam ama flash oynamıyo..nasıl halledebilrz bunu...

kalpazan41

şimdi bi yanlşlk var mı diye tekrar baktım herşey normal ama flash siyah olarak görünüyo..hareket yok...

izmir_LEE

SWF dosyasını Flash 8 & MX ile kendin hazırladıysan Preferences kısmından Loop ve Play kısımlarının işaretli olduğundan emin ol. File menusunden Publish Settings kısmında yazar. Oralarda bir yerlerde.
Eğer yine düzelmiyorsa, flash playerı güncelle veya kaldırıp tekrar yükle.

Advertisement: