News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Kendi sayfamızı nasıl oluştururuz? /index.php?action=sayfa gibi

Started by Elmacik, December 07, 2005, 07:45:59 PM

Previous topic - Next topic

yalandunya

Quote from: Gogen on January 02, 2009, 11:48:28 AM
Çok teşekkürler, çalıştı fakat böyle bir uyarı verdi. Ne yapmalıyım.
Quote!!
Performance Uyarısı
Önbellek dizini yazılabilir değildir - bu durum forum'unuzun performansını kötü yönde etkileyeektir.
Merhaba yalan dünyanIN hakiki insanLARI.
Bu sorunu ya$iyanlar, basit bir $ekilde cözebilirler.
Settings.php'yi acIN ve a$aGIDa bulunan kodu ekleyin!

$cachedir = '/forumdiziniz/cache';

SaygILariMLA
yalan DünyaNIN basit bir insaNI

Yağız...

Sitenizi 1.1.7 sürümünden yükseltmiş olmanız aklıma gelmemişti...
O kod yerine bunu kullanın:
if (!file_exists($cachedir) && file_exists($boarddir . '/cache'))
$cachedir = $boarddir . '/cache';

SeloCani

Notice: Undefined index: allow_make_bookmarks in /home/sevdasok/public_html/Sources/Load.php(1750) : eval()'d code on line 1359

www.sevdasokak.net/arama.php


<div id="cse-search-results"></div>
<script type="text/javascript">
  var googleSearchIframeName = "cse-search-results";
  var googleSearchFormName = "cse-search-box";
  var googleSearchFrameWidth = 800;
  var googleSearchDomain = "www.google.com.tr";
  var googleSearchPath = "/cse";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/afsonline/show_afs_search.js"></script>


buda koyduğum kod...
www.sevdasokak.net
Sizin Sevda Sokağınız...

Yağız...

Birkaç modifikasyonun bazı kodlarını düzgün eklememişsin. Themes/dilbermc/index.template.php ve Themes/default/Modifications.turkish.php dosyalarınızı alabilir miyim?

SeloCani




----
Dosyaları ekte verirseniz daha iyi olur.
www.sevdasokak.net
Sizin Sevda Sokağınız...

gok86

ben bu kodu sayfa yapmak ıstedıgımde hep hata alıyorum acaba neden hata alıyorum  bı yardım edermısınız
$articles=db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM smf_tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC", __FILE__, __LINE__);
$cnt=0;
While ($row=mysql_fetch_row($articles)) {
if ($cnt < 10) {
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=\' . $row[0] . \'"><li>\' . $row[1] . '';
   $cnt++;
}
}


hatayı asagıdakı satırda alıyorum
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=\' . $row[0] . \'"><li>\' . $row[1] . '';

Yağız...

\ koymanıza gerek yok.
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=', $row[0],  '">', $row[1], '</a>';



gok86

$articles=db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM smf_tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC", __FILE__, __LINE__);
$cnt=0;
While ($row=mysql_fetch_row($articles)) {
if ($cnt < 100) {\
echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' . $row[0] . '"><li>' . $row[1] . '';
   $cnt++;
}
}


kodun tamamı bu
simdi soyle soyleyeyım ben yukarıdakı kodu tinyportalda php bloga ekledıgımde calısıyor ama sayfa seklınde olmasını ıstıyorum acaba o yuzden mı olmuyor

Yağız...


<?php
global $db_prefix;

$articles db_query("SELECT id,subject,intro,author FROM {$db_prefix}tp_articles WHERE approved=1 AND off=0 ORDER BY date DESC"__FILE____LINE__);
$cnt=0;
While (
$row=mysql_fetch_row($articles)) {
if (
$cnt 100) {
echo 
'<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' $row[0] . '">' $row[1] . '</a>';
   
$cnt++;
}   
}
?>

Bu sekilde deneyin.

gok86

echo '<a href="http://www.siteadi.com/index.php?page=' . $row[0] . '">' . $row[1] . '</a>';

bu satırda hata verıyor


gok86

Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in .../Themes/default/haberler.template.php on line 16

Yağız...




gok86

hocam saol olmusda konu baslıkları yanyana sıralanmıs onu altalta yapabılırmıyız acaba zahmet olmassa

Yağız...

Bulun:
echo '<a href="', $scripturl, '?page=', $row[0], '">', $row[1], '</a>';
Degistirin:
echo '<a href="', $scripturl, '?page=', $row[0], '">', $row[1], '</a><br />';

Advertisement: