Advertisement:

Author Topic: problem with uppercase in bridge 1.1.4  (Read 1415 times)

Offline mkress

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 126
  • Gender: Male
    • markus.kress on Facebook
    • mkress on GitHub
    • @mkress on Twitter
    • augs-burg.de joomla templates
problem with uppercase in bridge 1.1.4
« on: July 07, 2006, 07:46:12 AM »
Hi!

i have bridge 1.1.4 and joomla 1.0.10 (with utf-8) installed.

a user with name ryu²°°° registered on my site with bridge-registration.

in joomla-database he has the name ryu²°°°, but in smf-database he has the name ryu²°°°

so i think thats a bug.

mfg
Markus

Offline Masiello_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: problem with uppercase in bridge 1.1.4
« Reply #1 on: July 07, 2006, 08:09:08 AM »
Try to update to the new Bridge version 1.1.5

Offline mkress

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 126
  • Gender: Male
    • markus.kress on Facebook
    • mkress on GitHub
    • @mkress on Twitter
    • augs-burg.de joomla templates
Re: problem with uppercase in bridge 1.1.4
« Reply #2 on: July 07, 2006, 08:38:50 AM »
Try to update to the new Bridge version 1.1.5

will this fix my problem.
it would be great to know whats new in this version.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 56,974
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: problem with uppercase in bridge 1.1.4
« Reply #3 on: July 07, 2006, 09:57:56 AM »
SMF 1.1RC2 does not properly parse UTF-8.

Please look at the threads discussing this in the SMF support area...
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.