Advertisement:
GCWebhosting

Author Topic: Prijevod MOD-a  (Read 16683 times)

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« on: June 03, 2006, 07:30:54 AM »
odlican prijevod :)


..ali postoji problem a AD Management modom  :(


..imam pitanje..

kako mogu mjenjat jezik, malo hrvatski , malo engleski (kad zelim neke opcije aktivirati :D , kao sto je taj ad management mod) ako je to uopce moguce

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #1 on: June 03, 2006, 10:36:13 AM »
odlican prijevod :)


..ali postoji problem a AD Management modom  :(


..imam pitanje..

kako mogu mjenjat jezik, malo hrvatski , malo engleski (kad zelim neke opcije aktivirati :D , kao sto je taj ad management mod) ako je to uopce moguce

$txt['ad_management'] = 'Ads';
$txt['ad_management_index'] = 'Display ads on top index page (all pages)';
$txt['ad_management_bot_index'] = 'Display ads on bottom of index page (all pages)';
$txt['ad_management_board_index'] = 'Display ads on Board Index';
$txt['ad_management_thread_index'] = 'Display ads on Thread index';
$txt['ad_management_thread'] = 'Display ads on Thread';
$txt['ad_management_content_disc'] = 'Write your code here';
$txt['ad_management_firstad'] = 'Display ad after first post';
$txt['permissiongroup_ad_manage'] = 'Ad Management';
$txt['permissionname_ad_manageperm'] = 'Enable ads';
$txt['permissionhelp_ad_manageperm'] = 'To enable ads to appear for this membergroup, this must be checked';


..navodno ovo treba dodati i prevesti  :-[ :-\

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #2 on: June 03, 2006, 11:02:59 AM »
I? Što čekaš?

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #3 on: June 03, 2006, 11:27:49 AM »
I? Što čekaš?

nazalost sam totalni pocetnik, za codove...

menagament.croatian.php , s cime se to otvara.. kojim editorom? ??


kad otvorim taj file s notepadom , nis pametno ne dobijem ...


..to vama sigurno smijesno zvuci , hebiga NEWBIE sam  :D


...ja sam vise za klikanja


ako kome sta znaci.. : http://www.vasastranica.com/vasSMFforum/index.php?action=featuresettings;sa=ad_management

tako izgleda link da ipak otvorite sam ad management mod :)

imat cete BUG jer prilikom stavljanja bannera ce Vam se sve centrirati, svi tekstovi, sve sve u forumu  ::)

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #4 on: June 03, 2006, 11:50:26 AM »
Ja php datoteke otvaram sa WordPad-om, ali možeš i sa NotePad-om.
Da li koristiš zadnju verziju za RC2 i da li koristiš defaultni template?
Bilo bi dobro da ovdje staviš link za tvoje stranice da mogu pogledati.

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #5 on: June 03, 2006, 12:01:08 PM »
Ja php datoteke otvaram sa WordPad-om, ali možeš i sa NotePad-om.
Da li koristiš zadnju verziju za RC2 i da li koristiš defaultni template?
Bilo bi dobro da ovdje staviš link za tvoje stranice da mogu pogledati.

hm.. interesantno..

evo link.. trenutno sam promjenio default temu u classic temu s custom bojama , koristim RC2 :




site mi je jos u izradi, radim ga 15ak dana, komplet site i forum.. slobodno i njega komentiraj  :D

to s bannerima mi nije bitno, ali mozda bude jednoga dana, pa se pripremam :D

idem probat ovo s wordpadom , pa da vidim sta ce biti..  :o

imas li ICQ? javi se ako imas volje i vremena na 190-674-124

thanks


PS

..da, ubacite taj tekst i radi , upravo provjereno

jupi  :D
« Last Edit: June 06, 2006, 11:04:58 AM by eladio »

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #6 on: June 03, 2006, 12:18:12 PM »
Ne vidim nikakvih "posebnih" problema s ovim modom. Instalirao sam ga na testnom siteu. Postavio sam jezik na English i tada mi se otvorila opcija Ads u postavkama, ubacio sam kod i sve je proradilo iz prve. Vratio sam na Croatian i sve radi bez problema.

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #7 on: June 03, 2006, 12:22:24 PM »
Ne vidim nikakvih "posebnih" problema s ovim modom. Instalirao sam ga na testnom siteu. Postavio sam jezik na English i tada mi se otvorila opcija Ads u postavkama, ubacio sam kod i sve je proradilo iz prve. Vratio sam na Croatian i sve radi bez problema.

istina, evo radi,

iako je problem s textom koji je centriran , ostao  :-[

idem vidjet sta se tu da uciniti..

evo mozes vidjeti i sad na mom forumu o cemu pricam  ::)

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #8 on: June 03, 2006, 12:27:10 PM »
Koliko vidim ti si ubacio sliku (banner) koji nije Googleov, a koliko vidim po slici iznad imaš banner van standarda od 468x60 zato i jest sužen... Ispravi sliku (banner)...

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #9 on: June 03, 2006, 12:37:09 PM »
Koliko vidim ti si ubacio sliku (banner) koji nije Googleov, a koliko vidim po slici iznad imaš banner van standarda od 468x60 zato i jest sužen... Ispravi sliku (banner)...

1. zar moram staviti iskljucivo googleov  banner?

2. ma to sam nasao neki sliku pa sam ju na brzinu ubacio ..jasno mi je da je suzen zato..  :)

..nego, si primjetio kako je forum ispod bannera sav centriran ?

to mi se nije desavalo u "engleskoj" verziji :
engleska verzija

cro verzija


primjeti razliku, kako je moguce da to ovaj language pack to uzrokuje ??  :o

« Last Edit: June 06, 2006, 11:08:30 AM by eladio »

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #10 on: June 03, 2006, 12:41:36 PM »
??? Ja ne vidim nikakvu razliku!

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #11 on: June 03, 2006, 12:44:04 PM »
Aha, sada vidim sa Internet Explorerom, pošto koristim Firefox...

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #12 on: June 03, 2006, 12:45:41 PM »
??? Ja ne vidim nikakvu razliku!

kako ne, koristim dva browsera, operu i IE , u oba se vidi isto..
..cak i na drugom racunalu je isti problem

dakle teme, svi topici, tekst u temama, sve je centrirano u CRO inacici foruma

u engleskoj verziji je sve s lijeva kako i treba biti...


..aha

znaci u mozili je normalno..

cudno zar ne?

mozda se nesto u kodu bannera moze uciniti?

da centriram banner lijevo ..hm  ???
« Last Edit: June 03, 2006, 12:47:43 PM by eladio »

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #13 on: June 03, 2006, 12:47:05 PM »
Provjerio sam na svom test siteu, sve je normalno u svim browserima

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #14 on: June 03, 2006, 12:50:04 PM »
Provjerio sam na svom test siteu, sve je normalno u svim browserima

nesto sam ocito poremetio , iako sam princip isti radio u svemu ..cudno


ocito onda ipak nije do Language packa, nego bi samo trebao nekako vratiti code nakon bannera left

hm

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #15 on: June 03, 2006, 12:52:22 PM »
Stavi u postavkama da ti se banner prikazuje lijevo čisto za probu.

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #16 on: June 03, 2006, 01:01:04 PM »
Stavi u postavkama da ti se banner prikazuje lijevo čisto za probu.

evo, ali nista ...cudno totalno


opa!


primjetio sam nesto..


klikajuci bezveze po cijeloj stranici , skuzio sam da mi se otvara link koji sam zadao banneru  :o :o :o
« Last Edit: June 03, 2006, 01:02:55 PM by eladio »

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #17 on: June 03, 2006, 01:02:06 PM »
Sorry, stvarno nemam nikakvu ideju više...

Offline eladio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • www.mojskuter.com
Prijevod MOD-a
« Reply #18 on: June 03, 2006, 01:05:31 PM »
Sorry, stvarno nemam nikakvu ideju više...

kako sam glup..

dio koda sam slucajno izbrisao..


..sorry na gnjavljenju  i velika hvala



stvar odlicno radi


sram me  :-[ :-[  :-X

Offline Excalibur!

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
    • Neotronic.net
Prijevod MOD-a
« Reply #19 on: June 03, 2006, 01:07:14 PM »
No probs, glavno da radi :)