Connection Problems

Started by ferostair, February 01, 2007, 12:42:10 PM

Previous topic - Next topic

ferostair

s.a.öncelikle acemi olduumu belirtmek isterim.bi [nofollow] forumum var.fakat hiç bir şey yapmamama ramen foruma bir anda girilmemeye başladı.foruma girdiğim de alttaki yazı çıkıyor:

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

smf iyi dediler kurduk.lütfen yardım edin...

woad.raider

evet smf iyi dediler kurdun iyi de yaptın :)

ancak biliyorum zor ama kurallarıda bi okusaydın,

ben önemli olanları özetleyeyim arkadaşım;

konu başlıkları sorununu direkt yansıtıcı yada en azından normal anlatıcı şekilde olmalı örnek bu konu ''connection problems'' olabilir yada bu kelimelerle başlayabilirdi,herneyse;

sonra arama yapmamışsın bu konu hakkında açıklama var...

ama şunuda ekliyim bende bu konuyu açmıştım aynı hataya düşüp sen gibi :)

sonuç; biraz bekle geçici bir sorun olabilir yada hostunla görüş...mysql bağlantısıyla ilgili yani server hatası...

ayrıca imzamdaki link herzaman işine yarar,kolay gelsin...

woad.raider

buyur;

MySQL Bağlantı sorunları - (Connection Problems)

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

SMF MySQL sunucusuna bağlanamadığında bu hatayı gösterir. Bu hatanın alınmasında genelde iki neden vardır. Durup dururken meydana geldi ise hosting firmanızdaki MySQL sunucunuz çalışmıyor olabilir. Genel olarak çok uzun sürmeyen problemlerdir. Çok sık oluyorsa yapabileceğiniz iki şey var, ilki "Sürekli bir bağlantı sağla" açık ise kapatmanız ikincisi ise web hostunuza şikayet etmenizdir!
İkinci neden ise forum upgrade, taşıma veya benzeri değişiklikler sonucudur. Bu durumda şu mesajda bulabileceğiniz repair_settings.php aracını çalıştırmanız tavsiye edilir. Settings.php dosyasındaki bilgilerin doğru olduğunu, şifrelerinizin doğru olduğunu ve dosya izinlerinin doğru verildiğini kontrol edin.

alperuzi(alıntı)

♀φ®♪└┘δ

Eskiden sık karşılaştıgım  bir  hata. msql in  çok işlem yapmasından yogun olmasınadn kaynaklanıyor.Bu sitenin  bulundugu  sunucudan da kaynaklanabilir.Modifikasyonlar  bölümünde  ayarlari_onar.php diye bir  modifikason var  onu forum klasörünün içine at ve   siteadı/com/forumdizii/ayarlari_onar.php   şeklinde  çalıştır.Genellikle geçicidir  en fazla  bir  gün sürer :)

ferostair

tşk ederim.yalnız şunuda eklemek isterim bu hata 1 aydır war :) :) :(

ferostair

woad.raider

ferostair

woad.raider

hostingle mutlaka görüşmelisin...yada şu ayarları.onar.php yi çalıştır ama hostlada mutlaka görüş...

ferostair

ayarlari.onar.phb yi çalıştırırsam forum sıfıranırmı onları yenden doldurursam sıfırlanır die tahmin ediyorum

reyes

sıfırlanmaz bozuk ayarlar duzelir...

<iframe>Sen!!</iframe>   

İçimdeki Şeytanın ensesindeyim

ferostair

Advertisement: