News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

sizce bu hata normal mi?[ÇÖZÜLDÜ]

Started by # kudret, February 07, 2007, 11:43:36 AM

Previous topic - Next topic

# kudret

Forumda Gezinirken İlk Önce Mesaj Yollamada Oturumunuz Zaman Aşımınıa Uğradı Hatası Verdi Çıkıs Yapmadı Hata Verdi Yine Sonra Yeniledim Karsıma Aşağıdaki Hata Çıktı Sonra Forum Açıldı Şimdi Yine Bu Hata Var Forumda.

Connection Problems'e Alıstık Ama Peki Ya O Üstündeki :S

http://img181.imageshack.us/img181/4134/adszto4.jpg

Resimden Okuyamıyorsanız Tam Olarak Şöyle Yazıyor:

QuoteWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 312

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 313

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 314

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

DeadNote.net

subs.php de yaptıgın modifikasyonlarla ilgili bir çakışma olabilir.. daha önce başıma gelmişti.. 312 313 ve 314. satırları bir kontrol et derim..

# kudret

yakın zamanda hiçbir mod yüklemedim..

DeadNote.net

sen genede o satırları bi kontrol et.. not defteri ile açınca seçeneklerde satır atlama var 312. satırda olan kodlar hangi mod'u içeriyor bi kontrol et hiç yoktan bir fikir verebilir..

BuЯaK

pma dan tabloların hepsini bi onarsana sonrada ayarlarionar.php geç üstüneden ;)

# kudret

Quote// Sub selects?  We don't use those either.
      elseif (preg_match('~\([^)]*?select~s', $clean) != 0)
         $fail = true;

if (!empty($fail)) (312. Burası )
      {
         log_error('Hacking attempt...' . "\n" . $db_string, $file, $line);
         fatal_error('Hacking attempt...', false);
      }

# kudret

Quote from: Neden Burdayım ? on February 07, 2007, 11:52:56 AM
pma dan tabloların hepsini bi onarsana sonrada ayarlarionar.php geç üstüneden ;)

Tamam.

# kudret

suan pma ya giremiyorum ama ayarlari_onar yaptım.

bu hatayı verdi.

'Bazı ayarlar veritabanına kaydedilemedi. Lütfen veritabanınızı kontrol edin '

BuЯaK

belki hostunda bi sorun wardır pma yada bağlanamıyosan :S

# kudret

pma ya suan girdim çok yavas ama tabloları onar dediğimde yükleme yarıdayken sunucu bulunamıyor hatası verdi

# kudret

suan forum açılıyor :S ilginç dimi :S

şimdide mesaj yollarken

Oturumunuz zaman aşımına uğradığı için mesajınız gönderilemiyor. Tekrar giriş yaparak mesajınızı yeniden göndermeyi deneyin.

çıkıs yapıncada hata veriyor :S

ayarlari_onar.php yaptım suan oturum aşımı hatası vermiyor ama mesajı yolladın mesela post2.php de bitiyor beyaz sayfa açılyor kalıyor ama mesajı yollamıssın geri gelip yenilediğinde mesaj yazılmıs oluyor :S
aynı işlem beyaz sayfa giriş yapıncada çıkıs yapıncada mesaj silincede vsvs gibi işlemlerdede oluyor.
bir an önce halletmemiz lazım forumda işlem yapılmıyor :S

# kudret

Suan Site Yine Bu Hatayı Veriyor

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 312

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 313

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs.php:3585) in /home/paylasim/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 314

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

ByGeCe

kudret bu diyeceklerimin hepsinin yedeklerini alarak bir degiştir degiştirmeden öncede suna bir cvp ver bu hata herzaman cıkıyormu arada sıradamı cıkıyor

sources

Errors.php
LogInOut
ManagePosts
RepairBoards
Subs-Auth
Subs-Post

kullandıgın tema

Errors.template
Post.template
Settings.template

degiştirdikten sonra admin forum bakımı
sonrasındea myadmnden tabloları onar

Soru Sormadan Once

www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

# kudret

valla dün ilk kez çıktı 10 dakika sonra düzeldi. sonra site normale döndü ama oturum zaman aşımı hatası veriyordu. sonra yeniden bu hata oldu . bir ara kısa bir süre yine geldi. arada sırada gidiyor ama oturum zaman aşımı veriyor.suan uzun bir süredir aynı hata.

ByGeCe

smf den olacagını zannetmiyorum hostunla görüş derim ama istersen verdigim dosyalırı degiştirmeyi dene kod hatalarından yada kod cakısmalarındada olabilir

Soru Sormadan Once

www.devrekanim.com

# kudret

evet bir kaç arkadaşta hosttan olduğunu söyledi mail attım suan yanı bekliyorum..

# kudret

ByGece İlgin İçin öncelikle Çok Çok Teşekkür Ederim.

Suan Yaptıkları Denedim. Ama Sonuc Aynı.Admin Paneline Giremediğim İçin Forum Bakımı Yapamadım Ama Tabloları Repair Ettim.Sonuc YOk. Suan Hostçudan Mail Bekliyorum Artık.

ByGeCe

Quote from: KuDЯéT on February 08, 2007, 04:05:35 AM
ByGece İlgin İçin öncelikle Çok Çok Teşekkür Ederim.

Suan Yaptıkları Denedim. Ama Sonuc Aynı.Admin Paneline Giremediğim İçin Forum Bakımı Yapamadım Ama Tabloları Repair Ettim.Sonuc YOk. Suan Hostçudan Mail Bekliyorum Artık.
önemli degil kudret ama smf den kaynaklan bir sorun degil bildigin üzere yani arada gelip gitmesi bunu tastikliyor en iyisi hostunu beklemek kolaygelsin inş sorun hallolur ;)

Soru Sormadan Once

www.devrekanim.com

# kudret

Tamam ByGece Çok Çok Teşekkürler.Sizleri Haber Edeceğim.

# kudret

hostçu henüz daha mail atmadı ama suan siteye giriyor.

ama login olunca beyaz bir sayfa mesja yolayınca mesaj bir sayfa çıkıs yapınca vsvs giib işlemlerde beyaz bir sayfa :S

sorunu görmek isterseniz:

http://www.paylasim-turk.com/forum

login olmayı mesaj atmayı vsvs deneyebilirsiniz.

k adi: simple
sifre : simplemachines

Advertisement: