News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Connection Problems

Started by dreamshower, March 17, 2007, 07:50:07 AM

Previous topic - Next topic

dreamshower

Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Arkada$lar merhaba. Son günlerde paso bu hatayı alıyorum sitede. Ve bu sitede de arama yaptım daha önce açılan konulara baktım denilenleri yaptım hostumla da görü$tüm ama sorun devam ediyor bir çözüm de bulamadım. Kesin bir çözümü var mıdır?

Host sirketimle görüstükten sonra sunuclarda bi hata olmadığını söylediler. Altta da sunucu printscreen leri.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Resimler link olarak

http://img155.imageshack.us/img155/6028/serverkl2.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/6028/serverkl2.jpg

ByGeCe

Connection Problems genelde sunucu hatalrındann kaynaklarınır ve sordugunda ½99 verdikleri cvp bizde sorun yoktur bu herzamnmı veriyor arasıramı

Soru Sormadan Once

www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

[masteRy]

ara sıraysa sorun yoq her forumda görülen bir vakadır 5 dk den fazla sürmes ;)
Smf sorununuz çözüldükten sonra lütfen "Topic Solved" butonuna tıklayınız.
macera kalesi | fort boyard | macera kalesi başvuru | macera kalesi videolar
Domain Alınır / Satılır. - Ücretli Photoshop Tasarim Yapılır. [masteRy]
''Ya onurlu bir bakış ya da görkemli bir direniş''

rkan

arkadaslar sunuculara diyorsunuzda smf sistemlikde hiyarlik var ya bikdim artik hergün bi sorunla karsilasmaya benim team sitem var smf kurdum onu birakdi onlarca baska sitelerle urasiyorum bikdim artik kenndi serverim var vbulletin kurdumda bu tip sorunlarla hic karsilasmamisdim neden halobuku orda daha cok üye ve daha cok rating oldu halde vbulletin nulled oldunu yakaladi ve kapati o yüzden smf kurduk neden acaba zamaninda vbulletinle karsilasmadim profisonal oldu icin SMF KIMSEYE ÖNERMIYORUM ARKADASLAR BIKDIM ARTIK UPGRADE YAPIYORUM BI BAKIYORUMKI BI HAFTA SORNASI YENISI CIKDMIS ELAMANLARDAN BIRI ÖRENSIN DIYE FTP FELAN HERSEY ELLERINE VERIYOM BI BI DOSYA EDITLIYORLAR BIRAZCIK HATTALI EDITLIYORLAR TÜM SISTEM CALISMIYOR DB KARSIDIRIYOR CÜS AYI ARTIK BEYNIME KAN SICRADI YA  

MagoSa

Smfyi beyenmiyorsan Çıkış butonu orda.Gitde 150$ a vBulletin lisası al o zaman.

rkan

Quote from: мʌgoSa on March 17, 2007, 09:44:11 AM
Smfyi beyenmiyorsan Çıkış butonu orda.Gitde 150$ a vBulletin lisası al o zaman.
Alicas bu gidisle alicas

dreamshower

arasıra değil ki bu hata son 4 5 gündür ben dahil bütün üyeler sinirlenmeye basladı . tam bişey yazıoz yada siteye girmeye calsıoz bu hatayı veriyor. nedir bunun çözümü . bu sitede de aramaları yaptım daha önce karsılasan -bu sorunla- arkadasların actıgı konulara baktım kesin ve net çözüm bulamadım. hostumla temasa gectim kac sefer artık sıkıldım bu olaydan.. host serverda bi sorun olmadığını söylüyor resimlerden de anlasılacığı üzre bi sorun da yok simdie kdr da olmadı..
ne yapmam gerekiyor arkadaslar bunun çözülmesi icin ? sitem underground webzine bi nevi rock metal sitesi.. yoksa çoktan VB ye gecmistim genel forum olsa :S cevaplarınızı takip ediyorum ilgilenen herkese te$ekkürler..

ByGeCe

arkadaslar sorması ayıp oluyor ama sizin data base ler simplemachines.org de falanmı duruyor yada smf yi indirdiginizde databasemi geliyor içinde böyle bir sacmalık olabilirmi rc2 zamanında bu hatalar vardı ama düzeltildi simdi yok rc2 nin üzerinden neler gecti neler Host sorun bende smf ile alaksı yok mu diyecek size host sorun bende dermi bazen gercekten saka yaptıgınızı düşünüyorum sitelerinizin tekil uyeleri kac bilmiyorum ama smf kullanan 80000 üyeli forumlar biliyorum ve hiçbir sikayetleri yok resellerlemi ugrasıyorsunuz anlamadım nasıl bir mantıkla hareket ediyorsunuz siz ya Sana hata nedenini söylüyor problem data base de diyor database nerde hostunda lütfen soru sorarken sucluyu hemen smf ilan etmeyin

rkan  arkadasım senin bugun bir soruna daha cvp vermistim 1.1.1 kullanıyorum diyordun hackleniyorum diyordun admin paneline girdiginde sana uyarı vermiyormu güncel sürüm 1.1.2 diye  

Soru Sormadan Once

www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

rkan

Quote from: ByGeCe on March 18, 2007, 12:19:20 PM
rkan  arkadasım senin bugun bir soruna daha cvp vermistim 1.1.1 kullanıyorum diyordun hackleniyorum diyordun admin paneline girdiginde sana uyarı vermiyormu güncel sürüm 1.1.2 diye 
tabiki veriyor ama bikdim artik her ikinci hafta bi upgrade cikiyor bunu yapicam bak gör bi hafta sorna 1.1.3 cikicak modlari tekrar kur felan ya anlamadim gitti dedin gibi setting php
644 yaptim source icindeki dosyalarioda
aynen öyle yaptim bakalim simdi sonuca russlardi hackliyen

Adı:  ******ingrmakSS
Üyelik Seviyesi:  Bakir Üye
IP:  58.65.237.161 
Host adı:  58-65-237-161.myrdns.com
Rep:  0 
Son Aktif Olma Zamanı:  17 Mart 2007, 08:15:07

diye bi üye

dreamshower

Quote from: ByGeCe on March 18, 2007, 12:19:20 PM
arkadaslar sorması ayıp oluyor ama sizin data base ler simplemachines.org de falanmı duruyor yada smf yi indirdiginizde databasemi geliyor içinde böyle bir sacmalık olabilirmi rc2 zamanında bu hatalar vardı ama düzeltildi simdi yok rc2 nin üzerinden neler gecti neler Host sorun bende smf ile alaksı yok mu diyecek size host sorun bende dermi bazen gercekten saka yaptıgınızı düşünüyorum sitelerinizin tekil uyeleri kac bilmiyorum ama smf kullanan 80000 üyeli forumlar biliyorum ve hiçbir sikayetleri yok resellerlemi ugrasıyorsunuz anlamadım nasıl bir mantıkla hareket ediyorsunuz siz ya Sana hata nedenini söylüyor problem data base de diyor database nerde hostunda lütfen soru sorarken sucluyu hemen smf ilan etmeyin

yahu arkada$ım hostla da görüstüm diyorum adamlar bana suınucularda bi problem olmadığını söylüyor printscreen lerde ortada.. biz sanki bilmioyoruz database in nerde olduğunu.. host hersey normal diyor sunucudaki dğer sitelerde de herhangi bi problem yokken benim sitemde sorun var..  

dreamshower

Kesin çözüm verebilcek olan yok mu?  

Minare

Kesin Çözüm : Lisanslı Vbulletin al, 160 dolar bay, ustune bol bol su iç

bedava kullandıgın bi sistemden şikayetci olmadan önce de Al burayı oku.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=156346.0

Selametle  

dreamshower

Quote from: Minare on March 22, 2007, 09:58:43 PM
Kesin Çözüm : Lisanslı Vbulletin al, 160 dolar bay, ustune bol bol su iç

bedava kullandıgın bi sistemden şikayetci olmadan önce de Al burayı oku.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=156346.0

Selametle  

çok sağol yaw . günlerdir beklediğim çözümdü.  

4LP3RUZ1

burada bir tartışma başlayacakmış gibi gözüktüğünden kilitliyorum.

Bağlantı problemlerinin tam olarak nedeni sunucunun bağlantı log'ları incelenerek bulunabilir. mysql daemon'unun çalışır gözükmesi ile tüm problemler bitmiyor ne yazık ki. Kullanıcıların erişim ayarları hatalı olabilir, veritabanı bağlantı adedi sınırlarında problemler olabilir vs vs..

Bizim bu durumda şu düğmeye bas, şunu yaz çalışır deme gibi olanağımız yok.
Frozen frogs are back :(

Advertisement: