Προσθήκη περιγραφής σε νέα μηνύματα. Πως προστίθεται ;

Started by naxos, October 10, 2007, 04:29:52 AM

Previous topic - Next topic

naxos

Αγαπητά μέλη της κοινότητας simplemachines.org
Επισκέπτομαι πρώτη φορά το site σας με σκοπό να μας βοηθήσετε σε κάτι προκείμενου να ολοκληρώσουμε την κατασκευή του forum το οποίο ετοιμάζεται ,στο site μας.
Δεν γνωρίζω εάν είναι σωστό ή όχι να αναφέρω το site, μην τυχών θεωρηθεί διαφήμιση, αν και ο στόχος μας δεν είναι αυτός. Μπας περιπτώσει, το αναφέρω ενδεικτικά και ας το σβήσουν οι υπεύθυνοι
www.naxos-forever.gr

Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε (κι από τι βλέπω είστε πάρα πολύ βοηθητικοί ) είναι:
1-) Πώς μπορώ να προσθέσω σε ένα μήνυμα, κάτω από τον τίτλο μια περιγραφή (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα )

2-) Επίσης θα ήθελα να μου πείτε ποιο mod θα χρησιμοποιήσω για να προσθέσω ένα bbc στην δημιουργία νέου μηνύματος, ώστε να έχω την δυνατότητα να έχω έτοιμη μια φόρμα.
Δηλαδή όλα τα παρακάτω να εμφανίζονται με το πάτημα ενώ κουμπιού και να μην τα γράφει ο χρήστης κάθε φορά
Διάρκεια παραμονής:
Χωριό της Νάξου
Φωτοφραφία
Όχημα
Ημερομηνια αναχώρησης
Παρατηρήσεις
Κλπ....
Χρησιμοποιώ το smf 1.1.4
Σας ευχαριστώ πολύ...Γιώργος

agridoc

Καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα του SMF  :)

Το μενού που παρουσιάζεις δεν φαίνεται ν' αντιστοιχεί σε μήνυμα του SMF. Μήπως είναι από SMF Gallery Mod ή κάτι παρόμοιο;

Υ.Γ. Εστειλες το ίδιο ακριβώς μήνυμα δύο φορές. Το δεύτερο διαγράφηκε.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

Greek

Για το πρώτο υπάρχει mod.
Και το δεύτερο γίνεται, αλλά χειροκίνητα. Το έχω κάνει στο δικό μου φόρουμ.
Όταν θα έχω χρόνο θα σου πω τον τρόπο.

naxos

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!
Πραγματικά δεν περίμενα να μου απαντήσετε παρ΄όλες τις θετικές κρητικές που ακουσα για το forum αυτό

Νομίζω οτι ο Greek κατάλαβε τι ακριβώς θέλω να κάνω.
Ποίο είναι το mod για την Προσθήκη περιγραφής ,που θα το βρώ, Υπάρχει στα Ελληνικά?

Περιμένω νεότερα φίλε και για το χειροκίνητο που λές...
Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στο site σου να το δω κι απο κοντά.Ποιό είναι?

Και πάλι σας ευχαριστώ...

naxos

Φίλε Greek το εβαλα με επιτυχία το mod. Απλά δεν μου εφφανίζει στα Ελληνικά την λεξη "Περιγραφή" οπως φαινετε στην εικόνα.

Ισως γιατι δεν υπάρχει μεταφραση στα Ελληνικά υποθέτο.Πως μπορω και που να να το προσθέσω εγώ?

Υγ: Πολύ καλό το site σου φίλε. Είναι ακριβώς οτι θέλω με την φόρμα αυτή
[size=12pt][b]Τίτλος[/b][/size][float=right][b]Στιγμιότυπο[/b]
[gv=320,288]ID Google Video[/gv][/float]

[b]Διάρκεια: [/b]
[b]Οθόνη: [/b]
[b]Εικόνα: [/b]
[b]Γλώσσα: [/b]
[b]Υπότιτλοι: [/b]
[b]Έτος: [/b]
[b]Κωδικοποίηση: [/b]
[b]Αντιγραφή από: [/b]

[b]Θέμα: [/b]

[b]Πρωταγωνιστές: [/b]
[b]Σκηνοθεσία: [/b]

[b]Βραβεία: [/b]

[b]Κωδικός αρχείου (zip/rar): [/b]
[b]Μέγεθος αρχείου (zip/rar): [/b]

[b]Ποιοτικό δείγμα: [/b]

[b]Αρχείο/α:[/b]

[b]Πηγή:[/b]

[size=1][b]Σημείωση:[/b] Το στιγμιότυπο δεν απεικονίζει την πραγματική ποιότητα της εικόνας, καθώς είναι επανακωδικοποιημένο. Για να εξακριβώσετε την πραγματική ποιότητα πριν κατεβάσετε το αρχεία/α της ταινίας, κατεβάστε το ποιοτικό δείγμα αν θέλετε.[/size]

agridoc

Για να μην μπλέξεις με τα xml αρχεία, στο zip υπαρχει το readme_1.1.html

Τρέξε το και ακολούθησε τις οδηγίες για το index.greek.php.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod

naxos

Δυστυχώς agridog δεν καταλαβαίνω τι πρεπει να κάνω.Το διάβασα αλλά δεν...Μηπω θα μπορουσες να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός φίλε μου?
Απ οτι είδες μονο το σύμβολο : υπάρχει μέσα.Σε ποιό μέρος πρεπει να παω να γραψω δίπλα του τη λέξη περιγραφή?
Ακόμα σας παρακαλω πείτε μου απο πού θα αλλάξω το size των γραμμάτων όταν γράψω κείμενο μέσα στο κουτάκι τις περιγραφής?
Ευχαριστώ

naxos

Επιτέλουσ το βρήκα!!
Αντέγραωα το $txt['topic_description'] = 'Description'; //-Topic description MOD- απο το αγγλικο index.php στο Ελλινικό και όλα ετοιμα!!!
Μενει μόνο να φτιαξω το μενου με την έτοιμη μια φόρμα

Greek

Ποια ακριβώς πεδία θες να εμφανίζονται με το πάτημα του κουμπιού;
Αυτά που γράφεις στο πρώτο σου μήνυμα;

naxos

Φίλε Greek περίπου αυτα είναι, απλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα αργότερα να προσθέσω ή να afereso καποια.Το ακριβές κειμενο δεν το έχω συνταξει ακόμα!!!  Θα ήθελα να μπορώ να επέμβω αργότερα εκει που προφανως θα βάλω τον κώδικα, απλά να μου πείς που κλπ.

Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου!!!

Greek

Πρώτα δημιούργησε ένα εικονίδιο (το κουμπί δηλαδή) με διαστάσεις 23Χ22 (για να έχει τις ίδιες διαστάσεις με τα υπόλοιπα κουμπιά του SMF).
To εικονίδιο θα πρέπει να είναι .gif και ΟΧΙ transparent (αν είναι transparent δεν θα εμφανίζεται σωστά).
Ονόμασέ το naxosinfo.gif και ανέβασέ το στον κατάλογο /images/bbc του theme που χρησιμοποιείς.

Στην συνέχεια άνοιξε το Post.template.php και βρες το παρακάτω κομμάτι κώδικα (είναι λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας):
$context['bbc_tags'][] = array(
'flash' => array('code' => 'flash', 'before' => '[flash=400,400]', 'after' => '[/flash]', 'description' => $txt[433]),

Στην από κάτω γραμμή, πρόσθεσε το:

'naxosinfo' => array('code' => 'naxosinfo', 'before' => '[b]Διάρκεια παραμονής: [/b]\n[b]Χωριό της Νάξου: [/b]\n[b]Φωτογραφία: [/b]\n[b]Όχημα: [/b]\n[b]Ημερομηνία αναχώρησης: [/b]\n[b]Παρατηρήσεις: [/b]\n', 'description' => $txt['naxosinfo']),

Τέλος, άνοιξε το index.greek.php και πρόσθεσε στην προηγούμενη γραμμή πριν το ?> το ακόλουθο:
$txt['naxosinfo'] = 'Γράψε εδώ την περιγραφή του πλήκτρου.';

Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και με το index.english.php ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο γλώσσας έχεις.

naxos

Φίλε μου..τί να σου πώ!! Με έκανες μαγκα τώρα!!! Δεν το έχω βάλει ακόμα αλλα πιστεύω να τα καταφερω.ευκολο φαινεται!!!Ότι θέλεις απο μενα... Γιώργος!!!

agridoc

Πολύ ωραία Greek  ;)

Μπορεί κανείς να τα βάλει και σε πίνακα

'naxosinfo' => array('code' => 'naxosinfo', 'before' => '[table][tr][td][b]Διάρκεια παραμονής[/b][/td][td]: \n[/td][/tr]\n[tr][td][b]Χωριό της Νάξου[/b][/td][td]: \n[/td][/tr]\n[tr][td][b]Φωτογραφία[/b][/td][td]: \n[/td][/tr]\n[tr][td][b]Όχημα: [/b][/td][td]: \n[/td][/tr]\n[tr][td][b]Ημερομηνία αναχώρησης[/b][/td][td]: \n[/td][/tr]\n[tr][td][b]Παρατηρήσεις[/b][/td][td]: \n[/td][/tr][/table]\n', 'description' => $txt['naxosinfo']),

Το
Quote$txt['naxosinfo'] = 'Γράψε εδώ την περιγραφή του πλήκτρου.';
είναι προτιμότερο να προστεθεί στο Modifications.greek.php.

naxos

Πολύ καλή ιδέα και ο πίνακας...
Σχεδόν είμαι έτοιμος.Το μονο που με ενοχλεί λίγο είναι ότι τα γράμματα στην
Περιγραφή
[nofollow]

εμφανίζονται πολύ μεγάλα

[nofollow]

Απο που θα μπώ να μικράνω λίγο το size και να αλλάξω το font σε verdana πχ

Greek

Αν έριχνες μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα του mod, θα έβρισκες και την απάντηση  ;)
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=139270.msg891264#msg891264

Advertisement: