Advertisement:

Author Topic: Kako da dodam ovo ispod foruma ?  (Read 20504 times)

Offline Waske

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 185
  • Gender: Male
Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« on: January 06, 2008, 06:45:13 PM »
Interesuje me kako ispod foruma mogu dodati ovako da mi pishe, bilo bi pozeljno ako mozete da mi date deo u fajlu gde se menja to, da ne trazim ...

Evo vam slike da znate na sta mislim


Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #1 on: January 07, 2008, 02:54:41 PM »
imas mod user legend ili nest sl. znam da u nazivu ima "legend"

Offline Waske

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 185
  • Gender: Male
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #2 on: January 07, 2008, 03:09:31 PM »
Hvala Mare, evo vam ostalima kome treba :

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=207

Pozdrav !

Offline [S]ETI_explorer

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 294
  • Gender: Male
  • If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my axe.
    • Pentesting RS
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #3 on: January 07, 2008, 04:06:06 PM »

 To možeš i sam jako lako dodati, to je običan HTML ...

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

Offline Misha525

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #4 on: January 08, 2008, 08:09:45 AM »

 To možeš i sam jako lako dodati, to je običan HTML ...

Pa reci koji kod???

Offline [S]ETI_explorer

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 294
  • Gender: Male
  • If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my axe.
    • Pentesting RS
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #5 on: January 08, 2008, 12:51:23 PM »
 
Code: [Select]
<font color="kod boje">Kor. grupa</font> :P

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

Offline Maniacs

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #6 on: January 08, 2008, 09:01:39 PM »
Ubacio sam kod kao sto je SETI napisao nego kako mogu da linija 2 izgleda kao linija 1. za liniju 2 sam stvio kod <hr>, a i pokusavao sam kopirati kod od ovoga Najvise Online Danas ali ni to ne ide?!



A ovaj mod nije nesto jer se samo prikazuje grupu koja je trenutno online.

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #7 on: January 09, 2008, 11:48:01 AM »
"linija 1" nije linija vec stranica tabele :)

Offline Maniacs

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #8 on: January 09, 2008, 12:27:20 PM »
Dobro. Kako dodati tu tabelu, jer kad kopiram kod "Najvise korisnika online" uvjek mi poremeti izgled.

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #9 on: January 09, 2008, 01:58:14 PM »
Pa pogledaj surce stranice... to su ti obicne tabele stim sto imaju rowspan/collspan

Offline Maniacs

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #10 on: January 09, 2008, 02:26:04 PM »
Nece pa nece ili mi bude lijevo gdje je ikona pa pokvari izgled ili mi se pokaze desno van ovog "ukupno danas"

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #11 on: January 09, 2008, 03:10:37 PM »
Napravi novu tabelu...

Offline Maniacs

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #12 on: January 09, 2008, 11:57:10 PM »
Nisam rijesio ali nema veze nek stoji ovako.

Offline motorola

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 68
    • nba-balkan
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #13 on: September 16, 2008, 12:30:05 PM »
Znate li gde trebam da stavim ovaj kod da bi se pojavio ispod, imena korsnika koji su trenutno online, nemogu da ga pozicioniram... >:(

Offline Krdza

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 53
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #14 on: September 16, 2008, 02:13:44 PM »
To sma hteo i ja pitati... u koji faj treba to staviti... u index.template.php ????

Recite mi koji fajlovi i gde se to treba dodati....

Offline motorola

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 68
    • nba-balkan
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #15 on: September 16, 2008, 03:52:59 PM »
treba da se stavi u index.template.php..ali ne znam gde tacno...da bi bio tamo ispod usera korisnika koji su online

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #16 on: September 16, 2008, 04:49:01 PM »
index nema veze sa tim :D
trebalo bi da se zove nesto board...

Offline [S]ETI_explorer

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 294
  • Gender: Male
  • If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my axe.
    • Pentesting RS
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #17 on: September 16, 2008, 05:30:04 PM »

 boardindex.template.php najverovatnije ili mozda display.template.php .. mada kako me secanje sluzi to je za postove..

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

Offline deZio

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 83
    • NEBESKOPLAVI
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #18 on: September 16, 2008, 07:55:58 PM »
To se nalazi u boardindex.template.php.

Offline motorola

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 68
    • nba-balkan
Re: Kako da dodam ovo ispod foruma ?
« Reply #19 on: September 17, 2008, 07:34:02 AM »
ok, izgleda da je u boardindex.template.php, a gde taj kod da metnem da bi se prikazivao...dole..sad trenutno cackam, al ne mogu da ga pozicioniram >:(