News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

SMF 1.1.5 ve 1.0.13 çıktı

Started by [SiNaN], April 30, 2008, 11:47:08 PM

Previous topic - Next topic

hukuk (judge)

Sonunda 1.1.5'e manuel olarak geçmeyi başardık çok şükür smf_patch_1.0.12_1.1.4_2.0.b1.1.tar.gz: dosyasını ftpden siliyimmi yoksa kalsınmı?

Alpay

Kalsada Silsende bişi değişmez ki =) Paketlerden kaldır demedikten sonra.

BuЯЯЯЯaK

Quote from: Fredyyy on May 01, 2008, 07:25:59 AM
2.0 Beta 3 Puplic Kararlı sürümünü beklerken 1.1.5 i çıkardılar.1.1.5 i Çıkaracaktın madem 2.0 i nie çıkardın be kardeşim.. Dimi Ama ;)

Adı üstünde beta hataları bulmak için çıkmış bi sürüm ...

1.1.5 te smf yi daha kaliteli kullanman için çıkarılmış bi sürüm

Badboy

Yaklaşık 65 mod + 5 Tema (her temaya modifikasyonlar uygulanmış) + Elle (manuel) editlemeler var. Admin panelinden direk girip hiçbir hata almadan güncelleme yaptım. Bence çok başarılı bir güncelleme olmuş.

Güncellemeden sonra hiçbir modifikasyonda sorun olmadı.
Nothing is true, everything is permitted.

TunahaN___

arkadaşlar söylediğiniz gibi paket yüklemesini yaptım.. test başarılı falan da dedi.. ama sürüm kontrolüne girince yine eski sürüm olduğunu görüyorum.. en altta da hala smf 1.1.4 yazıyor. yardım edin lütfen

Hkan

Ben paketi 3 kez indirip denedim. Her denememde de "Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil." sorununu verdi. Buna ne diyebilirsiniz? Ben çözemedim.

TunahaN___

arkadaşlar yok mu bana yardım edecek ?
Quote from: TunahaN___ on May 03, 2008, 06:54:42 AM
arkadaşlar söylediğiniz gibi paket yüklemesini yaptım.. test başarılı falan da dedi.. ama sürüm kontrolüne girince yine eski sürüm olduğunu görüyorum.. en altta da hala smf 1.1.4 yazıyor. yardım edin lütfen

by designer

Quote from: hukuk on May 02, 2008, 08:32:30 PM
Manuel kurulumda hata veren dosyalar,

/Admin.php
/Load.php
/QueryString.php   
/Subs-Graphics.php
/Subs-Package.php

Bilgilerinize

/QueryString.php   hata vermişti bende de Allahtan yedeğim vardı da değiştirdim ve düzelttim.

Hkan

Quote from: biggboss on May 03, 2008, 06:59:43 AM
Ben paketi 3 kez indirip denedim. Her denememde de "Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil." sorununu verdi. Buna ne diyebilirsiniz? Ben çözemedim.
Peki bu nasıl çözülecek arkadaşlar?

hukuk (judge)

Quote from: Alpay on May 03, 2008, 04:07:49 AM

1.1.4'ü tar gz olarak yüklediğim için kaldırmakta biraz tereddüt ediyorum, sonuç olarak kalmasındada bir sakınca olmayacağı kanaatindeyim.

Quote from: biggboss on May 03, 2008, 07:40:41 AM

big boss http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=236826.msg1526380#msg1526380

Hkan

Quote from: hukuk on May 03, 2008, 08:25:53 AM
Quote from: Alpay on May 03, 2008, 04:07:49 AM

1.1.4'ü tar gz olarak yüklediğim için kaldırmakta biraz tereddüt ediyorum, sonuç olarak kalmasındada bir sakınca olmayacağı kanaatindeyim.

Quote from: biggboss on May 03, 2008, 07:40:41 AM

big boss http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=236826.msg1526380#msg1526380

Yani manuel kurulum mu yapmamı söylüyorsun?

hukuk (judge)

Bu hatayı genellikle sunucuların güvenlik gerekçeleriyle bazı kısıtlamalar getirmesinden dolayı alırız.Eğer illa manuel kurmak istemiyorum diyorsan en sağlıklı çözüm host yetkilileriyle irtibata geçmendir.

Hkan

Hmm .. Manuel çok uzun, hostla irtibata geçmek çok sıkıntılı bir iş çünkü hostum yabancı ve ingilizcem çokda iyi sayılmaz. Herhalde biraz uğraşıp manuel yapacağım.
Acaba güncellemememin bir sakıncası olur mu?

Düzenleme : Güncellemememin

hukuk (judge)

Manuel kurulumda hata veren dosyalar 6'ya çıktı,

/Admin.php
/Load.php
/QueryString.php   
/Subs-Graphics.php
/Subs-Package.php
            +
/removetopic.php
Bilgilerinize

Quote from: biggboss on May 03, 2008, 08:47:54 AM
Hmm .. Manuel çok uzun, hostla irtibata geçmek çok sıkıntılı bir iş çünkü hostum yabancı ve ingilizcem çokda iyi sayılmaz. Herhalde biraz uğraşıp manuel yapacağım.
Acaba güncellememin bir sakıncası olur mu?

Yedek aldıktan sonra ne sakıncası olacak, kurulumu kolay ama önemli olan sonradan meydana gelebilecek ufak tefek hataları düzeltebilmen.

Hkan

Özür dilerim yanlış yazmışım.
Güncellemememin bir sakıcası olur mu?

r.keles

Quote from: r.keles on May 02, 2008, 10:28:10 PM
QuoteThe upgrader found some old or outdated files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.

Click here to try again.

forumda herhangi eski surum bir dosya mevcud degil.. Hepsini yeniledim.

Ama bu hata mesajini vermekte israr ediyor upgrade.php

ne yapmaliyim ?

cogu yerde bu hata mesajini alan var ama cevap yok.. bi caresi yok mu bunun ?

hukuk (judge)

Quote from: biggboss on May 03, 2008, 08:55:04 AM
Özür dilerim yanlış yazmışım.
Güncellemememin bir sakıcası olur mu?

Valla simple machines operatörlerine göre eski sürümlerin bazı yerlerinde bug varmış, ama aciliyet arzeden bir bug olduğunu sanmıyorum.

Quote from: r.keles on May 03, 2008, 09:13:27 AM
Quote from: r.keles on May 02, 2008, 10:28:10 PM
QuoteThe upgrader found some old or outdated files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.

Click here to try again.

forumda herhangi eski surum bir dosya mevcud degil.. Hepsini yeniledim.

Ama bu hata mesajini vermekte israr ediyor upgrade.php

ne yapmaliyim ?

cogu yerde bu hata mesajini alan var ama cevap yok.. bi caresi yok mu bunun ?

Manuel kurmayı dene ama benim tarif ettiğim gibi yani manuel kurulumdaki dosyaları 1.1.5'in zipinden çıkarıp eskileriyle değiş, belki paketler gidecek ama inan bana bunu kurmanın en kolay yolu bu.

hukuk (judge)

Arkadaşlar bakın sadece manuel kurulumu incelemem 32 saatimi aldı, mesaj zamanlamalarındanda bunu anlayabilirsiniz, gerçi birazda inceleme maksatlı araştırma yaptım ama sonuç olarak dediğim yöntemle kurmam sadece yarım saatimi aldı ve şimdide modları tekrardan kuruyorum, hepsi bu kadar.

r.keles

hukuk hocam tesekkurler,

fakat ise baslamadan once bildireyim ben;

forumu ben 1.1.5 e guncelledim.

site de;