Advertisement:

Author Topic: Otomatik resim boyutlandırıcı  (Read 124532 times)

Tattoocu_Cartel

  • Guest
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #40 on: June 06, 2008, 04:22:33 PM »
dostum ben ay ışığında uyarladım bende oldu. gayet güzel gözüküor

Offline sermiyan

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
  • Gender: Male
    • Uzakdoğu ve Güney Kore Sineması
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #41 on: June 06, 2008, 05:30:07 PM »
dostum ben ay ışığında uyarladım bende oldu. gayet güzel gözüküor

Çalışan bir örnek sayfanı görebilirmiyim acaba?

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #42 on: June 06, 2008, 10:00:14 PM »
Biraz kasiyor sanki firefox'ta...

Offline ★ѕραη∂αυєя★

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 136
  • Gender: Male
  • Ölümüne SMF!
    • FoRuMBoL.CoM
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #43 on: June 08, 2008, 06:54:11 AM »
manuel anlatımda bir hata olmadığına emin misiniz?

bende böyle bir hata verdi:

Quote
Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/forumbol/public_html/Sources/Subs.php on line 1328

Offline AkaY26

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #44 on: June 11, 2008, 04:50:29 AM »
çok güzel çalışıyor firefoxda evet biraz kasıyor ama işimize yarasında :) ellerine sağlık

Offline SeHz@dE™

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 98
  • Gender: Male
  • WwW.LiDeRoN.CoM
    • LiDeRoN_FoRuM
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #45 on: June 15, 2008, 06:19:42 PM »
arkadaslar bendede söyle bi sorun var bazı resimleir kücük gözteriyo bazıları ise sabi kalıyo yani orjinal boyutunda kücülmüyo örnek olarakta asagıdaki resme bakabilirsiniz bunu düzenlemek için neyapmalıyım ?


Offline mHD®

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 124
  • Gender: Male
  • yani mannyaQ :)
    • Türkiye'nin en IXii Forumu
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #46 on: June 17, 2008, 06:17:34 PM »
valla mod çok güzel çalıştı hem IEde hem Firefoxta ;)

Offline KenaNeoN

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 121
  • Gender: Male
    • KoloRap.org | Kolera Tarzı Rap > Güncel Kuvvetmira Portalı
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #47 on: June 19, 2008, 11:16:53 AM »
sonunda biri yapmış.Helal
İnsanlar komik, onları anlaman için yeter mimik.
Tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik.
Onu da toprak alır elde var ölüm, hüzünlü son bölüm !....

KoloRap.org | Kolera Tarzı Rap >>> Güncel Kuvvetmira Portalı
Code: [Select]
<a href="http://www.kolorap.org" title="Kolera,Sagopa Kajmer,Abluka Alarm,Sago,Sagopa,Kolo,Kuvvetmira,Türkçe Rap,Melankolia,Mic Beatz,KoloRap,Graffiti,Hip Hop" target="_blank">KoloRap.org</a>

Offline artmen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 280
    • EĞİTİMİN YÜKSELEN DEĞERİ
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #48 on: June 19, 2008, 01:55:57 PM »
Dilber MC de </head> i seçip üzerine bu kodu yapıştırınca(yani</head> ile kodu değiştirince) hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Orada // yeni mesajin var 2 kar efekti by rallyproco modu var. ondan olabilir mi?
Öncelikle kullandığınız tema klasörü içine modun içinde bulunan ncode_imageresizer.js adlı dosyayı atın daha sonra kullandığınız temanın index.template.php dosyasını açın.
 
Code: (ŞUNU BULUN) [Select]
</head>

Code: (ŞÖYLE DEĞİŞTİRİN) [Select]
<!-- nCode Image Resizer -->
 <script type="text/javascript" src="', $settings['theme_url'], '/ncode_imageresizer.js"></script>
 <style type="text/css">
 <!--
 table.ncode_imageresizer_warning, table.ncode_imageresizer_warning td
 {
  background-color: #fefee1; /* the bgcolor behind the text and image */
 }
 table.ncode_imageresizer_warning {
  color: #000000; /* the font color */
  border: 1px solid #CCCDCD; /* the border around the whole thing */
  cursor: pointer;
 }
 table.ncode_imageresizer_warning td {
  font-size: 10px;
  vertical-align: middle;
  text-decoration: none;
 }
 table.ncode_imageresizer_warning td.td1 {
  padding: 5px;
 }
 -->
 </style>';
 // What is the mode?
 if (isset($modSettings['ncode_imageresizer_mode']))
 {
  if ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 1)
   $mode = 'enlarge';
  elseif ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 2)
   $mode = 'samewindow';
  elseif ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 3)
   $mode = 'newwindow';
  else
   $mode = 'none';
 }
 else
  $mode = 'none';
 echo '
 <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
 NcodeImageResizer.BBURL = "', $settings['images_url'], '";
 NcodeImageResizer.MODE = "', $mode, '";
 NcodeImageResizer.MAXWIDTH = "', empty($modSettings['ncode_imageresizer_max_width']) ? 0 : (int) $modSettings['ncode_imageresizer_max_width'], '";
 NcodeImageResizer.MAXHEIGHT = "', empty($modSettings['ncode_imageresizer_max_height']) ? 0 : (int) $modSettings['ncode_imageresizer_max_height'], '";
 vbphrase = new Array();
 vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_small\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_small'], '\';
 vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_filesize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_filesize'], '\';
 vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_no_filesize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_no_filesize'], '\';
 vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_fullsize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_fullsize'], '\';
 // ]]></script>
</head>
« Last Edit: June 19, 2008, 02:00:17 PM by artmen »
www.okulplatformu.com
EĞİTİMİN YÜKSELEN DEĞERİ
www.avanosgazetesi.com

Offline Badboy

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,456
  • Gender: Male
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #49 on: June 20, 2008, 02:34:17 AM »
Verdiği hata nedir? Ayrıca dosyanızı ekte verin bir kontrol edeyim.
Nothing is true, everything is permitted.

Offline SeHz@dE™

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 98
  • Gender: Male
  • WwW.LiDeRoN.CoM
    • LiDeRoN_FoRuM
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #50 on: June 22, 2008, 08:03:35 PM »
arkadaslar bendede söyle bi sorun var bazı resimleir kücük gözteriyo bazıları ise sabi kalıyo yani orjinal boyutunda kücülmüyo örnek olarakta asagıdaki resme bakabilirsiniz bunu düzenlemek için neyapmalıyım ?




arkadaslar bu sorunu cözebilenlerimiz varmı yardımcı olursanız sevinirim ....

Offline x YaraSi x

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 93
    • YourNett..!
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #51 on: July 07, 2008, 06:09:11 PM »
çok yardımseverdir benim badboy abim :)

Offline Alpay

  • Local Moderator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,594
  • Gender: Male
  • test
    • Personal Web Page
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #52 on: July 09, 2008, 07:14:34 AM »
Egitimforumu.Com arkadaşım ilk mesajina eklersen sevinrim daha cok kişi yararlanir..

Smf 2,0 Beta 3,1 public için :

index.template.php
Bul:
Code: [Select]
</head>
Değiştir :

Code: [Select]
<!-- nCode Image Resizer -->
<script type="text/javascript" src="', $settings['theme_url'], '/ncode_imageresizer.js"></script>
<style type="text/css">
<!--
table.ncode_imageresizer_warning, table.ncode_imageresizer_warning td
{
background-color: #fefee1; /* the bgcolor behind the text and image */
}
table.ncode_imageresizer_warning {
color: #000000; /* the font color */
border: 1px solid #CCCDCD; /* the border around the whole thing */
cursor: pointer;
}
table.ncode_imageresizer_warning td {
font-size: 10px;
vertical-align: middle;
text-decoration: none;
}

table.ncode_imageresizer_warning td.td1 {
padding: 5px;
}
-->
</style>';

// What is the mode?
if (isset($modSettings['ncode_imageresizer_mode']))
{
if ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 1)
$mode = 'enlarge';
elseif ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 2)
$mode = 'samewindow';
elseif ($modSettings['ncode_imageresizer_mode'] == 3)
$mode = 'newwindow';
else
$mode = 'none';
}
else
$mode = 'none';

echo '
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
NcodeImageResizer.BBURL = "', $settings['images_url'], '";
NcodeImageResizer.MODE = "', $mode, '";
NcodeImageResizer.MAXWIDTH = "', empty($modSettings['ncode_imageresizer_max_width']) ? 0 : (int) $modSettings['ncode_imageresizer_max_width'], '";
NcodeImageResizer.MAXHEIGHT = "', empty($modSettings['ncode_imageresizer_max_height']) ? 0 : (int) $modSettings['ncode_imageresizer_max_height'], '";
vbphrase = new Array();
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_small\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_small'], '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_filesize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_filesize'], '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_no_filesize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_no_filesize'], '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_fullsize\'] = \'', $txt['ncode_imageresizer_warning_fullsize'], '\';
// ]]></script>
</head>

sources/ManageSettings.php
Bul:
Code: [Select]
'',
// Who's online.
array('check', 'who_enabled'),

Altına ekle:
Code: [Select]
'',
// nCode Image Resizer
array('select', 'ncode_imageresizer_mode', array(&$txt['ncode_imageresizer_original'], &$txt['ncode_imageresizer_enlarge_same'], &$txt['ncode_imageresizer_open_same'], &$txt['ncode_imageresizer_open_new'])),
array('int', 'ncode_imageresizer_max_width'),
array('int', 'ncode_imageresizer_max_height'),

sources/Subs.php
bul:
Code: [Select]
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => '<img src="$1" alt="" class="bbc_img" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),

Değiştir:
Code: [Select]
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => '<img src="$1" alt="" class="bbc_img" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),

Dil dosyasi için aynı şeyleri uygulayınız ve js i Iyı unutmayınız default klasörünüze.
« Last Edit: July 29, 2008, 04:26:59 AM by Alpay »

Offline UzM@N

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 223
  • Gender: Male
  • İzmir
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #53 on: July 14, 2008, 05:40:10 PM »
rengli temayı kullanıyorum manuel kurudm ama resimlerde hiç bir değişiklik yok arkadaşlar olmadı :( yardım lütfen
UzM@N

Offline ahse

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 40
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #54 on: July 18, 2008, 02:25:15 PM »
Arkadaşlar manuel denedim denedim şu subs.php satır hatasını alıyordum, sonra dedim nolursa olsun paket kurdum subs.php deki testte hata var demesine rağmen.

Şu an forum sağlam gözüküyor, paket yüklenmiş gözüküyor fakat doğal olarak mod. çalışmıyor.

Ne yapmamı önerirsiniz. subs.php yi eklesem benim beceremediğim şu editlemeyi manuel yapabilir miyiz? Yada öyle yapsak çalışabilir mi?


(subs.php kaldırılmıştır)
« Last Edit: July 18, 2008, 05:27:33 PM by ahse »

Offline ahse

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 40
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #55 on: July 18, 2008, 04:45:03 PM »

Yaptım arkadaşlar yaptım... :)

Mod.da çalışıyor... Badboy arkadaşımızın diğer arkadaşların editlediği subs.a bakarak önce onu editledim... O nu düzelttim ilginçtir bu seferde tema hatası verdi...

Sonra yine Badboy'un ilk sayfada verdiği index.template.php ye bakarak kendiminkini editledim oldu...

Allah razı olsun...

İnşaallah bi problem çıkmaz, şu harika modda güzel güzel çalışır... :)

Offline TugruL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #56 on: July 27, 2008, 02:02:43 PM »
ya єνσℓυтιση™ sanırım smf 2 ye göre anlatmış bende onu denedim saatlerdir düzeltmeye çalışıyorum. ilk sıradaki dururken diye aşağıdakini denedim bilmemki...  birazda badboy eklerinden yardım aldım :D eline sağlık..

Offline www.asvega.net

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
    • asvega forum
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #57 on: July 29, 2008, 07:45:12 PM »
resmin üstünde yazı olması bence çok hoş olmadı, onu resme tıklayınca açılacak şekilde ayarlayabilirmiyiz
forum.asvega.net

Offline hhy89

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 486
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #58 on: July 31, 2008, 12:32:24 PM »
bu modu manuel kurdugumuzda phpmyadminde tablo olusturmak icin ne yapmamız lazım acil lazım yardımcı olur musunuz orda hangi kodu calıstırmam lazım sizce  :'(
Seo4Smf 2.0 - Full Top10 Stats(full top10) - Aligned and Bilateral Child Boards(2li 3lü alt bölümler)
http://www.smfmod.com
http://destek.smfmod.com

Offline atlantis41

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: Otomatik resim boyutlandırıcı
« Reply #59 on: July 31, 2008, 03:16:18 PM »
slm arkadaşlar yaptığınız bütün talimatları denedim sadece default ta başarabildim ben dilber multicolor temasını kulanıyorum  deniyoru deniyorum olmuyor ben de biraz acemiyim saklıyacak değilim ama dedikleriniz aynen doğru yaptığıma eminim birde yaptıktan sonra dedikleriniz dilber de herkesin temasınıda değitiremiyorum yardım ederseniz sevinirim y