BlueMax

Started by Fussilet, August 20, 2008, 11:20:14 AM

Previous topic - Next topic

Fussilet

#Serseri

Eline sağlık ama katorta gifleri tüklenmeyince kırmızı cıkıyor sanırım style.cssden renk değişmeyi unutmussun :) Mavi daha güzel durmus :)

Fussilet

yok sadece admin paneli için kırmızı oluyor onlar

Alpay

Fussilet mübarek kardeşim =)

Bu tema çok hoş gözüküyor ancak yerimi tam bilemiyorum coğu temana bakıyorum da bir temayı renk ve v.s. değiştirerek aynılarını yolluyorsun gibi geldi.Biraz fark yaratsan şahsım adıma çok iyi olcagını düşünüyorum. Bu yorumu samimiyetimize dayandıgım için yaptım tabi ki umarım yanlış anlamaz ve darılmazsın. ( tema sitesinde birilerini mi geçmeye çalışıyorsun yoksa :P )

Fussilet

Quote from: Alpay on August 20, 2008, 04:59:07 PM

Bu tema çok hoş gözüküyor ancak yerimi tam bilemiyorum coğu temana bakıyorum da bir temayı renk ve v.s. değiştirerek aynılarını yolluyorsun gibi geldi.Biraz fark yaratsan şahsım adıma çok iyi olcagını düşünüyorum. Bu yorumu samimiyetimize dayandıgım için yaptım tabi ki umarım yanlış anlamaz ve darılmazsın. ( tema sitesinde birilerini mi geçmeye çalışıyorsun yoksa :P )

yok yaw hiç öyle bir niyetim yoktu, farklı renkleri sevenler oluyor o yüzden değiştiriyorum,

elinde döküman varsa, yada bildigin döküman grafikler varsa bana ver o tarzda yapayım biraz ara ara bulamadım bir türlü... :)

[-Delete-]

emeğine sağlık hocam hakikten çok güzel olmuş , daha fazla ayrıntıya yer verebiliriz bu sayede temada , sag kısımdaki son msj bölümünü bölüm başlığının Altına alman hoş ve güzel bir ayrıntı tebrik ederim

Ufak Bir Fikir Verebilecek olursam ; sayfanın alt kısmındaki sayfa yüklenme süresini de copyright kısmına ekleseydin alt kısımdaki boşluk oluşmayabilirdi , sadece bi düşünce bu haliylede güzel tabiki :)

Emeğine Sağlık Tekrar Teşekkürler.
Pess..!

Sinan ANDIRMAN

Quote from: Alpay on August 20, 2008, 04:59:07 PM

Alpay usta,haklı olabilirsin bu konuda.amam onun bir stili var: "Fussilet Style"

Muhterem ağabeyim bu teman hakkında aslında pek bir yorumum yok.Çünkü bu da bir Fussilet Style teması.Bu arada theme linkine girince tema gözükmüyor.Heralde ağabeyim temayı çekmiş olacaksın?

Biz SMF kullanıcılarına tema yorumuna farklılık getirerek böyle temalar çıkardığın için teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,
Sinan ANDIRMAN

Advertisement: