Obrisan clan... Kako da ga vratim?

Started by LOVELORD, September 08, 2008, 07:53:38 PM

Previous topic - Next topic

LOVELORD

Da li postoji nacin za vracanje necijeg naloga ako je greskom obrisan??? A da ne mora da se vraca stari beck up???

Probao sam u phpmyAdmin, ali ne mogu da provelim sta dopisem i gde u smf_members???

zaabava

Probaj iz Baze ako mozes ,mad nisam siguran.....

MarkoWeb

Mozes iz backup-a dauzmes tog clana i naknadno ga ubacis.

LOVELORD

Quote from: MarkoWeb on September 09, 2008, 04:32:10 AM
Mozes iz backup-a dauzmes tog clana i naknadno ga ubacis.

Ako ti nije tesko da mi objasnis???

MarkoWeb

Otvoris backup u nekom text editoru... pogledas podatke clana, udjes u phpmyadmin i napravis takvog clana...

LOVELORD

Quote from: MarkoWeb on September 09, 2008, 02:33:11 PM
Otvoris backup u nekom text editoru... pogledas podatke clana, udjes u phpmyadmin i napravis takvog clana...

To sam sredio... Samo sam insertovao clana u smf_members tabeli, i to je bilo to... Ostalo moze da se pormeni i na forumu.
Samo je problemsa postvoima. Imao je mnogo postova koje ocitava kao guest sada. Kada sam pogledao u tabeli smf_messages sve je prebaci na ID 0, da li postoji neki nacin da mu vratim sve poruke ili moraju rucno da se svuda menja broj clana??? Sto bi bilo jako komlikovano i dugo...

dan555

Ako su samo njegove poruke prebačene na ID 0 možeš jednim upitom u bazi podataka sve da ih vratiš na njegov ID.
Doduše, to treba uraditi u više tabela, jer je verovatno otvarao i nove teme, glasanja, kalendar, dodavao priloge porukama...
Ima poprilično tabela u kojima treba menjati ID da bi mu se sve vratilo na staro.

Ako ima još poruka sa ID 0, osim njegovih, mora ručno da se prođe kroz sve tabele i kolone, ali to se ne isplati, ima previše posla oko toga.

MarkoWeb

Ako nekoga ne mrzi neka pogleda kako smf pravi pass i dal koristi pri tome i user id... ako koristi onda ovo "vracanje" i nece bas raditi sobzirom da vraceni clan nece imati isti ID.

Waske

Pa registruje se valjda ponovo, vratis mu ID koji je bio, i trebalo bi da sljaka... Ako sam provalio sta hoces...

Advertisement: