News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Integrate Lightboxta + nCode Image Resizer

Started by Anitr Fansub, September 13, 2008, 10:23:16 PM

Previous topic - Next topic

Anitr Fansub

Arkadaşlar Integrate Lightbox kurdum sistemime ve çok ii bir şekilde çalışıyor.
Ama sorunum şu :

Bu Modun içinde otomatik resim boyutlandırma varmı. Yani 1024x768 bir resimi
400x300 düşürüp tıkladığımızda tam ekran gösteren bir özellii var mı ?

Şimdiden gelecek yardımlar için çok teşekkür ederim. İyi Geceler.

Anitr Fansub

tmm kendim buldum.

nCode Image Resizer ile beraber kullanınca oluyor :D

Örnek : http://animekolik.com/forum/index.php?topic=26.0   Burda şu an 2 modul çalışıyor beraber.

Ama yinede Kendisine has bir özelliği var sa nCode Image Resizer hiç kullanmayalım :D

Hoochie Coochie Man

Verdiğiniz örneğe baktım da, tam olarak çalışmıyor. Bu konuda da ben belirtmiştim sorunumu. Bu iki modül aynı anda çalışmıyor. Normalde resmin üzerinde bu şekilde bir yazı olması lazım. Ancak yok. Yani diyebilirizki sağlıklı bir şekilde çalışmıyor.
İnadına SMF 1.1.X

Anitr Fansub

Quote from: Hoochie Coochie Man on September 14, 2008, 04:27:06 AM
Verdiğiniz örneğe baktım da, tam olarak çalışmıyor. Bu konuda da ben belirtmiştim sorunumu. Bu iki modül aynı anda çalışmıyor. Normalde resmin üzerinde bu şekilde bir yazı olması lazım. Ancak yok. Yani diyebilirizki sağlıklı bir şekilde çalışmıyor.

O resim üzerindeki yazıyı ben kaldırdım. ncode_imageresizer.js içinden. böylece daha temiz bir görüntü oluştu.

Bu arada [.img width=487 height=650]  (kod çalışıyo Burada da o yüzden başına ve sonuna nokta koydum) gibi bişi buldum. Bu da işimi görür gibi geldi ya. Ama sorun o kodu nasıl butondakile değiştircez.

Burdada su sorun var kullanıcı ordaki ayarları kurcalayıp. Gene resimi büyütltebilir. :)

İşte Çözüm..
Ekte verdim o yazının temizlenimiş halinin ncode_imageresizer.js si Ftpnizdeki ile değiştirin.  2 si beraber çalıştığında çok temiz bir görüntü oluşuyor. Fazla anlamam belki bu sildiğim yeri biraz daha editleyebilirsiniz :D

Örnek http://animekolik.com/forum/index.php?topic=26.0

Anitr Fansub

Hoochie Coochie Man amacım spam deil ama dediğim sistemi deniyerek ve sonrada iyi sonuç alırsan da onay vererek forumda yayınlıyabilir miyiz.

Hoochie Coochie Man

Sisteminiz nedir, ne yaptınız tam olarak? Neyi yayınlamaya çalışıyorsunuz?
İnadına SMF 1.1.X

Anitr Fansub

sistemim derken yani bu modu demek istemiştim. Yaptıgım, js dosyası içinden resim üzerde çıkan yazının kodunu kaldırmak oldu sadece.

Bu arada Sitemde Çok yeni  O:)

Hoochie Coochie Man

Eee tamam bunda heyecanlanacak birşey yok. Konu başlığını gören çok büyük birşey oldu zannedecek. js dosyası içinden resim üzerde çıkan yazının kodunu kaldırmışsınız, güle güle kullanın.
İnadına SMF 1.1.X

TugruL

wirexa bende nCode Image Resizer vardı şimdide Integrate Lightbox kurdum ama senin örenkteki gibi olmadı. biyerden ayar falan yapmam gerekiyormu?? resim küçülüyor yine ama üstüne tıkladığımda öyle ayrı janjanlı çerçevede değilde olduğu sayfanın tümünde büyüyor. forumdada çıkıyor yani.

Anitr Fansub

4. mesajdaki ekte verdiğim dosyayı indirerek ftp de bulunan dosya ile değiştirirmisin.

Birde unutmadan nCode Image Resizer ayarını yapmanız lazım.

admin > Forum Seçenekleri > Düzen ve Seçenekler > Resize Mode = Aynı Dökünada büyült. 

Eğer ingilizceyse modunuz. 2. seçeneği işaretliyeceksiniz.

TugruL

yok emmoğlu hepsinide denedim ama yine aynı. kendi penceresinde büyüyor. ???

Edit: Ya ben biraz körüm herhalde paketi yüklerken hiç dikkat etmedim paketin içinde ek dosyalar varmış. tabi paketin default temaya kurulmasıda cabası. bizde dilberde uğraşıp duruyoruz :D:D eline sağlık dostum çalıştı valla dehşetül vahşet oldu!

Anitr Fansub

Özgür

smf 2.0 için warchildın hihgslidethumnail image var onu denedin mi hiç Hoochie Coochie Man çalışan hali http://www.rockayseri.net/rk/grafik/roi-style/ burda var.
So Long

Hoochie Coochie Man

İnadına SMF 1.1.X

can_m

Wirexa sağolasın güzel bir görüntü oldu. Sitemizde yüklenen resimlerin ebatını admin panelinden sınırlamaya kalktığımız zaman yükleme hataları ve beyaz sayfa ile karşılaşıyorduk. Mecburen ayarları default yapmak zorunda kalmışdım. Bu ikili derdime çare oldu. Teşekkürler..

Advertisement: