News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Üye bilgileri açılımı!

Started by yenidagci, November 03, 2008, 11:18:35 AM

Previous topic - Next topic

yenidagci

Değerli kardeşlerim;

SMF'de vbulletin tarzı üye ismine tıklayınca resimdeki gibi bi panel açabilirmiyiz?

edit:SlickPro: Graphite v2 temasındaki açılımın kodlarını kendi temamıza nasıl uygularız..

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=272096.msg1839378#msg1839378
I'm SMF ci  :)

Tasarım aşamasındaym..

Özgür

Flood yasak arkadaşım. saatte bir konuyu güncellemen gerekmez bilen varsa mutlaka yazacaktır.
So Long

yenidagci

Quote from: calwin on November 03, 2008, 01:29:10 PM
http://www.resimupload.com/ds688736773_4.html

böyle birseymi istiyorsunuz

Hayır burda bi modifikasyon göremedim zaten.

Yukardaki resimdeki gibi yani üye ismine tıklayınca üyeye öm yolla, profil bilgileri, arkadaş listene ekle vs. linkler yazıyor öyle bi mod istedim.
Daha önce Çöl Ateşi kullanırken bi yerde rastlamıştım böyle bir moda fakat şimdi aklıma gelmiyor adı. Aradım bulamadım.

Tasarım aşamasındaym..

Arveles

Galiba bundan bahsediyorsunuz..Benim sitede bu özellik mevcut, ama ben kendim yapmadım, kullandığım temanın bir özelliği..İsterseniz benim temanın dosyalarını indirip inceleyebilirsiniz.
Elveda SMF...

Özgür

Merak ettim şimdi. Temanızın adı veya linki nedir ?
So Long

Arveles

SlickPro: Graphite v2 (bazı yerlerini ben düzenledim)
http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=763
Elveda SMF...

yenidagci

Quote from: Egitimforumu.Com on November 03, 2008, 01:42:19 PM
Galiba bundan bahsediyorsunuz..Benim sitede bu özellik mevcut, ama ben kendim yapmadım, kullandığım temanın bir özelliği..İsterseniz benim temanın dosyalarını indirip inceleyebilirsiniz.

temanın kendisindemi var bu? mümkünse kodun bulunduğu dosyayı paylaşırmısınız?[/b]

Tasarım aşamasındaym..

Arveles

evet kendisinde var..yukarıda verdiğim linkten indirip display template.php yi inceleyebilirsiniz.
Elveda SMF...

yenidagci

Quote from: Egitimforumu.Com on November 03, 2008, 02:25:57 PM
evet kendisinde var..yukarıda verdiğim linkten indirip display template.php yi inceleyebilirsiniz.

Peeki efendim, kontrol eder forumdada paylaşırım inşaallah. Allah razı olsun yardım edenler kardeşlerimden ve sizlerden.

Tasarım aşamasındaym..

yenidagci

Arkadaşlar kodların yerleri çok karışık bişey olmuş ben bulamadım.
Display.template.php aradığım modun kurulu olduğu dosya.

2Display.template.php ise modu kurmak istediğim dosya. Mümkünse buna uygularmısınız bu modu.

Deneme olarak  Egitimforumu.Comdan bakabilirsiniz.

Egitimforumu.Com 

Tasarım aşamasındaym..

Tick Tock

This is our time, we have you now, you are our great delight, scream to your god, who never hears a thing, he's not with you now, the time is right !

«['BrKDmRcN']»

Konu dışı ama hep Vb den özenmeyin o zaman gidin vb kurun şmdi dersiniz lisans alamayız lisansız site çok ... ;D

yenidagci

çözemedim daha js kod uygulanabilirmi acaba

Tasarım aşamasındaym..

Yağız...

Quote from: yenidagci on November 15, 2008, 03:35:02 AM
çözemedim daha js kod uygulanabilirmi acaba
Iki mesaj yukarida Tick Tock birşey vermiş. Onu denediniz mi?

Tick Tock

Arkadaşın derdi sanırım kapat gifine basınca pencerenin kapanması yerine sayfanın başka herhangi bir yerine basınca kapanmasını sağlamak.
This is our time, we have you now, you are our great delight, scream to your god, who never hears a thing, he's not with you now, the time is right !

Cyberteror.Com

Manuel Olarak Anlatında Bızde Uyguluyalım

BuЯЯЯЯaK

Cyberteror.Com

[-Delete-]

kusura bakmayın arkadaşlar isteğinize ve fikrinize saygım var ama artık "Vbuletin Tarzı" ile başlayan cümlelerden bıktım ve nefret etmeye başladım..!

SMF, Vbuletin ile yarışıyor konumuna geldiği için çok üzülüyorum , kendi kariyerinde ve türünde tek lider olan SMF 'yi Vbuletin ile yarışır konuma getirdiniz ya (sözü,m meclisten dışarı) çok teşekkürler...

kolay gelsin herkese...
Pess..!

Advertisement: