SMF 1.1.7 Çıktı

Started by Yağız..., November 07, 2008, 05:33:09 PM

Previous topic - Next topic

greSS

teşekkürler.. şimdi
Updating Settings.php... Successful.
Updating and creating indexes... Unsuccessful!

This query:
ALTER TABLE tbl_smileys
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
Caused the error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2

Kermit

Bu smiley hatasinida hala halledememisler demekki

onunda cevabi burda

http://docs.simplemachines.org/index.php?topic=1079.0
My Mods
Please don't PM/mail me for support,unless i invite you
Formerly known as Duncan85
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

greSS

teşekkür ederim sorunu çözebildik.
Sources/ManageSmileys.php bulup
ORDER BY LENGTH(code) DESC", __FILE__, __LINE__);
bununla değiştirdim
ORDER BY code DESC", __FILE__, __LINE__);
bu kodu
ORDER BY LENGTH(code) DESC", __FILE__, __LINE__);
bununla değiştirdim
ORDER BY code DESC", __FILE__, __LINE__);
upgrade_1-1.sql  bulup
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
değiştirdim
ORDER BY code DESC;
belki daha pratik yolu vardır, bu şekilde yapınca oluyor.

NoPasaran

1 sn sürmüyor güncelleme neden zor görünüyor ki..

Ben eskiden her güncellemeyi elle yapmak zrundaydım sistem hata veriyordu

Şimdi güncelleme öncesi 777 yapıyorum dosya izinleri o zaman sorun olmuyor :)
kralkartal.net SMF 2.0.8

bulut

Quote from: grafitus on November 08, 2008, 06:11:42 AM
Ya bunlar bizle maytap mı geçiyorlar :D Sanırsam Smf 2.0 hiç çıkmayacak Smf 1.9999999 sürümlerinide görecek sanırım :D .Neyse tüm smf almine hayırlı olsun

Ama  oyle deme adamlar istese hiç ugrasmaz  sizin bizim gibiler  güncellemeden ne analr  biri  çıkarır bi  açık  tüm smf  forumlar  güme gider adamlar  bu işten para kazanmıyor  sonuçta dua etmemiz gerek  >:(

Gurbet_42

Quote from: Yağız on November 07, 2008, 05:33:09 PM
Simple Machines, SMF 1.1.7 sürümünü duyuruyor.

Bu sürüm sadece 1.1.6 ve önceki sürümlerdeki güvenlik açıklarını kapatır. Bu güvenlik açıklarının sonuçları nedeniyle, en yakın zamanda sitenizi 1.1.7 sürümüne güncellemenizi tavsiye ediyoruz. Güncelleme işlemini, yönetim merkezindeki hızlı yükleme ayarını kullanarak veya paketin yaptığı değişiklikleri elle uygulayarak güncelleme işlemini yapabilirsiniz.

SMF 1.0.x sürümünü kullanan kullanıcılar için ise SMF 1.0.15 sürümünü, yukarıdaki sebeplerden dolayı çıkarmış bulunmaktayız. Bu güvenlik açıkları SMF 2.0 sürümünü etkilememektedir.

Eğer güncellerken bazı hatalar alıyorsanız, güncelleme işlemini elle yapmalısınız. Bunu yapmak için, lütfen Dökümantasyon bölümümüzdeki "Yeni sürümlere güncelleme (upgrade) nasıl yapılır?" adlı konuyu okuyunuz.

SMF 1.1.6 kullanıcıları
Forumunuzu 1.1.6 sürümüne güncellemek için "Paketler" bölümünü kullanmalısınız. Yönetim Paneli ana sayfasındaki yönergeleri takip ederek forumunuzu kolayca güncelleyebilirsiniz. Ayrıca, Download bölümündeki paketlerden birisini de kullanabilirsiniz. (Bu paketleri kullanırsanız kurulu modifikasyonlarınız silinecektir)

SMF 1.1.7 Paket Güncellemesi Manuel kurulum için tıklayın.

Teşekkürler,
Simple Machines
Gerçek Konu

Soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz.
LÜTFEN SADECE DESTEK ALMAK İÇİN MESAJ ATINIZ.

Yağız...

Quote from: SaFiR BiLGi on November 07, 2008, 10:44:27 PM
1.1.6 dan paket olarak kurarken hata vermedi ama kurulumuda yapmadı. Manuelden kurulum yaptım. Yeni dil dosyalarınıda yükledim.

Fakat şöyle bir sorunum var adminden paket bölümüne giremiyorum. Hatanın verdiği satır numarası manuelden yaptığımız değişikliklerin birinin hemen sonraki satırı.

Tema Ayrıştırma Hatası!
/Themes/default/Packages.template.php adındaki tema veya dil dosyasının yüklenmesinde sorun var. Lütfen söz dizimini denetleyin ve tekrar deneyin, tek tire işaretleri önünde tek yatık çizgiler olmalı (') ve tek yatık çizgi kullanacaksanız iki tane yazmalısınız (\). PHP kodlarında hatayı daha belirgin görmek istiyorsanız, doğrudan dosyaya erişmeyi deneyin.

Tekrar denemek istiyorsanız sayfayı yenileyin veya varsayılan temayı kullanın.
--------------------------------------------------------------------------------

Parse error: parse error, unexpected '/' in .../Themes/default/Packages.template.php on line 450

441: <a href="', $scripturl, '?action=packages;sa=install;package=', $package['filename'], ';sesc=', $context['session_id'], '">[ ', $txt['package_upgrade'], ' ]</a>';
442: elseif ($package['can_install'])
443: echo '
444: <a href="', $scripturl, '?action=packages;sa=install;package=', $package['filename'], ';sesc=', $context['session_id'], '">[ ', $txt['package11'], ' ]</a>';
445:
446: echo '
447: <a href="', $scripturl, '?action=packages;sa=list;package=', $package['filename'], '">[ ', $txt['package14'], ' ]</a>
448: <a href="', $scripturl, '?action=packages;sa=remove;package=', $package['filename'], ';sesc=', $context['session_id'], '"', $package['is_installed'] && $package['is_current'] ? ' onclick="return confirm(\'' . $txt['package_delete_bad'] . '\');"' : '', '>[ ', $txt['package52'], ' ]</a>
449: echo '
450: </td>
451: <td align="right">';
452:
453: if ($package['can_uninstall'])
454: echo '

Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.
Bu kodu bulun:
<a href="', $scripturl, '?action=packages;sa=remove;package=', $package['filename'], ';sesc=', $context['session_id'], '"', $package['is_installed'] && $package['is_current'] ? ' onclick="return confirm(\'' . $txt['package_delete_bad'] . '\');"' : '', '>[ ', $txt['package52'], ' ]</a>
Hemen </a> tagından sonra '; ekleyin.

Quote from: bahad1r on November 08, 2008, 04:25:42 AM
http:// www....../forum/index.php?action=pgdownload;auto;package=http://custom.simplemachines.org/mods/downloads/smf_patch_1.0.15_1.1.7.zip;sesc=93ead75c3b961b350a05876d879ececa

Daha önceden paketler kısmındaki linke tıklayınca otomatik güncelleme yapıyordu ya da yönetim ana sayfasındaki linke tıklayınca. Bu sefer olmadı. Sorun ne olabilir?

Teşekkürler.
http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=272861.0;attach=74893
Bu dosyayı indirip admin panelinden yükleyin.

bahad1r

@ Yağız

Çok teşekkürler. Forum yazılımını güncelledim.

Ayrıca cevap buradaymış.
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=272861.0

Arayıp bulabilecekken bunalttığım için özür dilerim.

SaFiR BiLGi

Teşekkürler Yağız, söylediğin eklemeyi yaptım ve paketler bölümü çalışmaya başladı.

VE paketler bölümüne girdiğimde şu hatayı gördüm.
Quote4. YouTube BBCode 2.3   [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ]  [ Kaldır ] [ Dosyaları Listele ] [ Sil ] 

Görüldüğü gibi kaldır, listele ve sil ikişer defa yazıyor.
Versiyon yükseltmeden sonra yeni dil paketlerinide yüklemiştim ve bazılarıın üzerinde oynamada yapmıştım ama sanırım bu o oynamalarla ilgili olmayabilir.
Bu hatayı nereden düzeltebilirim acaba?
DiZi FiLM Bölüm Özetleri, Fragmanları ve Bölüm Videolarını Online iZLEME SAYFALARI: dizifilm.biz
internet hizmetleri: safirbilgisayar.com
Kurye hizmetleri: kuryesi.com

Yağız...

Packages.template.php dosyanızı alabilir miyim?

SaFiR BiLGi

Quote from: Yağız on November 08, 2008, 09:40:45 AM
Packages.template.php dosyanızı alabilir miyim?

Buyrun, dosya ektedir.
DiZi FiLM Bölüm Özetleri, Fragmanları ve Bölüm Videolarını Online iZLEME SAYFALARI: dizifilm.biz

Kermit

My Mods
Please don't PM/mail me for support,unless i invite you
Formerly known as Duncan85
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

mk1977

otomatik güncelledim 2 sn. sürdü

hiçbir fonksiyonda sorun yok ;)
Muhasebe, Vergi, Sosyal Güvenlik ve Ekonomi Portalı
www.Muhasebe-Online.com

SMF 1.1.21 - Classic Tema

my_wuslat

peki önceki güncelleme noldu  paketlerdeki  1.1.6 güncellemesi , bende o duruyor hala 1.1.7 de oldu şimdi... 1.1.6 güncellemesini kaldırırken de

Bu pakat kullanılıyor eminmisiniz diye uyarı veriyor

c a g a t a y

Yağız bende çok tesekkür ederim calismalarinizdan dolayi

Admin panelden PATCH yardimi ile 116 dan 117 ye sorunsuz gectim

PhpMyAdmin den de "smfyedek_settings" tablosundan "smfVersion" settingini 116 dan 117 ye cevirdim

Islem tamam midir?

Saygilar

özgür şahin

Sürekli bir "sorun var" ifadesi dönüyor.
Ancak iki sitemde de güncellemeyi yaptım.
Hiçbir problem gözükmedi?

SaFiR BiLGi

Quote from: Duncan85 on November 08, 2008, 12:37:24 PM
yedek alarak bunu dene
Sorunum giderildi.
Teşekkürler Yağız, Teşekkürler Duncan85, Teşekkürler SMF.

can_m

Admin panelden güncellemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

Bir hata meydana geldi!
Oturum doğrulaması başarısız. Lütfen tekrar deneyin.

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim

Moonsheald

çıkış yap siteden tekrar gir

can_m

admin olarak giriş yapıyorum zaten bu hatayı güncelleme yapmak istediğim zaman alıyorum. geçmişi parolaları komple silip denedim ama olmadı güncelle dediğimde aldığım hata bu

Advertisement: