Advertisement:

Author Topic: "Illegal copy of SMF" Hatası ile ilgili  (Read 117556 times)

Offline goldman

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 96
"Illegal copy of SMF" Hatası ile ilgili
« on: November 27, 2005, 11:38:02 AM »
Quote
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF!

arkadaşlar arada bir en altta kocaman puntolarla bu yazı çıkıyo :( bunu engellemenin bir yolu varmı  :(
« Last Edit: December 06, 2006, 09:03:58 AM by alperuzi »

Offline mssgoogle

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
    • wWw.Ehadi.NeT Türkiyenin İnteraktif Bilgi Portalı
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #1 on: November 27, 2005, 11:50:02 AM »
Quote
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF!

arkadaşlar arada bir en altta kocaman puntolarla bu yazı çıkıyo :( bunu engellemenin bir yolu varmı  :(
copyright kısmını silmişsin onu tekrar eski haline getir.
İnsanın Kendisi Değil! Kaderi Güzel Olucak Be Abi ;)
Code: [Select]
Http://wWw.Ehadi.Net | Http://Forum.Ehadi.Net | Http://Arama.Ehadi.Net |
Paylaşmak için doğru adrestesin! http://wWw.Ehadi.Net

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #2 on: November 27, 2005, 04:16:13 PM »
Silemese de bu uyarı çıkabilir. Genelde sunucunun RAM'i yetersiz kaldığında bu uyarıyla karşılaşırsınız.
Home of Elmacik

ASi ve MAVi

  • Guest
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #3 on: November 27, 2005, 04:18:50 PM »
her ikiside doğru

ama öncelikle o sildiğin smf yazısını yerine koymalısın :)

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #4 on: November 27, 2005, 04:19:17 PM »
Arada bir bu uyarıyı alıyormuş. Silmiş olsa sürekli alır.
Home of Elmacik

ASi ve MAVi

  • Guest
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #5 on: November 27, 2005, 04:28:24 PM »
abi iyide bi ekleyip bi silersen gene arada bi uyarı almış olursun

yada bi kaç tane tema kullanıyorsa bazılarından yazıyı kaldırdıysa

ve yazıyı kaldırdığı temaları arada bi seçiyorsa gene arada bi uyarı almış olmaz mı

Offline goldman

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 96
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #6 on: November 28, 2005, 02:45:35 AM »
@ASi ve MAVi

kardeş işi yokuşa sürmede üstüne yok ha  :P  :D

@Elmacik

dostum ne yapalım şimdi bedava script kullandık diye hatamı ettik :( bunu engellemenin bir yolu yokmu, şu dediklerinizden anladığım kadarıyla sorun sunucudaki RAM yetersizliğinden oluyo >:( sunucuya RAM alıp takamayacağıma göre :) ya sunucuyu değiştiricem yada bunu böyle kullanıcam galiba? Başka önerisi olan varmı......

Bu arada ben forumu kuralım 2 hafta oldu ama bu uyarıyı ilk defa dün aldım. ;)

Offline goldman

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 96
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #7 on: November 30, 2005, 04:03:25 PM »
beyler hiç bu problemle karşılaşan yokmu  :( valla bu şartlarda bu kullanılmazki  :-\

Elmnacık hocam bi el atın yaw

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #8 on: November 30, 2005, 04:17:59 PM »
RAM yetmezliğinden başka bir şey diyemiyorum. Ben de eski hostumda yaşıyordum bu problemi. Sonra hata olarak "Can not allocate memory" gördüm. Yani RAM'e erişilemiyor. Dolayısıyla SMF'nin bu konuda yapabileceği bir şey yok :(
Home of Elmacik

Offline Sessizlik Senfonisi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 417
  • Kafkas Üniversitesi Gençlik Portalı
Re: Arada bir Copyright uyarısı veriyo bunu nasıl engellerim???
« Reply #9 on: December 08, 2005, 03:25:20 AM »
Bu bende de olmuştu :)

Tüm dil dosyalarını yeniden yüklemeyi dene düzelir kardeş
« Last Edit: December 05, 2006, 03:21:04 PM by alperuzi »
http://www.kafkasuniversitesi.com

SMF Versiyon : 1.1.1
Kullanılan Tema : Default

Offline Atlantis

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 37
Hata "lisans"?
« Reply #10 on: December 19, 2005, 07:28:25 PM »
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF

bu hata yoktu ne iş anlamadım nasıl tam surum alıcagız parayla?

Offline bLeDa

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 425
  • Gender: Male
  • bLeDa
    • Yeni Mekanımız...
Re: Hata "lisans"?
« Reply #11 on: December 19, 2005, 07:31:55 PM »
Smf Lisanslı Ücretsiz bir yazılım

Parayla birşey almana gerek yok.

Sitenin altındaki

Title | Powered by SMF 1.1 RC1.
© 2001-2005, Lewis Media. All Rights Reserved.

Bunlarımı Kaldırdınki ?
Gerçi salonlarda senin "yıldız"dı adın,
Hakikatte fahişesin ey alçak kadın!
Ey allıklı ve düzgünlü yosma bil şunu:
Bütün millet öğrenmiştir senin fuhşunu.
Omuzun da neden seni fuzuli çeksin?
.........................................
Kinimizin şiddetiyle gebereceksin!.. 
  Topal Asker - Hüseyin Nihal ATSIZ
Yeni Mekanlar

http://www.mekanbura.com  ( Paylaşım )
http://www.bulindir.net  ( Mp3 Download )

Offline Atlantis

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 37
Re: Hata "lisans"?
« Reply #12 on: December 19, 2005, 07:39:10 PM »
yooo onları kaldırmadım ücretli ise alırımda bana ne faydası ooluyor forumda değişiklik mi yapıyor?

Offline cyberjack

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 366
  • Gender: Male
    • CyberTurk
Re: Hata "lisans"?
« Reply #13 on: December 19, 2005, 07:51:00 PM »
arkadaşım tema dosyalarını editlemişinki böyle bir hata vermiş birşey satın almana gerek yok


tema dosyalarını yeniden yükle sorunun düzelir

« Last Edit: December 05, 2006, 03:21:41 PM by alperuzi »

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Hata "lisans"?
« Reply #14 on: December 19, 2005, 07:55:03 PM »
yooo onları kaldırmadım ücretli ise alırımda bana ne faydası ooluyor forumda değişiklik mi yapıyor?

SMF hiç bir şekilde ücretli değil. Sadece teknik destek almak isteyenler bir miktar ücret ödeyerek bunu yapıyorlar. (O da İngilizce)
Yani SMF'i kullanmak için hiç bir şekilde bir ücret ödemek söz konusu değil.

Sunucunda RAM problemi olabilir. Eğer host üzerinde bir kontrol paneli varsa sunucunun kaynak kullanımına bak. Ayrıca forum hata kayıtlarına da bak bir şeyler var mı.
Home of Elmacik

Offline Atlantis

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 37
Re: Hata "lisans"?
« Reply #15 on: December 19, 2005, 08:33:26 PM »
sayın elmacık sizin yazdıgınız bi kodu yaptım ondan sora o hatayı verdi  :-\

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Hata "lisans"?
« Reply #16 on: December 19, 2005, 08:42:25 PM »
Nedir o kod? Kendi sayfanı oluşturma kodları mı?
Home of Elmacik

Offline Atlantis

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 37
Re: Hata "lisans"?
« Reply #17 on: December 19, 2005, 09:28:04 PM »
yok elmacık ağbi bu asi ve mavi yazmısya radyo dinliyo falan yazsın die onu yaptımda güm etti

Offline Elmacik

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,276
  • Gender: Male
  • = Human Draft =
    • IT Store
Re: Hata "lisans"?
« Reply #18 on: December 19, 2005, 09:43:06 PM »
Bir şeyleri yanlış yapmamışsındır umarım. Bence tüm adımları takip ederek üzerinden geç. Kontrol et hata nerede. Ya da değiştirdiğin dosyaların temizlerini kurulum paketinden sitene geri yükle.
Home of Elmacik

ASi ve MAVi

  • Guest
Re: Hata "lisans"?
« Reply #19 on: December 20, 2005, 02:56:06 AM »
yok elmacık ağbi bu asi ve mavi yazmısya radyo dinliyo falan yazsın die onu yaptımda güm etti

abi radyo kodlarıyla lisans hatası arasında bi bağ kuramadım ben :)

bu hata en alttaki yazıyı silmen yada değiştirmen sonucu oluşmaktadır :)