News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

FORUM da mesajların toplamı görünmüyor? Lütfen YARDIM!

Started by Mustibey, December 11, 2005, 05:45:35 AM

Previous topic - Next topic

Mustibey

merhaba arkadaşlar
resimlerden daha rahat  anlaşılacağı gibi  MÜZİK bölümünde alt bölüm olarak türkçe yabancı soundtrack bölümlerim var.
şimdi diyelimki türkçe müzik bölümüne yazdığım mesajlar TR:bölümde  mesaj sayısı vs gösteriliyor.

ama dışardan forumun tüm kategorilerine göz atan kişi müzik bölümünde 00 rakamlarını görüyor.mesaj sayısı hakkında bilgi elde etmiyor

diyelimki alt 3 bölüme 8 9 6 mesaj gönderildiğinde alt bölümlerde mesajların toplamı görünüyor.

ama kategori bölümünde de MÜZİK mesaj sayısı toplamda 8+9+6 = 23 mesaj var görünmesi gerekmezmi?

eğer sadece bana ait bir problem ise ! nerde neyi nasıl yapmam gerekirki alt bölümlerin toplamı üst bölümde yada işte MÜZİK bölümünde gösterilsin?

şimdiden teşekkürler

{••тєηηιѕєя••}

Kullandıgım SMF nin versiyonu 1.0.5 olabilir veya benzeri. rc1 den önceki sürümlerde bildiğim kadarı ile alt kategorilerdeki mesajlar ana sayfada kategori mesajlarında görünmüyor. RC1 yüklersen forumununa o zaman admin panelde ayarları var alt kategori mesajlarınıda ana sayfada göster şeklinde bir ibaresi var...
Yaramın üstünde yürümeyi öğretti bana celladın bıçağı...
Yürümeyi, hem de yorulmadan yürümeyi...
Direnmeyi öğretti...
Direnmeyi..

• Dünya Alem Burada
• Elektronik ve Bilişim Dünyası

Elmacik

moz,
Kullandığın forum sürümü 1.1 RC1 ise:
Yönetim -> Kategoriler -> Seçenekler -> Alt bölümün mesajlarının sayısını ana bölümünkilere ekle

Forum sürümün 1.0.5 ise, bu sürümde öyle bir özellik yok. İngilizce bölümlerde önerilmiş; şunu dene:
/Sources/BoardIndex.php
Bul:

// A valid child!
$isChild = true;

Hemen altına şunu ekle:

$this_category[$row_board['ID_PARENT']]['posts'] +=$row_board['numPosts'];
$this_category[$row_board['ID_PARENT']]['topics'] +=$row_board['numTopics'];

Home of Elmacik

Mustibey

erdemkn

ya kardeşler ben bu kısmı bulamadım. yani $isChild=True yazan yeri bulamadım alt bölümlerde bir sürü msg var ama konularda 0 görünüyor :( bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

{••тєηηιѕєя••}

boardindex.template.php de arıyor olmalısın

sources klasöründeki boardindex.php dosyasında ararsan orada mevcut ;)
Direnmeyi öğretti...
Direnmeyi..

• Dünya Alem Burada

{••тєηηιѕєя••}

Bende şimdi farkettim burdaki kodu, uyguladım hemen çalışıyor yani ;)
Direnmeyi öğretti...
Direnmeyi..

• Dünya Alem Burada

xtrafrozen

1.0.6 ya upgrade ettim ve "A valid child" bahsi gecen code yerinde yoktu...1.0.6 da işler değişiyor mu yani...Kafam karıştı :)
I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself...

http://www.evren.biz  (Beta Testing)
http://forum.turkish.doom9.org

Elmacik

Var az önce baktım.
Bulamıyorsan 1.0.6 kurulum paktinden BoardIndex.php 'yi al.
Yoksa sen BoardIndex.template.php dosyasına mı bakıyorsun ? :)
Home of Elmacik

T@LH@

Benim sorunum biraz daha farklı yardım edermisiniz.. ?

Forumum smf 1.0.7 temam ise Ig-Oh 1.1rc2 ama editledim temayı

Burada toplam mesjlar uye sayısı ve son uye leri yani üye istatistiğini göstermiyor birde online uyelerde sadece beni gösteriyor diğerlerini göstermiyor

Uye listesine ise bakdığımda söle bir hata veriyor yardım edermisiniz ?

Böle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim...

Ayrıca forumun en üstünde de komu mesaj uye vesaire yazıyor ama karsısına hangi konu hangi uye yazmıyor

Simdilik son sroum olarakda ben sitede admin grubundayım ayrıca baska bir özel grubdayım grubun adıda Talebe ve birde ileti sayısına göre gruba dahil oluyorum böle oluncada ileti gönderdiğimde avatorumun yanında dört bes isim birden oluyor buda bir cirkinlik olusturuyor sadece bir gruba bağlı olarak durmasını nasıl ayarlayabilirim kişi özel grubdaysa ileti sayısına görde gruba dahil olmasın sanırım anlatabildim nasıl yapabilirim .... Şimididen yardımlarınız için münteşekkürüm ...

Advertisement: