Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: antichrist on September 16, 2008, 12:51:09 PM

Title: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on September 16, 2008, 12:51:09 PM
I think the title is clear, I have a problem with PM via Newsletter. The PM do not arrive but I get an absolutely empty mail (I think notifying the arrival of the invisible PM).

My installation is a 1.1.4 updated to a 2.0 Beta 3.1 Public.

Hope someone can point me the trick.

Thank you for your time.
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on September 17, 2008, 12:35:06 PM
I have checked the same feature on a fresh 2.0 install and it works... ┬┐maybe an error on the upgrade system?
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on September 20, 2008, 02:53:13 PM
no one have found this problem before? :(
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on September 29, 2008, 10:23:36 AM
no one? :(
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: H on September 29, 2008, 01:01:07 PM
Any errors in your error log? (Admin area > Error log)

How many members on your site?

You might try upgrading to 2.0b4 and see if this fixes the problem.
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on September 29, 2008, 01:36:17 PM
No error with the action in the error log... I will try to upgrade again and check it one more time.

I'll keep you informed
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: Deaks on October 20, 2008, 07:32:14 AM
antichrist do you still need help with this?
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on October 20, 2008, 02:57:41 PM
I still need some help with it, I have found no solution and the upgrade is "queued" for the moment... any ideas?
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: Rumbaar on November 04, 2008, 03:40:22 AM
So I guess you mean sending a Newsletter using personal messages?

What is the contents you are putting into this PM?  So no PM arrives at all?  What are the groups you are sending it too?
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on November 05, 2008, 03:57:31 PM
Hi!

I'm trying to send news via PM, so I do the 2 steps to send them, and on the second one I check the "send via PM" option.

The text is just something like "message test" (but in spanish)

I'm sending the PM just to myself (for testing purposes... the objective is to make massive announcements this way)

The result is that I receive nothing at all, no mail (telling me that I have a PM) and no PM... nothing.

Any ideas?

PD: Thanks for your help and time
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: Rumbaar on November 05, 2008, 04:19:34 PM
I'll have to test this on my own forum when I get a chance.  But have you updated to BETA 4, and see if they fixes your current issue?
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on November 05, 2008, 04:24:20 PM
I'm not "allowed" to do the upgrade for the moment, I'm trying to force it the soon as possible.

Let me know the result when you try it.
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: Rumbaar on November 05, 2008, 04:45:51 PM
What do you mean not allowed?  The nature of the current BETA releases of 2.x means that many issues get resolved in next versions of the BETA release.  I'm sure a lot of bugs were fixed from 3.1 -> 4.
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on November 05, 2008, 04:55:50 PM
it means that the owner of the host / forum is stopping it... I will tell him that it's necessary and may solve the problem (but if no one have the same kind of problem... I'm not really optimist...)

Get you informed.
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: N3RVE on December 02, 2008, 03:14:52 AM
This solved?

-[n3rve]
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: antichrist on December 02, 2008, 11:36:04 AM
No, it remains un-solved today... any idea?

The upgrade still stopped due to hosting issues these days... fate against me!
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: N3RVE on December 02, 2008, 12:32:45 PM
No, it remains un-solved today... any idea?
The upgrade still stopped due to hosting issues these days... fate against me!

Well, when your Host is ready for the Upgrade to kick off, upgrade to Beta 4 and let us know if that resolves your issue.

-[n3rve]
Title: Re: Problem sending PM with Newsletter feature
Post by: Oldiesmann on December 05, 2008, 05:52:17 PM
I just tried it on my 2.0 Beta 4 test board and it worked fine, so it may be an issue with Beta 3.1.