Herkese merhaba..
Konu basinda itibaren okuyorum pur dikkat !
Aynı sorun bendede var ..
Cevaplar ise sadece 3 kelime ve sonlarinda soru isareti var ..
Yani mod arkadaslar soruna soruyla cevap veriyor.Yaw zaten adam yazmis demiski ?
777 yapiyorum , temp klasorune dosya atiyorum , packages 777 vs vs.yani hersey normal yapilmis bide hala cevap olarak yazma izinlerini ver diyolar !!
Yani uzun lafın kısası eminim yazdıgıma yine cok bilmis bi cevap gelecektir modlardan cok biliyolarya kral onlar , bu arkadaslar islerine gelince yardım ediyolar.Bunu kabul edin artık.
3 defa forum kapattım bu yuzden SMF en iyi forum ama lanet ingilizce bilmedigimiz icin bu arkadaslara mahkumuz ( onlar oyle saniyor ) maalesef.
Hala cevaplar 3 gunde yada hic geliyor.Yani demekki ingilizce ogrencez ve bu Turkce bolumunden kurtulucaz baska caresi yok.Yada keyiflerini beklicez bi cevap yazsalarda halletsek diye.
SMF 1.1.1 kullananlar mod kuramiyor.FTP bilgilerini dogru yazdigimiz halde FTP hatasi veriyo.Dikkat ederseniz FTP bilgilerinin nasil yazilacagini dahi yazmamis arkadaslar.Yani aslinda nasil yazilacagini bilmeyen yoktur ama simdi bu FTP bilgileri hata veriyorsa hata bizdemi yoksa cok bilenlerdemi yoksa SMF son surumundemi ?
Neyse , rahatladm 
Bak ben mod değilim

Ama şuna inan, hiç kimsenin keyfini beklemiyorsun.
Bak bununla ilgili çok yazıldı çizildi.
Buradaki mod arkadaşlar da senin gibi iki eli iki ayağı olan insanlar.
Hepsi hepsi 4 kişiler; onların da okulları eşleri çocukları var.
Buraya sırf birilerine yardımcı olabilmek için takılıyorlar.
Ancak dedim ya; uzaydan gelmedi bu adamlar; onun için günde 24 saat
uyumadan yemeden içmeden dakikada 45.456.435 adet mesaj I yetenekleri yok.
Ama malesef bazı arkadaşlar (sözüm meclisten dışarı

) sadece kendilerini düşündükleri için
bir konu açıp ha bire öfkeli mesajlar atıyorlar. Bu da cevap yazmak isteyenlerin
heves ve şevklerini kırıyor. Sizin bir tane sorununuz var, ama mod arkadaşlar
buradaki yaklaşık 20.000 adet Türk üyenin tüm sorunlarını üstlenmeye çalışıyorlar.
Dolayısıyla sizin bir sorununuza karşılık onların çözmesi gereken binlerce sorun var.
Bu açıdan bakıp onlara biraz anlayış gösteriniz. Onların sizden hiç farkı yok.
Sadece bildikleri birazcık bilgiyle size faydalı olmaya çalışıyorlar.
Hem de tamamen gönüllü olarak.
O yüzden onlara burada "memur"larmış gibi ve Türkiye'deki memur zihniyetinde çalışıyorlarmış gibi
davranmayınız.
Bir de bütün sorulara doğru cevap verebilecek diye bir şart da yok.
Artı her ağaçtan aynı meyve çıkmaz

Yani her yazılım her sunucuda aynı şekilde çalışmaz