SMF 1.1 RC3 İçin Arşiv Eklentisi

Started by murath, September 12, 2006, 04:12:40 AM

Previous topic - Next topic

SacmaliK

funpic htaccesse izin verilen bi host olmadığı için html olarak kullanamassın ama php olarak çalışır tabiki

My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

boxcigar

Quote from: SacmaliK on November 05, 2006, 09:03:59 AM
funpic htaccesse izin verilen bi host olmadığı için html olarak kullanamassın ama php olarak çalışır tabiki

Php olarak nasıl olacak onu zahmet olmazsa anlatırmısın  :-[

bir de  arkadasım .htaccesse ye izin vermiyor ya dun bu konuyla ilgili araştırma yaparken forumun birinde .htaccess adını htaccess (noktasız yazarsanız ) olur diye yazıyordu.Ben de noktasız yazdım arsiv.php yi calıştırdım site kategorileri goruntulendi fakat  içine giremiyorum bu konuda ne yapabilirim bir bilgin varsa paylaşırmısın

http://talebe.ta.funpic.de/arsiv.php

Hablullah

Bende Türkçe karakterlerde sorun çikariyor

jovaa

Arkadaşlar ben sitedeki konulara giden "url" yani yönlendirmeleri silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba?...

skystar

ya bunu kurdum ama yönetim bölümü üyelere görünmüyo bunu kurunca ziyaretçilere bile görünüyo bu bölüm nasıl olcak bu iş nasıl düzenlerim gözükmemesi için

SacmaliK

Quote from: skystar on December 30, 2006, 05:24:56 PM
ya bunu kurdum ama yönetim bölümü üyelere görünmüyo bunu kurunca ziyaretçilere bile görünüyo bu bölüm nasıl olcak bu iş nasıl düzenlerim gözükmemesi için

Bölüm izinlerini yapamıyorsan sorun sende dostum ziyaretçilere kapat o alanı madem bi yönetim bölümün var

http://www.bisohbet.com/form/arsiv.html

My Mods
...

skystar

nasıl bölüm izinleri yaw normalde forumda ziyartçiler göremiyom bölümü üyelerde göremiyo ama arşivde görünüyo nasıl yapamıyorum anlamadım bu arada sitene eklediğin spiderler için bölümleri güzel olmuş tebrik ederiim

SacmaliK

Quote from: skystar on December 30, 2006, 10:04:41 PM
nasıl bölüm izinleri yaw normalde forumda ziyartçiler göremiyom bölümü üyelerde göremiyo ama arşivde görünüyo nasıl yapamıyorum anlamadım bu arada sitene eklediğin spiderler için bölümleri güzel olmuş tebrik ederiim

hem grup izinlerinden görmelerini engelle o bölümü hemde bölümü düzenle ve ordanda izinleri kaldır kesinlikle işe yarar

My Mods
...

skystar

saol hocam tamamdır. saol herşey için

HaYaLeT_07

gokozlu

bunu son sürümde kullanablır mıyız aarkadaşlar ?
.

motorize07

evet kullanılıyor 1.1.2 de çalışıyor

blank0064

ewt bende yaptım

yanlız Şöle bi hata verio konuları gösterio konuların üzerinde şöle hataar verio Subs.php de  

--------------------------

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1128

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1166

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1255

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1270

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1271

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1504

Notice: Undefined index: browser in /home/sitem/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1506

-----------------------------------

Subs.php de baktım bu satırlara ama bi şey anLamadım tabi  neyse yardımcı olursanız sevinirim.

Advertisement: