Ja koristim engleski jezik, ali valjda ti to neće biti problem.
U Administraciji odeš na "Membergroups" i dobiješ popis grupa. Gore imaš "Edit Membergroups" "Add Membergroups" i "Settings". Klikneš na "Add Membergroups" i otvori ti se forma za kreiranje grupa. Prvo, staviš naziv grupe. Ako želiš da ti je grupa prema broju postova, staviš kvačicu u prozorčić u drugom redu, a u trečem staviš broj postova koje treba ispuniti da bi se član dodao u tu grupu. Još označiš kojim pdf-ovima ta grupa ima pristup i to je to. Ako nisi stavio grupu po broju postova, člana dodaješ u tu grupu tako da klikneš na njegov profil pa na "Account Related Settings". Tamo ćeš nači dvije stavke, "Primary Membergroup" i "Additional Membergroups", pomoču kojih možeš dodavat grupe. Ako ga dodaš koristeći prvu opciju, ispod njegovog imena će se pokazat ime njegove grupe. Ako odabereš drugu opciju, ime mu se neće vidjet. Ja sam drugu opciju iskoristio za jednog Global Moderatora kojeg nitko ne vidi i nezna da je na toj funkciji.
Ja nisam uspio staviti smajlić u naziv topica, pa se vjerojatno to ni nemože.
Na dnu svakog topica imaš opcije za rad s tim topicom. Redom: "Move Topic" "Remova Topic" "Lock Topic" "Set Topic Sticky" "Merge Topics" "Link To Calendar". Tebe zanima ova boldana opcija. Također, tu opciju dobivaš i prilikom odgovora na topicu, tako što klikneš na "Additional Options..."
Mislim da je nemoguće dati ban na samo jedan pdf... Ali možeš iskoristit grupe za zabranu pristupa jednom pdf-u. Nije elegantno kao dati ban, ali može poslužiti svrsi.
U Administraciji odeš na "Features and Options" i gore imaš "Basic Features" "Layout and Options" "Karma"
Klikneš na "Karma" i prva opcija ti određuje hoće li karma biti uključena ili iskljućena.
Nadam se da sam bar djelomično pomogao...