News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

SMF Arcade Türkçe Destek

Started by 4LP3RUZ1, November 11, 2006, 02:35:18 AM

Previous topic - Next topic

woad.raider

ben sandım ki son sürümde bunu yapmıcaz çünkü ilk mesajda ki installarcade yi çalıştırın talimatını kaldırmış alperuzi? bu ne anlama geliyor...

woad.raider

kurunca şöyle bişey diyor;

Updating
Success with no errors!
Tables have been updated!
Package was installed. If you have SMFArcade 1.x installed you can import games and scores now

ghg

tamam iste olmus ;) ana dizindeki games klasorune oyunlari at ve oyna :D

woad.raider

iyide kardeş,ana dizindeki games içinde oyunlar zaten var... :) ama görunurde bi halt yok :)

ghg

admin panelinde oyun ayarlarini yaptin mi ???

woad.raider

işte o panel ingilizce oldugu için pek emin olamıyorum yaptıklarımdan,şimdi tekrar kuruyorum arcade yi sen biliyormusun gerekli ayarları ?

bu arada türkçe panelde arcade diye birşey çıkmıyor asıl sorunum bu...

ghg

turkceye cevrilmedigi icin cikmiyor :D sanirim turkce yamasi vardi bende bulursam koyarim ;)

buldum :D

languages/Modifications.turkish.php i ac:

ara:
?>

ustune ekle:
// Turkish translation by Elmacik
$txt['permissiongroup_arcade'] = "Oyun";
$txt['cannot_view_arcade'] = "Üzgünüm, Oyun bölümüne girme yetkiniz yok!";
$txt['permissionhelp_view_arcade'] = "Bu grubun Oyun bölümüne girmesine izin ver.";
$txt['permissionname_view_arcade'] = "Oyun bölümüne girebilir.";
$txt['cannot_play_arcade'] = "Oyun oynamaya yetkiniz yok üzgünüm!";
$txt['permissionhelp_play_arcade'] = "Bu gruba Oyun oynama yetkisi ver";
$txt['permissionname_play_arcade'] = "Oyun oynayabilir";
$txt['cannot_submit_score'] = "Oyun bölümünde skor kaydetme yetkiniz yok üzgünüm!";
$txt['permissionhelp_submit_score'] = "Bu grubun oyun skorunu kaydetmesine izin ver";
$txt['permissionname_submit_score'] = "Skor kaydedebilir";
$txt['arcade_highscores_per_page'] = "Sayfa başına oyun skorları";
$txt['admin_arcade'] = "Oyunları Yönet";
$txt['admin_arcade2'] = "Oyunları Yönet";
$txt['cannot_admin_arcade'] = "Oyun ayarlarını değiştirme yetkiniz yok!";
$txt['permissionname_admin_arcade'] = "Oyun ayarlarını değiştirebilir.";
$txt['cannot_challenge_send'] = "Oyunlarda meydan okumaya izniniz yok!";
$txt['permissionhelp_challenge_send'] = "Bu grubun meydan okumasına izin ver.";
$txt['permissionname_challenge_send'] = "Meydan okuyabilir.";
$txt['cannot_challenge_view'] = "Meydan okumaları görme yetkiniz yok!";
$txt['permissionhelp_challenge_view'] = "Bu grubun meydan okumaları görmesine izin ver.";
$txt['permissionname_challenge_view'] = "Meydan okumaları görebilir.";

woad.raider

sevinirim,buraya koyuver türkçesini...

woad.raider

ya kardeşim,

1-modu indirip sorunsuzca kuruyorum

2-ingilizce panelde oyun paketimi yüklüyorum ve oyunları install yapıyorum

3-paketi yükledim ve ben değiştirip atmadan ''admin.turkish.php'' falan içinde zaten onlarda tamam

4-dediğini yaptım ghg,modification da kodları ayarladım

sorun:arcadeinstall.php yaptığımda sayfa göruntulenemiyor diyor,ve türkçe forumda ''arcade'' diye bir buton çıkmıyor''

5-ben artık delirmek üzereyim,neyi eksik ya da yanlış yapıyorum,kaç gündür uğraşıyorum artık merhamet edinde bi elimden tutun ya  >:(

woad.raider

ingilizce forumda arcade görunuyor ve oyunlar oynanıyor,bana türkçe forumda arcade lazım,forum türkçe olsun buton ve oyun paneli ingilizce olsun yine razıyım...

ghg

teman chip atesi sanirim default gibi yani buton eklemek icin sunu yap:

ara:

// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo ($current_action == 'mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'mlist' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt[331] , '</a>
</td>' , $current_action == 'mlist' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

altina ekle:
// Show the [arcade] button.
   echo ($current_action=='portal' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'portal' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="', $scripturl, '?action=arcade">OYUNLAR</a>
            </td>' , $current_action == 'portal' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

izinlerinide ayarla sitende girilmiyor :D bunu yaptiktan sonra sanirim sorunun biter :S

woad.raider

yoo temam chip ateşi falan değil tamamen kendi editim...default brown un üstüne çöl ateşinin maintabları(sadece maintablar) red default un butonları ve black default un mirrortabları catbg leri...yani % 95 lik kısmı default % 5 çöl ateşi diyebiliriz...

yani chip ateşi falan değil ben öyle bir temayı tanımıyorum,safkan kendi editim :)

neyse konu bu değil :)

bekle yapıyorum şimdi dediğini...

ghg

woad.raider

chip ateşi benim temaya benziyor o zaman :)

neyse yahu,oyun paketi 2 yi yüklüyorum yarım saattir yuklemedi ya neymiş bu sırf duck hunt için ha :D

woad.raider

baksana,verdiğin kodlarda ara dediğin kodlarda hata yapmışsın mesajı editlermisin :)

ghg

:D ee oldumu ben onu merak ediyorum :D

woad.raider

anlamadın ki,hata var diyorum yapmadım daha,sen şu ilk kodları düzenle bi,code yazısı falan içine girmiş hatasız gönder :)

ghg

ara:

// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo ($current_action == 'mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'mlist' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt[331] , '</a>
</td>' , $current_action == 'mlist' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

altina ekle:
// Show the [arcade] button.
   echo ($current_action=='portal' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'portal' ? 'active_back' : 'back' , '">
               <a href="', $scripturl, '?action=arcade">OYUNLAR</a>
            </td>' , $current_action == 'portal' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

code yazcagima ocde yazmisim ;D

woad.raider

Allah ına kurban miroğlu :D

sağol oldu :)

türkçe admin panel de ayarları olmuyor ama artık ayar çekerken ingilizce yaparım paneli kısa süreliğine,türkçesi gelir yani umarım...

sana çok teşekkür ederim,bunun karşılığında forumuna üye olmak isterim :) günlerdir inliyorum çünkü burda...

Advertisement: