• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

nneonneo's Shoutbox

Started by nneonneo, December 26, 2006, 06:58:11 PM

Previous topic - Next topic

weekend camper

Quote from: weekend camper on March 09, 2010, 11:53:53 PM
Straight up (re)install on 2.0RC3?

aka, is it working with the latest release?

So that is a 'no' on it working straight up with the latest RC3 release .... at least on my site.

I'll see if I can dig into why.


MothMan

Following this thread, as I'd like to be able to use the mod on RC3 as well.

qubbah

Can we add bot auto responder?

weekend camper

March 24, 2010, 12:56:57 PM #5883 Last Edit: March 26, 2010, 01:51:10 PM by weekend camper
Installed on my test server with RC3 and it was borked in a big way. 

Apparently the installer will need a fairly/somewhat major rewrite, especially regarding language files and permissions.  I'll see where a manual install gets me in a few days.


@edit:  I see that there is already "2.0RC3" manual install instructions on the main mod download page (you have to click the drop down menu to see  the options).  I'll have to try that out.


weekend camper

I did the manual install and it kicked the shout entry field to the right of the posted shouts.

changed the header css in index.template.php (in part) to:

#yshout #shout-form {
float: left;
margin: 0px;
padding: 0px;
}


and that seemed to work, at least on FF in Ubuntu.

Cuber

Quote from: Akyhne on July 28, 2009, 11:31:08 AM
Quote from: wrbex on January 20, 2009, 05:51:48 PM
Quote from: kabu on December 18, 2008, 04:12:02 PM
Hi I used the search in this topic but I couldn't find the answer.
My problem is I have auto embeded video clips mod installed and whenever someone types a link of say a youtube video the video is embeded onto the shoutbox. When you click the play button the video plays for a while and then stop playing. I'm guessing because the shoutbox is auto refreshed?
Is there anyway to stop the auto embed without removing the auto embed mod?

I have same problem..i have instaled AEVA mod...
Any "fix" for this?
If this hasn't been answered:

find:
$text = parse_bbc($text);

replace with:
$context['aeva_disable'] = 1;
$text = parse_bbc($text);
$context['aeva_disable'] = 0;


This disables Aeva in the Shoutbox.

Tried this, didn't work.
After finding out the mod was called AEVC I changed that and also changed "text" to "newtext"

So my replacement looked like:

$context['aevc_disable'] = 1;
$newtext = parse_bbc($newtext);
$context['aevc_disable'] = 0;


I changed this in yshout.php and indeed the autoembed function for video was disabled in the shoutbox but at the same time smileys stopped showing up in the shoutbox.

I noticed you didn't mention a file to make this changes, so did I made the corrections in the wrong file???

What can I do to make sure the shoutbox won't show movies but DOES show smileys?

Thanks!
Happy Gamin'!©

thesicilian

Installed nneonneo shoutbox, when i try to delete shout .. giving error :

Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

Any idea's anyone?

Mr. Pirate

which package do i download for smf rc1.2?
how do i input this into portamx?

BlaBlaBla121

www.webcanavari.net
www.rapcanavari.net
www.rockcanavari.net
www.resimcanavari.net
www.kadincaforum.net

webcanavari - rapcanavari - rockcanavari

kaamaru

This is kind of off topic but how did this topic get 5,901 replies and 1241203 views???!

Scarecrow7170

I am using SB_1.22 on SMF 2.0 RC3 & it shows up on every page... Is there a way to have it ONLY on the index page?

Thank you for your time & efforts.

MothMan

Funnily enough, I just installed SB_1.22 on SMF 2.0 RC3, and for me the SHoutbox doesn't show at all!  It shows up in my permissions, so it must have installed, but it's no where to be seen on the forum.

Scarecrow7170

April 21, 2010, 12:06:36 PM #5892 Last Edit: April 21, 2010, 12:15:19 PM by Scarecrow7170
Quote from: MothMan on April 20, 2010, 11:45:05 PM
Funnily enough, I just installed SB_1.22 on SMF 2.0 RC3, and for me the SHoutbox doesn't show at all!  It shows up in my permissions, so it must have installed, but it's no where to be seen on the forum.

MothMan - I too had that problem.. Go back to the download area, and about half way down are the codes that need to be copy & pasted
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=585

What needs to be done is you must manually enter the codes into the Index template.. Now, The first section of code was easy. The second code section was all trial & error.. It took me about an hour of fiddling with it to get the shout box where I wanted it. (Remember to only use one of the codes. Either instant on, or delayed)

weekend camper

@Scarecrow7170:  glad that you got it figured out.

MothMan

Scarecrow, thanks for the tip! 
I think, though, that I'll hold off.

My previous SMF install ended up chock full of manually entered code, and when we started to run into problems, it was impossible to clean everything out.  So this time around I'm hoping to only use complete package installs, so I can easily uninstall if necessary.

MothMan

Hrmm, well, I rethought my reluctance to manually code in the required bits (as it's only two small, easily located, bits of code), and got the shoutbox working on 2.0 RC3.

But, question is, could someone direct me on where to put the shoutbox placement segment of the code, in order to have the shoutbox show up in the collapsable header area of the forum (up where the user avatar, search box, etc it)

I was able to get it in there, but when I did that, the shout didn't work quite right, as each new shout appeared to the right of the previous one, rather than below it.

Even better (maybe) might be if the shotubox could be made to be collapsable itself... then I could leave it where it currently is (just below the main menu), but be collapsable so it doesn't take up much room if users don't want it.

Scarecrow7170

Quote from: MothMan on April 23, 2010, 12:37:34 AM
Hrmm, well, I rethought my reluctance to manually code in the required bits (as it's only two small, easily located, bits of code), and got the shoutbox working on 2.0 RC3.

But, question is, could someone direct me on where to put the shoutbox placement segment of the code, in order to have the shoutbox show up in the collapsable header area of the forum (up where the user avatar, search box, etc it)

I was able to get it in there, but when I did that, the shout didn't work quite right, as each new shout appeared to the right of the previous one, rather than below it.

Even better (maybe) might be if the shotubox could be made to be collapsable itself... then I could leave it where it currently is (just below the main menu), but be collapsable so it doesn't take up much room if users don't want it.

The placement depends on the theme really.. that is why it is trial & error. As for me I put it just below the main buttons.. unfortunately it separates the other buttons (Admin tools ect are below the chat).

In my theme  I put it just above this line

Quote// The main content should go here.

So it looks like this -

Quote// YSHOUT HERE - shoutbox code
   global $txt,$context,$boarddir;
   if(allowedTo('yshout_view'))
   {
      echo '<br /><b>',$txt['yshout_shoutbox'],'</b><br /><br />';
      echo '<div id="yshout">';
      include_once($boarddir.'/yshout/yshout.php');
      echo '</div>';
   }
   elseif($context['user']['is_guest'])
      echo $txt['yshout_no_guests'];
   // YSHOUT END - shoutbox code

   // The main content should go here.
   echo '
   <div id="content_section"><div class="frame">
      <div id="main_content_section">';
}

However I actually don't like it there... But works for now.

MothMan

I'm using the Default theme, and currently, I've got the placement code just before:

// show the main menu here, according to the menu subtemplate

Which places the shoutbox just above the main menu (Home, Help, Admin, etc).

THe placement is fine for me, but I'm looking for a way to make the shoutbox collapsable, as it takes up a lot of vertical space, and would be great if people can minimize it when they aren't using it.

MothMan

April 24, 2010, 02:01:48 PM #5898 Last Edit: April 24, 2010, 10:16:15 PM by MothMan
Oh, I found the required code here:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=137508.msg1630197#msg1630197

Just had to change upshrink.gif and upshrink2.gif both to .png and it's working as intended.

edit:  I'd posted the wrong URL, fixed now.

simply4friends

I installed your shoutbox on my forum..is there any way to not have shout box come up on every page, like only on index page?

Advertisement: