Tema Nasıl Editlenir - Ufak Taktikler - Defaultu Editleyelim

Started by #Serseri, February 26, 2007, 02:20:28 AM

Previous topic - Next topic

DuygusaL

yusuef

ByYuSueF

TuNCaY_

çok güzel döküman olmuş yararlandım çok sağol...
http://www.genctayfa.com
http://toplist.genctayfa.com - Ücretsiz Toplist
Link Değişimi Yapılır

#Serseri

#Serseri

Quote from: ghg on March 14, 2007, 09:24:15 AM
baska taktik yokmi :-[

İstek Yaparsanız Ben Koyarım Ama Su Bi Kaçgün Yoğunum Harika Bi Tema Geliyoda :)

simyaci_

www.seyyah.nl| default 1.1.2

By_Class

Çok Güzel bir çalışma çoğunu uyguladım emeğine sağlık

#Serseri

[-Delete-]

arkadaşlar siz istek yapın ben S e r s e r i kardesime de sizede elimen geldigince yardım etmeye çalışıcam bişey bilmesekte bildigimiz kadarıyla :)
Pess..!

#Serseri

Quote from: mehmet on April 17, 2007, 11:00:11 AM
arkadaşlar siz istek yapın ben S e r s e r i kardesime de sizede elimen geldigince yardım etmeye çalışıcam bişey bilmesekte bildigimiz kadarıyla :)

Yardımın için saolda ben yardım istemedim ki :) zaten forumu satıp bu alemden kopmayı düşünüyorum :) acayip paraya sıkıştımda :o

[-Delete-]

eyw. kardes ama ben sen yarıdm istedin veya istemedin demedim zaten sadece işin olur birisi burda sorar sen yokken bende yardım ederim maksadıyla (malum konuyu kim açmışsa sorular ona yönelir)  kusura bakma yanlıs yere yanlıs düşünceyle yazmısım sanada bol şanslar kardesim inşallah satarsın iyi günler.

keskin kardes lafın banaysa sağol ama eğer isterlerse seve seve birkaç yılda olsa anlatırım önemli olan yardım değilmi ;)

herkese kolay gelsin...
Pess..!

gungorahsap

Paylaşımların için Teşekkür Ederim, Eksiksiz Anlatmışsın Uygulamada Hiç sorun Yaşamadım.

Devamını Bekliyoruz.

#Serseri

PiRaNa

kardeş hakkaten harika olmuş Allah senden razı olsun, bilimin zekâtını veriyorsun ;)

lukeskyvalker

yaw emeğe saygıda bunu bul dediklerinin hiç birisi yok ki işime yaramadı hiç birisi

hcm_erhan

harika bi çalışma, teşekkürler..
Quote from: S e r s e r i on March 18, 2007, 12:46:34 PM
İstek Yaparsanız Ben Koyarım Ama Su Bi Kaçgün Yoğunum Harika Bi Tema Geliyoda :)
forumu sağa sola nasıl hareket ettiririz ?

Advertisement: