News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

:: Razmena Banera ::

Started by MarkoWeb, March 08, 2007, 12:53:03 PM

Previous topic - Next topic

nikolav

Tema je cooL!

Imam forum www.pankeri.podatak.com Znaci forum muzike!

Ako ima neko forum/sajt muzike neka mi se javi na [email protected] :D reklama ce vam biti postavljena na pocetnoj stranici foruma!

panajotovic

ja ću uskoro da pokrenem sistem razmene, kad nadjem vremena da uredim, pa ću sve primiti u razmenu.

To tada svako ko želi može kod mene da reklamira svoje sajtove u posebnom forumu.
www.zalivpirata.com

Besplatna promocija vaših sajtova, foruma, portala kod nas

Ma5t3r

Evo i ja da se izreklamiram :)

Moj forum je posvecen internet zaradi, mozete pristupiti samo ako ste regovani  :)

www.net-earning.com

Enjoy!
www.net-earning.com [nofollow]

panajotovic

svaka čast na tolikoj gluposti. Baš će se neko truditi da sew reguje a da ne zna zašto?
www.zalivpirata.com

[S]ETI_explorer

Ne bih da vredjam, ali ako je ovaj gospodin glup ne znam sta si onda ti  ;)

Po domenu sajta da se zakljuciti da to nije obican tralala forum kao sto je tvoj (odnosno tvojih 15)

Iskreno, bolje forum koji se reklamira uz pomoc Google-a i zahteva registraciju, nego 'otvoren' forum opsteg tipa (100.001 po redu) sa kojeg dnevno primim 10 spam mailova  ;D

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

panajotovic

;)
www.zalivpirata.com

[S]ETI_explorer

Quoteza tebe rekoše sa lendovisanja da si neki haker, jbg ali to ne pali

A izvini, sto menjas odgovor ?

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Follow me on Twitter

panajotovic

mnogo se plašim, rekoše da se ne zezam s tobom jbg...
www.zalivpirata.com

Ma5t3r

Quote from: panajotovic on April 22, 2008, 01:23:29 PM
svaka čast na tolikoj gluposti. Baš će se neko truditi da sew reguje a da ne zna zašto?

Ima delova koji se mogu videti i bez registracije...A i registracija nije ne znam sta...user, pass i e-mail...Mislim stvarno :-/

MarkoWeb

1. Postavljas odgovor koji pocinje, citiram: "Evo i ja da se izreklamiram" po toj "recenici" mogu zakljuciti kolko je sajt/forum ozbiljan.
2. recenica: "A i registracija nije ne znam sta...user, pass i e-mail...Mislim stvarno :-/" dokazuje da ti je jedino stalo da nakupis clanove i nista vise.
3. Kolko mi se cini ova tema nije namenjena reklamiranju.

Ma5t3r

Cilj mi je da razmenimo iskustva i zajedno dodjemo do nekih para, a kome se ne svidja njegov prob :)

MarkoWeb

Cilj ti je da reklamiras kao sto si reko, da dodjes do para? preko onih afiliate programa? gubis vreme... i ti i svi koji pokusavaju to.

panajotovic

mislim da je Marko u pravu.

jedino neŠto sitno zarade ovi sa onlajneri.com.

Treba puno rada i iskustva.

Mi možemo malo za svoju dušu da se zezamo i igramo.
www.zalivpirata.com

Jokerinho

Ako ima tko zaintersiran za razmjenu bannera sa www.itsvijet.org neka se javi. Lijep pozdrav svima

nba-balkan

Evo malo da osvezim temu pa ko je zainteresovan da razmeni banere i poseti sajt/forum nek izvoli...
hxxp:nba-balkan.com/forum [nonactive]

MarkoWeb

Zainteresovan sam ja za razmenu sa svima, samo bi bilo lepo kada bi se naso neko ljubazan da mi napravi baner posto se u PS ne razumem. Dimenzije 120x60 :)
A sajt imate u profilu i potpisu...

Hvala

AlenNS

Vlado

www.vvuckovic.com ima i forum www.vvuckovic.com/forum :D
Download , opisi sshotovi , novosti i sve drugo o igricama :D pogledajte i     moj baner je :
http://www.fotorola.com/uploads/96fcfbb424.jpg

MarkoWeb

A jel ima neko zainteresovan za razmenu linkova posto baner nemam :)

dan555

A kakav bi ti baner? Šta da piše na njemu, koje boje da bude, kakva slika, koji stil...

Advertisement: