Advertisement:

Author Topic: Accents i versió 1.1.2  (Read 11690 times)

Offline cebcim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Accents i versió 1.1.2
« on: April 06, 2007, 02:54:03 AM »
Hola,
     he actualitzat a la versió 1.1.2. Em surt tot com a correcte, però els missatges antics amb paraules accentuades és veuen malament, i si intento escriure amb accents, només em surten interrogants.
     Alguna idea sobre que pot passar?

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #1 on: April 06, 2007, 03:13:11 AM »
Es un error en la configuracio de la base de dades, busca en el forum de ajuda en espanyol, alli trobaras varios casos en el que ha passat el mateix

Offline cebcim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #2 on: April 06, 2007, 03:15:34 PM »
Gràcies. Ja ho he trobat. Poso la solució per si algú es troba igual que jo: des de "Manteniment del fòrum", escollir l'opció "Convertir la base de dades a UTF-8". Un cop fet això, veurem que aquesta opció desapareix, i apareix "Convertir les entitats HTML a caràcters UTF-8". L'escollim, i ja estarà.

Offline Athomix

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • Athomix Disseny Web
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #3 on: April 08, 2007, 04:25:29 PM »
Hi ha algunes traduccions del català que no agafen els accents com la dels missatges de notificació, després de haver fet la conversió UTF-8 i HTML, és així?
Reactiu per naturalesa.
Fòrum d'Emprenedors [nofollow]

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #4 on: April 09, 2007, 02:35:31 AM »
Hi ha algunes traduccions del català que no agafen els accents com la dels missatges de notificació, després de haver fet la conversió UTF-8 i HTML, és així?

Convertir la utf-8 no afecta a la traducció del catala, nomes a la base de dades, lo que hi ha alguna errada en la traducció.

Si trobes alguna errada informans i la corregirem.

Gracies

Offline Athomix

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • Athomix Disseny Web
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #5 on: May 09, 2007, 02:13:54 PM »
Des de que vaig fer la conversió UTF, passen coses rares. (no se si degut a això)  ???

Va deixar de funcionar el javascript (pagines amb errors) al intentar posar un post. (només falla Internet Explorer amb mozilla funciona ok)

Hi ha molts símbols tipus "instal�lar" (a això em referia amb les traducciions")

He intentat actualitzar a la 1.1.2 (des de l'admin 1.1.1 --> examinar pakets --> Aplicar Mod) però em diu que "no es pot escriure en el directori Packages" el qual per permisos (777) no hauria de ser ... crec.

Help. Gràcies.  ;)
Reactiu per naturalesa.
Fòrum d'Emprenedors [nofollow]

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #6 on: May 09, 2007, 02:19:15 PM »
si utilitces el idioma angles que porta SMF per defecte, tambe et dona aquestes errades?

Offline Athomix

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • Athomix Disseny Web
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #7 on: May 10, 2007, 08:24:06 AM »
Sembla que sí.
Reactiu per naturalesa.
Fòrum d'Emprenedors [nofollow]

Offline Athomix

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • Athomix Disseny Web
Re: Accents i versió 1.1.2
« Reply #8 on: May 11, 2007, 04:36:31 PM »
He trobat la part relativa a
Quote
...pagines amb errors) al intentar posar un post. (només falla Internet Explorer...

Hi havia un accent a l'index.template.php sense UTF-8, tal qual.  Sembla que això feia tornar-se boig a l'IE.

Ara intentaré actualitzar el fòrum...
Reactiu per naturalesa.
Fòrum d'Emprenedors [nofollow]