News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Günün Saatine Göre Karşılama Mesajı?

Started by HoT_sOuRcE_, August 13, 2007, 09:03:37 PM

Previous topic - Next topic

HoT_sOuRcE_

Kusuruma Bakma Biraz Uğraştırdım ama Sonuç negatif malesef olmuyor yine iyi gecelerde takıldı kodlarda hata yok Yeri Normal iyi geceleri yazıyor ama neden diğerlerini algılamıyor anlamıyorum aslında pek önemli birşey gibi gözükmese de kafayı yiyeceğim neden olmuyor anlamadım :( :( :(

neyse burak senide yordum kusuruma bakma müsait olduğun zaman başka bir çözüm bulursan haberim olsun ;)

Kolay gelsin...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

Bursa Gazi Anadolu Lisesi İnternet Sitesi ve Forumu
Forumuma Üye Olabilmek İçin Bursa Gazi Anadolu Lisesi Mensubu Olmanız Gerekli!

BuЯЯЯЯaK

sen bilgisayarın saatine göre yapıyorsun dimi :D

HoT_sOuRcE_

bilgisayarım saatiyle forumumun saati aynı zaten :) ama tam olarak dediğini anlayabilmiş değilim ??? ;)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

Bursa Gazi Anadolu Lisesi İnternet Sitesi ve Forumu
Forumuma Üye Olabilmek İçin Bursa Gazi Anadolu Lisesi Mensubu Olmanız Gerekli!

HoT_sOuRcE_

Burak Sorunu Çözdüm Saolasın Kodlar için benim sunucu benden 9 saat geri olduğundan öyle gariplikler çıkıyormuş :) ona göre ayarladım halloldu sağolasın ;)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

Bursa Gazi Anadolu Lisesi İnternet Sitesi ve Forumu
Forumuma Üye Olabilmek İçin Bursa Gazi Anadolu Lisesi Mensubu Olmanız Gerekli!

Pяηѕѕ LF

Güzel bir paylasim bende yapmak istedim bir nevi oldu ama bozuk gibi cikti bende..

suanki hali..



verdigin kodlarla degistirdigim zaman bu sekil oluyor..



ben istiyorumki karsilama ben su anki haline entegre olsun mümkünmü bu ?
1.1.21 Default


earslan

Quotedisplay user name
   
   if($context['user']['is_logged'])
      echo '
            <font style="font-size: 8pt">
               <span style="font-size: 100%;"> ', $txt['hello_member_ndt'], ' <font style="font-size: 8pt" color="#000000"><b>', $context['user']['name'] , '</b></font></span><br>
         ';


Bu kod bende yok daha önce farklı bir modifikasyon yaptım heralde kodu nereye eklemeliyim ? :(
<a href="http://www.tesbihshop.com [nofollow]">Tesbih</a>

sivilce


Arbalot

ne güzel eklenti?Neresi güzel çalıştı?

Size soruyorum mesaj sayısını artırmak için mesaj yazan üyeler...

Pяηѕѕ LF

tekrar merhaba ben biraz ugrastim kodlarla falan sonuç olarak baya bir düzelme oldu ama ikitane sorunum var.

saatin bi kismi hep cikiyor karsilama mesajindan önce bu sekilde

login olmadan önce



bu sekildede login olduktan sonra



mesela saat 02:30 oldugunda 02 yaziyor 09:00 oldugunda 09 yaziyor orayi nasil yok edebilirim ??

ve ikinci sorum olarak üye ismini nasil kalin yaparim ben <b> kodlarini kullandim hep hata veriyor yapamadim ?

index.template.php deki suanki kodlar

// Zamane karsilama by BuRaK

echo '
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" >
<tr>';


echo '
<td class="titlebg2" height="32">
<span style="font-size: 130%;"> ',

$saat = date("H");
if ($context['user']['is_logged'])
{
if ( $saat>=06 && $saat<12 )

echo'
Hayirli Sabahlar ', $context['user']['name'], ' </br>
';

else if ( $saat>=12 && $saat<18 )

echo'
Hayirli Günler ', $context['user']['name'], ' </br>
';

else if ( $saat>=18 && $saat<24 )

echo'
Hayirli Aksamlar ', $context['user']['name'], ' </br>
';

if ( $saat>=00 && $saat<06 )

echo'
Hayirli Geceler ', $context['user']['name'],' <b>','</b>..</span></td>';

}


tesekkurler
1.1.21 Default

Pяηѕѕ LF

Quote from: cakal93 on August 21, 2007, 03:37:06 PM
Quote from: FnTmFrM
Biliyorumda uğraşmak istemiyorum :D
Neyse yaptım zaten :D

Nasil yaptin bold paylasirmisin?
1.1.21 Default

sivilce

Quote from: Arbalot on January 03, 2008, 02:27:20 PM
ne güzel eklenti?Neresi güzel çalıştı?

Size soruyorum mesaj sayısını artırmak için mesaj yazan üyeler...

arkadaşım,
mesaj sayımı arttırmak gibi bir derdim YOK. baktım ismine ve teşekkür etmek istedim arkadaşımıza. kurmadım çalışıyor mu bilmem ama bir teşekkür etmek istedim. Ayrıca acaba diyorum mesaj sayısı fazla olunca bu vatandaşlar para filan mı veriyo?

Yağız...

@Prenses kodlari bu sekilde degistirmeyi dene.
// Zamane karsilama by BuRaK

echo '
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" >
<tr>';


echo '
<td class="titlebg2" height="32">
<span style="font-size: 130%;"> ',

$saat = date("H");
if ($context['user']['is_logged'])
{
if ( $saat>=06 && $saat<12 )

echo'
Hayirli Sabahlar <b>', $context['user']['name'], ' </b></br>
';

else if ( $saat>=12 && $saat<18 )

echo'
Hayirli Günler <b>', $context['user']['name'], '</b></br>
';

else if ( $saat>=18 && $saat<24 )

echo'
Hayirli Aksamlar <b>', $context['user']['name'], '</b> </br>
';

if ( $saat>=00 && $saat<06 )

echo'
Hayirli Geceler <b>', $context['user']['name'],'</b>..</span></td>';

}

Pяηѕѕ LF

Quote from: cakal93 on January 06, 2008, 10:52:28 AM
@Prenses kodlari bu sekilde degistirmeyi dene.
// Zamane karsilama by BuRaK

echo '
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" >
<tr>';


echo '
<td class="titlebg2" height="32">
<span style="font-size: 130%;"> ',

$saat = date("H");
if ($context['user']['is_logged'])
{
if ( $saat>=06 && $saat<12 )

echo'
Hayirli Sabahlar <b>', $context['user']['name'], ' </b></br>
';

else if ( $saat>=12 && $saat<18 )

echo'
Hayirli Günler <b>', $context['user']['name'], '</b></br>
';

else if ( $saat>=18 && $saat<24 )

echo'
Hayirli Aksamlar <b>', $context['user']['name'], '</b> </br>
';

if ( $saat>=00 && $saat<06 )

echo'
Hayirli Geceler <b>', $context['user']['name'],'</b>..</span></td>';

}


sagol yaptim ve oldu bold :) tesekkür ederim yardimci oldugun için.

bende yapmak istemistim ama galiba '  kucuk detaylarda bir yanlislik olmustu.

cakal93 bu konu hakkinda bi fikrin varmi ?

"saatin bi kismi hep cikiyor karsilama mesajindan önce bu sekilde

login olmadan önce



bu sekildede login olduktan sonra



mesela saat 02:30 oldugunda 02 yaziyor 09:00 oldugunda 09 yaziyor orayi nasil yok edebilirim ??"

1.1.21 Default

Pяηѕѕ LF

Quote from: B u Я a K on August 22, 2007, 08:22:16 AM
Kodlar Yenilendi Sorun Giderildi . . .

B u Я a K bende ufak bir sorun var üst mesajda anlattim bir bakarmisin müsait oldugunda ?
1.1.21 Default

Pяηѕѕ LF

@Hoochie Coochie Man> 

Seninde fikrini alalim ;) Sence veya sende yukarlardaki bendeki olan  sorunun bir cözümü varmi ?
 
1.1.21 Default

gurcan

bende de bu şekilde çıktı uff8 kulanıyorum



Göründüğü gibi türkçe karekter sorunu ile karşılaştım

Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir

Arbalot

Quote from: sivilce on January 06, 2008, 09:48:46 AM
Quote from: Arbalot on January 03, 2008, 02:27:20 PM
ne güzel eklenti?Neresi güzel çalıştı?

Size soruyorum mesaj sayısını artırmak için mesaj yazan üyeler...

arkadaşım,
mesaj sayımı arttırmak gibi bir derdim YOK. baktım ismine ve teşekkür etmek istedim arkadaşımıza. kurmadım çalışıyor mu bilmem ama bir teşekkür etmek istedim. Ayrıca acaba diyorum mesaj sayısı fazla olunca bu vatandaşlar para filan mı veriyo?


Burasını siz ne olarak görüyorsunuz?

Burası genel bir paylaşım sistesi değil burda rep yok teşekkür yok...
Denemediysen işine yaramıyorsa ne diye teşekkür ediyorsun...
O mesajı atmadan önce senin son gonderdiğin mesajlara baktım hepsi aynıydı...
Burası destek sitesi bunu size bir defa daha hatırlatırım yaptığınız şey spam diye adlandırılan gereksiz mesaja giriyor ve burda spam mesaj atmak yasak...

Bu konuda bir itirazı olan var ise veya moderasyonden memnun olmayan var ise
http://www.simplemachines.org/about/team.php

bu sayfadaki project manager lar ile iletişime geçebilir...


sivilce

saygılar sayın arbalot madem öyle hiç üşenmeden tüm mesajlarımı siliyorum. Sonuçta burdan öğrendiğimiz bir şeyler var. Burada sizin de emeğiniz gözardı edilemez. saygılarımı sunarım efendim.hatta dur ben üyeliğimi sileyim daha güzel ve daha kolay olur.

BuЯЯЯЯaK


Advertisement: