Advertisement:

Author Topic: Error messages when accessing forums  (Read 1204 times)

Offline phredd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Error messages when accessing forums
« on: October 30, 2007, 10:44:11 AM »
Over the weekend, I started to recieve the error message below when accessing the forums through a web browser. I tried running the repair_settings.php with no success. When I click on "save settings" it refreshes the screen and still has several fields marked with "value not found". Any other suggestions?


Notice: Undefined variable: sourcedir in /chroot/home/rebelall/rebelalliance.darkstargamers.com/html/forum/index.php on line 49

Warning: main(/QueryString.php): failed to open stream: No such file or directory in /chroot/home/rebelall/rebelalliance.darkstargamers.com/html/forum/index.php on line 49

Fatal error: main(): Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /chroot/home/rebelall/rebelalliance.darkstargamers.com/html/forum/index.php on line 49
« Last Edit: October 30, 2007, 10:52:50 AM by phredd »

Offline 青山 素子

  • Server Team
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 17,068
  • 戦場ヶ原、蕩れ!
    • srvrguy on GitHub
    • @motokochan on Twitter
    • Nekomusume Moe
Re: Error messages when accessing forums
« Reply #1 on: October 30, 2007, 11:28:55 AM »
Your Settings.php file might have become corrupted for some reason. Try renaming Settings_bak.php and see if that solves the problem.
Motoko-chan
Director, Simple Machines

Note: Unless otherwise stated, my posts are not representative of any official position or opinion of Simple Machines.