• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Has your forum stopped working this December?

Started by [Unknown], December 19, 2004, 12:03:26 AM

Previous topic - Next topic

Trekkie101


Anguz

ketchup, there's an Install and Upgrade Help board . That'd be the place to ask those questions on that rather than this topic. ;)
Cristián Lávaque http://cristianlavaque.com

^Raven^

For all people who are hosted by Rochen (www.rochen.com) you needn't worried.  They upgraded but experienced problems with websites going down so they dialed back the upgrade.
Jon Reinhart

Owner, CWF GameCast

Public Relations Coordinator, Battlestar Galactica Wiki

trenchteam

yuppers. Mine is still down. im at ipowerweb.com and they said they are now aware of the Zend problem, and are updating all servers in order. It make take a few days! WEEKS!  WTF! >:(

Ben_S

Liverpool FC Forum with 14 million+ posts.

trenchteam

Its not my host. Its a clients host that he choose. Im at webhost4life and been there for 4 years now. No problems whatsoever. Haven't paid a time in hosting since I first bought my 100MB of space for 149.00!  ;)

JohnDoe

Have had no problems.  Just a long task of converting my vB3 forum to SMF.

mytreo

My forum is having serious problems since 0.00 on 25 December. Error message: MySQL Server has gone away. I have upgraded to php 4.3.10  and MySQL to 4.1.8, running on IIS6/Win2K3.
Treo forum - Powered by SMF, of course
Treo news - powered by MovableType and integrated with SMF
Treo downloads - hacked from phpNuke and integrated with SMF
Treo knowledge base - powered by Wikka and integrated with SMF
Treo 650 | Treo 700w | Treo 700p

smooth_jake

Quote from: [Unknown] on December 19, 2004, 12:03:26 AM
The most recent release of hxxp:www.php.net/ [nonactive], 4.3.10, has caused many of the people using SMF trouble.  This can affect installation, upgrading, and general forum use.

If you've come here looking to see why you're having these problems, it may be because your host recently updated PHP.  This is not because SMF is incompatible with PHP 4.3.10 - instead, it is because older versions of Zend Optimizer (and some others, such as PHP-Accelerator) are not.

If you are having these problems, please ask your host to update Zend Optimizer or any other PHP acceleration software they have installed.  If this is not an option, they should disable said optimization software - this will affect PHP software other than SMF as well.

For more information, please see:
hxxp:bugs.php.net/bug.php?id=30914 [nonactive]
hxxp:bugs.php.net/bug.php?id=31108 [nonactive]

Thanks,
-[Unknown]

what is this error?

Notice: Undefined index: fuseBox_autoOptDatabase in /home/marco/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232

Notice: Undefined index: is_admin in /home/marco/public_html/forum/Sources/Security.php on line 552

Notice: Undefined index: permissions in /home/marco/public_html/forum/Sources/Security.php on line 559

Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/marco/public_html/forum/Sources/Security.php on line 559
session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/marco/public_html/forum/Sources/Subs.php:232)
PLEASE JOIN MY ARMY
hxxp:www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=wq7wpgcs [nonactive]

[Unknown]

I would guess your problem has more to do with mods or similar than anything else.  Try uploading all the files from the upgrade zip file.

-[Unknown]

Advertisement: