smf seo4'teki sayfa atlatma sorununu bir türlü çözemediğim için bu modu kurdum 1 ay önce ve kurmadan önce sağlıklı çalışıp çalışmayacağından emin olmak için araştırdım. Her açıdan çalıştırılması kolay ve ciddi anlamda etkisini gördüm. Fakat kurmadan önce veritabanında gerekli gereksiz çok fazla dosya depoladığını ve veritabanını şişirdiğini okumuştum. Düzenli olarak takip ettim herhangi bir sorun yoktu, fakat dün herhangi yeni birşey eklemiş olmamama rağmen düzgün çalışan forum birden veritabanı hatası vermeye başladı. Baktım birçok tablo bozulmuş ve pretty-url tablolarında ciddi bir yüklenme olmuş. Yaşadığım sorun direkt bu modla alakalı mı değil mi bilmiyorum fakat ne yaptıysam düzelmedi ve yedeği yüklemek zorunda kaldım ve modu kaldırdım. Az önce de yazmış olduğum gibi ciddi anlamda foruma olumlu etkisi olduğu için tekrar yüklemek istiyorum ve sorunun kaynağı bu modsa emin olmak istiyorum.
Şimdi yüklemeden önce forumum utf-8 değil daha önce de Pretty-urls türkçe karakterleri göstermiyordu. Şu aşamada forumu utf-8 dönüştürmek ve modu düzgün kullanmak istiyorum. Başlangıçta utf-8 olarak kurmadığım için şu an türkçe karakterlerin bozulmaması için neler yapmalıyım? Ya da şöyle sorayım bu modun utf-8 olmayan forumlar için bir sürümü var mı?