• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 29, 2022, 03:11:41 AM

News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.


Site Integration Mod

Started by live627, April 29, 2008, 07:45:20 PM

Previous topic - Next topic

wakewatcher

hmmm...  I'm still struggling a bit. Still with the permissions but also I'm trying to figure out how to trigger the action once the member has logged in (not before.)  I see by initiating the page request with index.php?action=actionfile works if permission is granted for guests (i.e. anyone that comes to the page sees the action) however I'm not seeing (or remembering) how to trigger the action once someone signs in.  In my application I don't want guests to see it but will use it for when certain membergroups sign in.
smf 2.0.18

Nathaniel

@mikeb206 and Dret,
I cannot recreate that error, could you please post a list of the files that you have in those directories? That might help me to work out what it is.

@payme,
By default, the home page should not be enabled. So PortaMx should work, unless there are mod compatibility issues.

@djhowarth,
Its likely that the paths are wrong because they are being loaded from your SMF files. Try using the server path for each of them (eg '/users/myname/public_html/main_site/mysql.php').

@rhapdog,
This mod is compatible with SMF 1.1.7.

@wakewatcher,
I am not entirely sure what you want to do. Do you want to redirect users to a certain action when they log in?
SMF Friend (Former Support Specialist) | SimplePortal Developer
My SMF Mods | SimplePortal

"Quis custodiet ipsos custodes?" - Who will Guard the Guards?

Please don't send me ANY support related PMs. I will just delete them.

[unplugged]

Quote from: LHVWB on December 21, 2008, 05:40:27 AM
@wakewatcher,
I am not entirely sure what you want to do. Do you want to redirect users to a certain action when they log in?

When you go into wakewatcher's admin area, where you would select the membergroups allowed to view the action, there are only three membergroups listed (of six). When you go into the main admin page for the mod, it lists all six membergroups as having permission. Therefore, if he wants to disallow permission for group #4, for example, he cannot because only the first 3 groups are listed (with the checkboxes).

Hope that clarifies it a bit. :)
« Next Edit: Tomorrow at 08:34:45 PM by SunKing »   <---- « someone stole my sig... :o »



wakewatcher

smf 2.0.18

Nathaniel

@SunKing and wakewatcher,
Okay, I can see the issue now. Thanks for pointing that out, I will try to work out the exact issue and update the mod when I find some time. ;)
SMF Friend (Former Support Specialist) | SimplePortal Developer
My SMF Mods | SimplePortal

"Quis custodiet ipsos custodes?" - Who will Guard the Guards?

Please don't send me ANY support related PMs. I will just delete them.

b4pjoe

I've just installed this mod and I'm having an issue with flashchat. I'm using SMF 2.0. and FlashChat 5.0.10 which is installed into "/chat" withing the SMF folder. When I point the Site Integration to the "/chat" folder it sees the .php files fine and when I save it it makes the actions for each PHP file. The one that runs FlashChat is "flashchat.php". When I click the link for it I get an error:

Fatal error: Cannot redeclare reloadsettings() (previously declared in /pathtomysite/forum/Sources/Load.php:140) in /pathtomysite/forum/Sources/Load.php on line 301[/code]

Any help would be greatly appreciated.?

PS: If I run the FlashChat as standalone using the normal URL it works fine.

Nathaniel

@joec88,
That sounds like an issue with common function names between SMF and your chat program. PHP doesn't allow you to define more than one function with the same name (when you included that file from SMF), so it returns that error.

You should be able to fix it by renaming that function from you 'flashchat.php' file to something like 'flash_reloadsettings', although that will require you to change the name for every time it is called within the flashchat script, otherwise it might have bugs.
SMF Friend (Former Support Specialist) | SimplePortal Developer
My SMF Mods | SimplePortal

"Quis custodiet ipsos custodes?" - Who will Guard the Guards?

Please don't send me ANY support related PMs. I will just delete them.

b4pjoe

Quote from: LHVWB on January 26, 2009, 06:34:38 PM
@joec88,
That sounds like an issue with common function names between SMF and your chat program. PHP doesn't allow you to define more than one function with the same name (when you included that file from SMF), so it returns that error.

You should be able to fix it by renaming that function from you 'flashchat.php' file to something like 'flash_reloadsettings', although that will require you to change the name for every time it is called within the flashchat script, otherwise it might have bugs.

Thanks for the reply. Line 301 of Load.php is just "{" so I assume the function call is the previous lines which is:


call_user_func($modSettings['integrate_pre_load']);


I can't find that block of code in FlashChat anywhere.

[unplugged]

It's not going to be line 301 of Load.php. It's going to be line 301 of the file Load.php is loading.  ;D
« Next Edit: Tomorrow at 08:34:45 PM by SunKing »   <---- « someone stole my sig... :o »



b4pjoe

Quote from: SunKing on January 26, 2009, 08:30:40 PM
It's not going to be line 301 of Load.php. It's going to be line 301 of the file Load.php is loading.  ;D

Thanks for the reply.

How would I find out what that is?

[unplugged]

One rather rudimentary way would be to search all the files (at once, of course ;)) for all instances of reloadsettings(). There should only be 2 instances of it come up. One of them will be on line 301.  :P

That will put you closer to a solution anyway. Why would you want to call the FlashChat thru the site integration mod when the direct URL works? Just curious. I have used a "dummy" file inside my includes folder for the integration mod which simply contained require ('/myprog/myprog.php'); then i could link to ?action=dummy or whatever. That approach does not work in all cases, but you may want to give it a try.
« Next Edit: Tomorrow at 08:34:45 PM by SunKing »   <---- « someone stole my sig... :o »



b4pjoe

January 26, 2009, 09:02:19 PM #271 Last Edit: January 26, 2009, 10:01:39 PM by joec88
I was wanting to display the chat inside the forum the way it used to with the mod that no longer works with this version of SMF/FlashChat. (If that makes sense).

Thanks for the other info, I will try those suggestions and see what happens.

Edit: I've searched the files for reloadsettings(). I found 3 instances of it in SMF: SSI.php, index.php (both in the forums folder) and Load.php in the Sources folder. I found no files in the FlashChat folder that have it.

wakewatcher

Quote from: LHVWB on December 21, 2008, 08:47:39 PM
@SunKing and wakewatcher,
Okay, I can see the issue now. Thanks for pointing that out, I will try to work out the exact issue and update the mod when I find some time. ;)

@LHVWB

Curious did you ever have chance to look at this?  -thx-
smf 2.0.18

ke4obt

I'm trying to figure out how to go about using HamWeather with our SMF site. The HamWeather pages call a header and a footer as well as the header calls a navbar once the body tags start.
I am hoping I can use the Site Integration mod to do this. I tried on one of my other test sites - without Site Integration , but when I went to the HamWeather page, I basically lost my site's navbar, etc. and it was only the HamWeather. So basically, it didn't "wrap" the pages into the site. (if that makes sense). I do NOT want the header or the footer for HamWeather in our site (the HamWeather copyright would be put in the footer of the SMF site, along with the other copyrights). I DO want the navigation bar. It appears the navbar would be across the top, I'd rather have it in the body, down the left side - like SMF does when you're in the Admin panel.
There IS a main php file in HamWeather (in it's root folder), then it seems the rest of the pages are in html.
Here is where the download section for HamWeather is. http://www.hamweather.com/hw3/hw3php/download.shtml  I downloaded the .zip file for php/MySql since my site is on a linux server. I didn't get the flatfile.
If anyone can point me in the direction I need to go to get this to work, I will appreciate it greatly!!!

Thanks in advance,
Thanks Much

Flip - KE4OBT
     The Blind Ham
Helping other blind hams
get on the air!


Yes I am really a BLIND user!

So, if a mod doesn't install properly, and I can't get help from your part of the forum,
I will come begging for YOUR help since you wrote it and know how it works
um, uh, well,
At least I would really, really hope you do!
HEE-HEE-HEE

onlybrian

Hello,

I changed the default to something else and am using the action=forum to access the forum. Whenever I view any page inside the forum, like topics, the menu doesn't seem to recognize it's still the forum since the address no longer supply action=forum. How am I suppose to correct this problem? Thanks in advance.

- Brian

Eclipse16V

Why does it not run under SMF 2.0 RC1  :-[
I worked with:
SMF 2 in German

Shop:
SID Giessen

Ncen

March 10, 2009, 07:31:41 PM #276 Last Edit: March 10, 2009, 10:48:24 PM by Innocenzia
I tried searching for an answer in this topic, but i missed it or ther isn't an answer yet. ^^

1. For Who's online, when i have checked the "Show in Whosonline list?" box, it shows the title on the the Who's online-page, but could i somehow make it say : Looking at [title of the page] and possibly make that a link to the page/action? without manually adding a textstring everytime? :)

2. Also, i wonder if it's possible to have it pre-select permission for some user-groups for each action/page? the ids of those are: 9, 11, 13, 14? I would then if i want one page non-viewable go and unselect? that would save lots and lots of time. :)

Thanks. :)



Using 1.1.8

pendusingh

guys i installed "FlashChat Integration" it installl alrite... did not had anny failing error or missing files... but right after i installed it, i go to home page i get this error.....

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'INC_DIR../config.srv.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/p/e/n/pendubande1/html/chat/inc/config.srv.php on line 2


any help ???? would apricate about it..

thanks in advance....


bschhikara

Hi

I've just updated my forum from 2.0 Beta 4 to 2.0 RC1 using the upgrade. The upgrade worked okay and I can access all boards and menu links. but i am not able to access Admin menu link. It is showing following message:

Fatal error: Cannot redeclare template_siteintegrationsettings() (previously declared in pathtoforum/Sources/Load.php(1927) : eval()'d code:1969) in pathtoforum/Sources/Load.php(1927) : eval()'d code on line 1981

how can I access admin menu. I will reinstall site integration mode on access of admin cpanel.

bhupender

Chit-Chat ChatterBox Boss

Catching these errors:


2: Invalid argument supplied for foreach()
File: /home/XXXXXX/public_html/Sources/Who.php
Line: 331



8: Undefined index:  siteintegration_actions
File: /home/XXXXXX/public_html/Sources/Who.php
Line: 331
Chit-Chat ChatterBox

Our site is open to everyone. It is a resource for anyone and everyone to talk about anything and everything you could possibly think of. It's a great place to come and talk, ask questions, or just simply hang out. We offer many great features. All we ask is that you follow by the site rules. Hope to see you around!
www.chitchatchatterbox.com
Remember in the "Referral" box to put "Caleb" while registering.

Advertisement: