Advertisement:

Author Topic: Quotes suddenly not working  (Read 3660 times)

Offline sadocean

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Quotes suddenly not working
« on: April 30, 2008, 01:14:18 PM »
Hello! as my topic suggest, the quote function in my forum is not working. When i click on quote, it just show loading and did not appear at quick reply. May i know any possible causes for it?

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #1 on: May 01, 2008, 09:56:49 PM »
Do you have any javascript errors on your forum?

In IE it may show a javascript error in your bottom left. of the browser window.
In FF or Opera > Tools > Advanced > Error Console
(it will give you the specific error).

You will need to resolve the javascript errors in order for it to work.

Offline day-there

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 20
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #2 on: May 02, 2008, 05:28:31 AM »
Do you have JS enabled on your browser? Try with some other browser and also try checking by removing www and adding www in the URL in address bar.
Autograph...

Offline sadocean

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #3 on: May 02, 2008, 10:48:33 AM »
nope.. i checked wif IE, it did not show there is an error...

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #4 on: May 02, 2008, 11:07:24 AM »
What is the link to your forum?

Offline _Anthony_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 547
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #5 on: May 03, 2008, 12:17:02 AM »
Hello! as my topic suggest, the quote function in my forum is not working. When i click on quote, it just show loading and did not appear at quick reply. May i know any possible causes for it?
So it never goes?
Cause sometime it take s a while

Offline sadocean

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Quotes suddenly not working
« Reply #6 on: May 03, 2008, 07:28:29 AM »
hmm.. thanks, its all working right now.. re-do my whole forum! thanks for all the help i recieved! =)