Advertisement:

Author Topic: Are you human mod  (Read 39497 times)

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Are you human mod
« Reply #20 on: March 14, 2010, 06:12:26 AM »
Hocam Ben Buna Bastan Paket Halinde Kurdum Yine Aynı Hatayı Verdi Ne Yapmam Lazım Bilgi Sahibi Olan Yok mu ?
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=238251.msg2538294#msg2538294

Offline candost

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Gender: Male
    • sanal dostluğun gerçek adresi
Re: Are you human mod
« Reply #21 on: March 16, 2010, 04:56:22 AM »
Are you human sorusundan baska bi soru bulamadılar mı suna ya :) Çok tuhaf :D İnsan mısın lan sen? :D

dostum  ben  bu  soruyu     10x10 =   olarak deyiştirdim  ve rakamsal cevap isteim istediğin  şekilde deyiştirebilirsin

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Are you human mod
« Reply #22 on: March 16, 2010, 10:30:54 AM »
Are you human sorusundan baska bi soru bulamadılar mı suna ya :) Çok tuhaf :D İnsan mısın lan sen? :D
Kullanıcı "Evet" dışında bir şey seçerse de "Önce adam ol gel" desin. :P

Offline A.Pearce

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 276
  • Gender: Male
    • Aksoylar Web Tasarım
Re: Are you human mod
« Reply #23 on: November 10, 2010, 01:49:02 PM »
Türkçe yapamayan arkadaşlar bu konunun birinci sayfasından bakarak yapabilirler :)

Offline [istay10.com]

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 143
    • gothic gizemli karanlık
Re: Are you human mod
« Reply #24 on: June 18, 2011, 05:57:27 AM »
SMF 2.0 Gold Kullanan birisi olarak;


http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=999

Resmi sitedeki Are_You_Human_v2_3.zip paketini kurdum. Kurarken tema register sayfasına yazamam dese de kurdum. Zira o kısmı elle kurabilirdim.

Resmi sitede paket çözümleyicide

Themes/default/Register.template.php de şunu bulun bununla değişin diyor ama tam dediği şey temada yok. Aynı sıkıntıyı yaşabilecekler için

Bul

Code: [Select]
    // Age restriction in effect?
Öncesine ekle

Code: [Select]

## Start MOD Are You Human?
if (!empty($modSettings['are_you_human_s']))
echo '
<tr valign="top">
<td width="40%" valign="top">
<b>', $context['are_you_human_question'], ':</b>
<div class="smalltext">', $txt['are_you_human_desc'], '</div>
</td>
<td>
<select name="', $_SESSION['are_you_human']['name'], '" tabindex="',  $context['tabindex']++, '" class="select">',
$context['are_you_human_answers'], '
</select>
</td>
</tr>';
## End MOD Are You Human?




Ve modifications.turkce sayfanızın sonuna da şunu ekleyin.

Code: [Select]
//    Are You Human?
$txt['are_you_human_q1'] = 'İnsan Mısın?';
$txt['are_you_human_q2'] = 'Bot musun?';
$txt['are_you_human_desc'] = 'Başka bir bot ölçme yöntemi';
$txt['are_you_human_answers'][0] = 'Evet';
$txt['are_you_human_answers'][1] = 'Hayır';
$txt['are_you_human_answers'][2] = 'Bilmiyorum';
$txt['are_you_human_answers'][3] = 'Belki';
$txt['are_you_human_answers'][4] = 'Sanırım';
$txt['are_you_human_answers'][5] = 'Düşünmeli';
$txt['are_you_human_answers'][6] = 'Hmm';            // You can add more Answers for confused the bots

$txt['are_you_human_expired'] = 'Sayfa için zaman açımı. Yeniden deneyip <a href="' . $scripturl . '?action=register;">üye olunuz</a>.';
$txt['are_you_human_fail'] = 'Lütfen kaydolurken insan olduğunuzu belirtiniz. Bazı şıklar botları yanıltmak içindir.<br />
Botlar sisteme kaydedilmemektedir.';

$txt['are_you_human_s'] = 'İnsan Mısın Modu Aktif';
$txt['are_you_human_q'] = 'Soru Seç';
$txt['are_you_human_a'] = 'Standart Yanıtlar';
$txt['are_you_human_q_0'] = 'İnsan Mısın?';
$txt['are_you_human_q_1'] = 'Bot Musun?';
$txt['are_you_human_q_2'] = 'Rastgele Soru';


Tüm bu işlemler 2.0 Gold için. Çevirisi araması düzenlemesi benden. Dileyen orjinal paketinden yeniden çeviri yapabilir.

istasy10 ====> kıvılcımı biz çakarız, yangını sen çıkarırsın.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Are you human mod
« Reply #25 on: April 21, 2014, 03:10:18 PM »
merhaba,

bu eklentiyi ekledikten sonra hata mesajlaridan bazi hatalar aliyorum

http://forum/index.php?action=register
8: Undefined index: are_you_human_a
Dosya: /homez.13/forum/www/Sources/Register.php
Satır: 88


-----------------

 http://forum/index.php?action=regcenter
8192: Function ereg() is deprecated
Dosya: /homez.13/forum/www/Sources/ManageRegistration.php
Satır: 296

bu hatalari nasil giderebilirim.

tesekkürler


1.1.21 Default

Offline Antes

  • Evil Black Cat
  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,952
  • Gender: Male
  • Black cat rulz!
    • Antes on GitHub
    • merta on LinkedIn
    • @XinYenFon on Twitter
    • WoWSnips
Re: Are you human mod
« Reply #26 on: April 22, 2014, 08:14:42 AM »
ereg fonksiyonu php5.3 ve sonrasında terk edilmiştir, bu sorunları eklenti yapımcısına iletmeniz gerekiyor.
You can support me directly via Patreon

In Catnip We Trust.
The solution is Catnip!
Vote for Catnip!

Current Project(s): [ WoWSnips ]
Past Project(s): [ ezPortal ] # [ Lunarfall ] # [ RDD (HTML5) ]

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Are you human mod
« Reply #27 on: April 22, 2014, 02:11:55 PM »
peki ilk hata için bir cözüm varmi ?
1.1.21 Default

Offline bolubeyi61

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 758
  • Gender: Male
    • Spina Bifida Turkey
Re: Are you human mod
« Reply #28 on: April 22, 2014, 02:16:51 PM »
profil:http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=profile;u=95658
bu arkadaşın imzasında problem var virüslü. haliyle bu konu sıkıntılı.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Are you human mod
« Reply #29 on: April 22, 2014, 03:32:36 PM »
peki anladim,  yabanci destek bölümlerine sorunu ifade etmek daha zor olsada :p yinede bir bakayim belki orada bir cözüm bulabilirim. tesekkürler kolay gelsin.
1.1.21 Default