• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Νομικά Θέματα Και Διαφημιστικών Πακέτων Σε Websites Ιδιωτών

Started by Akina, May 24, 2008, 10:28:35 PM

Previous topic - Next topic

Akina

Συγγνώμη αν το αυτό το θέμα θεωρηθεί ως spam και άσχετο με τον τομέα του συγκεκριμένου φόρουμ αλλά επειδή ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για πληροφορίες πάνω σε αυτόν τον τομέα και δεν βρίσκω θεώρησα ότι ύπαρχοι πιθανότητα κάποια από το μέλη που διατηρούν αρκετό καιρό τώρα δικτυακούς τόπους να έχουν ασχοληθεί και πιθανότατα να γνωρίζουν κάποιες απάντησης !

Πριν περίπου ένα χρόνο πήγα στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος στην ΓΑΔΑ να ρωτήσω που να  απευθυνθώ και απάντηση που πήρα ήταν να κάνω ερώτηση στην ευρωπαϊκή ένωση γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν θα μπορεί να μου απάντηση σε τέτοια θέματα.

•   Eνα site που κάνει host σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά όχι της Ελλάδα -π.χ Γερμανία - αλλά έχει ελληνικό περιεχόμενο και doname  διέπεται από του νόμους και της -π.χ Γερμανία –  ή  έφοδος είναι ελληνικό με ελληνικό doname διέπεται από τους νόμους της Ελλάδας και μόνο. Στην περίπτωση που το doname είναι com ύπαρχοι διάφορα ? Γενικά προς προσδιορίζεται ένα site ως ελληνικό από την έδρα του ιδιώτη του την έδρα του host ή του doname? Και ποίοι είναι οι νόμοι που το διέπουν ?

•   Πιες είναι η απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνω ώστε ένα site που έχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο –forum-  να μην με μπλέξει ? δλδ πριν κάποια χρόνια είχα ένα forum και κάποια στιγμή κάποιοι χριστές θεώρησαν σωστό να ποστάρουν εικόνες από πορνογραφικό υλικό για να κάνουν πλάκα. Μόλις το πήρα χαμπάρι έκανα delete  τα post. H απάντηση της ΓΑΔΑ σε αυτό το ερώτημα ήταν ότι αν γινότανε καταγκελια θα ήμουνα συνυπεύθυνη και ότι ακόμα και υβριστικό περιεχόμενο αν περιέχει το site θεωρούμαι συνυπεύθυνη. Τότε τους ανέφερα ότι είχα ενεργοποίηση την επιλογή να μην ενγραφονται μελή κάτω τον 18. Η απάντηση ήταν ότι καλά έκανα και το έκανα αυτά αλλά ουσιαστικά δεν θα με βοηθούσε σε κάτι. Τέλος τους ρώτησα για το τη γίνεται με την διαφημίσεις –π.χ Google – και εκεί μου είπανε ότι αν γινότανε καταγκελια για ακατάλληλες διαφήμισης θα την πλήρωνα εγώ γιατί θα ήταν στην σελίδα μου. Με λίγα λόγια η απάντηση σε όλα αυτά ήταν να κάνω ερώτηση στην ευρωπαϊκή ένωση και ως τότε να μην βάλω διαφήμισης από κανέναν, να κλειδώσω το forum ώστε να μην εμφανίζεται σε καμία περίπτωση από ανήλικους και να το έλεγχο συνεχεία ώστε να μην ύπαρξη κάποιο ακατάλληλο περιεχόμενο. Αφού δεν μου είπανε να το κλίσω και τελείως  πάλι καλά.

Το Συμφωνία εγγραφής που χρησιμοποιούμε θεωρείται νομικό έγγραφο ? Επίσης έχω δει σε κάποια site τον όρο Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης και στο κάτω μέρος της σελίδας του βάζουν όρους χρήσεις. Αλλά οκ τα βάζω όλα αυτά και εγώ αλλά έχουν κάποιο νομικό υπόβαθρο η απλά τα βάζουμε για να τα βάζουμε ?
Γιατί η απάντηση της ΓΑΔΑ ήταν ξεκάθαρη είμαι συνυπεύθυνη σε οτιδήποτε δημοσιεύεται στον δικτυακό μου τόπου.

•   Μπορώ να κατοχυρώσω πνευματικά το περιεχόμενο ενός site δηλαδή στην συγκεκριμένη περιτοση τα άρθρα  που ας πούμε θα γράφονται στο TP. Και αν ναι πως ?  Γιατί και αυτό το έχω δει σε πολλά site αλλά περισσότερο σαν καραμέλα το βλέπω παρά σαν κάποια πραγματική πνευματική κατοχύρωση που έχουνε κάνει.

•   Επίσης τη γίνεται με ένα doname που το κατοχυρώνω από έναν καταχωρητή και σε 5 χρόνια π.χ  αποκτάει άξια δλδ αν ένα doname απόκτηση πολλή μεγάλη επισκεψιμότητα λόγο προσωπικής δουλεία που  κάποιος έχει κάνει τι εγκιατε ότι ο καταχωρητή θα συνέχιση να το παρέχει και δεν θα πει μια ωραία μέρα αυτό το doname κάνει 100000000 ευρώ και μεταπωλήθηκε σε κάποιων άλλο με αυτήν την άξια . Μπορώ να προβώ σε κάποια άλλη μορφή κατοχύρωσης ώστε το doname να είναι δικό μου ότι και να γίνει ? (δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό  και μην με πάρετε σαν ψώνιο αλλά έστω ότι συμβαίνει).Το ΙΤΕ  (https://grweb.ics.forth.gr/greek/brief_instructions.html) σε αυτό το ερώτημα -καθώς και σε αλλά που είχα θέσει – μου απάντησε να απευθυνθείτε σε νομικό. Όπως φαίνεται από το τμήμα της ιστοσελίδας που δίνω είναι οι πλήρως αρμόδιοι να μου απαντήσουν σε αυτό το θέμα όσο τρελό ή χαζό ή δεν ξέρω και εγώ τη είναι !!!

•   Έσοδα Από Χρήση Διαφημιστικών Πακέτων Σε Websites Ιδιωτών :  Τι γίνεται με φορολογικά θέματα που μπορώ  να ρωτήσω τέτοιες πληροφορίες ? Είμαι σίγουρη ότι αν πάω στην εφορία της γειτονίας μου θα με κοιτάνε καλά καλά και απτοί ξέρω οι λογιστές λένε απλά μην τα δήλωσης!Οι μόνες πληροφορίες που μπόρεσα να βρω στο internet για αυτό τα θέμα βρίσκονται σε αυτό το link : http://www1.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=51294Περιγράφουν πλήρως όλα τα ερωτήματα μου σε αυτόν τον τομέα  και απάντησης που έχουν δοθεί είναι ελλιπής η και τρελές σύμφωνα πάντα με τα δικά μου δεδομένα.Μήπως γνωρίζει κάποιος που να στείλω mail ή σε πια υπηρεσία να πάω να τα ρωτήσω όλα αυτά ? Έστω ένα δικηγορώ λογιστή που να ξερή από τέτοια θέματα ? Έχω στείλει και mail σε μια ένωση ελλήνων χριστών Ιντερνετ που βρήκα κατά τύχη στο Ιντερνετ προ στο παρών δεν έχω πάρει καμία απάντηση. http://www.eexi.gr/?q=node/14Ευχάριστο παρά πολλή για τον χρόνο σας συγγνώμη για το τεράστιο και άσχετο θεματικά ποστ μου. Αλλά έχω αρχίσει να απελπίζομε και με βλέπω να στέλνω ερωτήσει στην ευρωπαϊκοί ένωση και να με στέλνουνε και αυτή δεν ξερό και εγώ που (νομίζω βέβαια ότι στον Άρη θα μου πούνε να πάω μήπως και βρω κανέναν  εξελιγμένο εξωγήινο να μου απάντηση ).


psiloscc

Γεια σου Akina!
Εγω μπορω να σου πω μονο για την τελευταια ερωτηση για τις διαφιμησεις, (στο περιπου)
προχτες εκανα εναρξη επαγγελματος για αυτο τον λογο αλλα με εναρξη στο σπιτι....

Πρεπει οποσδηποτε να εχεις γραφτει στην εφορια και να εχεις κανει εναρξη(2 μηνες το εψαχνα και εγω το θεμα και μου ελεγε αλλα ο ενας λογιστης αλλα ο αλλος αλλα οι υπυρεσιες.....μεχρι που τελικα τα καταφερα)
για να κοβεις αποδηξη-τιμολογιο

Πες μου αν δουλευεις καπου και εχεις ικα, ογα, δημοσιο κλπ.


GoofyX

Μια ερώτηση και μια διευκρίνηση: Τι είναι η ΓΑΔΑ; Και δεν είναι doname, αλλά domain.
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

psiloscc

Quote from: GoofyX on May 25, 2008, 03:40:11 AM
Μια ερώτηση και μια διευκρίνηση: Τι είναι η ΓΑΔΑ; Και δεν είναι doname, αλλά domain.
Νομίζω οτι ειναι:
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Akina

Quote from: psiloscc on May 25, 2008, 03:54:04 AM
Quote from: GoofyX on May 25, 2008, 03:40:11 AM
Μια ερώτηση και μια διευκρίνηση: Τι είναι η ΓΑΔΑ; Και δεν είναι doname, αλλά domain.
Νομίζω οτι ειναι:
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής
Ναι είναι και συγκεκριμένα μιας και ξέχασα να το αναφέρω  πήρα στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΓΑΔΑ.

Υ.Σ. Συγγνώμη για το λάθος προσπάθησα να το γράψω όσο πιο καθαρά μπορούσα αλλά έχω δυσλεξία που δεν με βοηθάει σε κάτι τέτοιο

Quote from: psiloscc on May 25, 2008, 02:52:39 AM
Γεια σου Akina!
Εγω μπορω να σου πω μονο για την τελευταια ερωτηση για τις διαφιμησεις, (στο περιπου)
προχτες εκανα εναρξη επαγγελματος για αυτο τον λογο αλλα με εναρξη στο σπιτι....

Πρεπει οποσδηποτε να εχεις γραφτει στην εφορια και να εχεις κανει εναρξη(2 μηνες το εψαχνα και εγω το θεμα και μου ελεγε αλλα ο ενας λογιστης αλλα ο αλλος αλλα οι υπυρεσιες.....μεχρι που τελικα τα καταφερα)
για να κοβεις αποδηξη-τιμολογιο

Πες μου αν δουλευεις καπου και εχεις ικα, ογα, δημοσιο κλπ.Δεν έχω απόλυτος τίποτα μόλις τώρα τελείωσα επιτέλους με της Σπουδές μου (ναι ναι είμαι επιτέλους Μηχανολόγος μηχανικού ήχου – άσχετο τελείως - ) και τώρα ψάχνω να ξεκινήσω της άδειες άσκησης επαγγέλματος .

Αλλά προ στο παρών δεν ψάχνω για δουλεία θέλω λίγο να πειραματισθώ με κάποια πράγματα άσχετα με της σπουδές μου. Και ευτυχώς έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω.

Είμαι γραμμένη στο ΙΚΑ λόγο πρακτικής ασκήσεις που έκανα στην ΕΡΤ αλλά νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση

Πήγες σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα της εφορία και ρώτησες ? δλδ ύπαρχοι κάποιο τμήμα που έχει γνώσης για ιντερνετικες συναλλαγές ?


Ευχάριστο παρά παρά πολλή για την απάντηση σου!!!

psiloscc

Καλησπερα!
Καταρχην εγω θα σου πω αυτα που ξερω αλλα μετα θα το ψαξεις μονη σου, γιατι εγω οταν εκανα εναρξη επαγγελματος μου ελεγε αλλα ο ενας και αλλα ο αλλος(εκανα εναρξη για διαφιμηστικο γραφειο για να μπορω να σχεδιαζω και να καταχωρω διαφιμισεις σε site που εχω αλλα κανεις δεν με ρωτησε ποια site εχω αν τα εχω αγορασει κλπ.) εκει πρεπει να προσεξεις λιγο, αλλα εγω για να ειμαι νομιμος πειρα τιμολογιο για τα site μου και θα τα βαλω στο βιβλιο εσοδων εξοδων.

περιμενε να σε ρωτησω κατι με πμ. και μετα θα γραψω εδω!!!


vkot

Θα κάνω copy-paste τις απαντήσεις που μου έδωσε πριν καιρό η νομική σύμβουλος της ΕΕΧΙ (ελπίζω να μην έχει πρόβλημα με την δημοσίευση, αντιθέτως μάλιστα δεν θα χρειαστεί να τα ξαναγράφει):

Quote> 1) Σε ποιον θεωρείται ότι ανήκει ένα site;

ένα site δεν είναι ενιαίο προϊόν, και άρα μπορεί και να μην ανήκει σε έναν μόνο άνθρωπο.
Το domain ανήκει σε αυτόν που το κατοχύρωσε.
Το περιεχόμενο σε αυτόν που το σχεδίασε/υλοποίησε.
Το όλον (δηλαδή το site) ανήκει σε κάποιον, εφόσον αυτός πλήρωσε για την υλοποίησή του και έδωσε τις κατευθύνσεις για την δημιουργία του.
Διαφορετικά ισχύουν τα ανωτέρω 2.

> α) Στον ιδιοκτήτη του ονόματος; (domain)
> β) Στον ιδιοκτήτη του εξυπηρετητή (server);

αυτό, όχι σε καμία περίπτωση, σε αυτόν ανήκει μόνο ο εξυπηρετητής και ο χώρος του.

> 2) Ποιας χώρας οι νόμοι περί Π.Ι. εφαρμόζονται σε ένα site π.χ.
> μουσικού περιεχομένου;

Αυτής που είναι καταχωρημένο το domain, π.χ. για .gr της Ελλάδας, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς και .com να είναι ένα site, αν ο ιδιοκτήτης είναι Έλληνας και πάλι το ελληνικό δίκαιο θα εφαρμοστεί.

> α) Της χώρας στην οποία είναι καταχωρημένο το όνομα (domain);
> β) Της χώρας στην οποία βρίσκεται ο εξυπηρετητής;
> γ) Της χώρας στην οποία εδρεύει η εταιρία παροχής του εξυπηρετητή;

ο εξυπηρετητής γενικά δεν ενδιαφέρει, παρά μόνο για να εντοπίσουμε τον ιδιοκτήτη του site.

> δ) Της χώρας στην οποία έχει μόνιμη κατοικία αυτός που έκανε κάποια
> από τις ενέργειες (α ή β) της ερώτησης 1;

ναι, μόνιμη κατοικία ή έδρα άν είναι νομικό πρόσωπο.

> 4) Σε ένα διαδικτυακό φόρουμ όπου τα μέλη γράφουν μηνύματα, ποιος
> θεωρείται υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων; Για
> παράδειγμα, αν κάποιο μέλος δημοσιεύσει κάποιους στίχους τραγουδιού
> χωρίς την άδεια του δημιουργού, ή προτρέπει σε έκνομες πράξεις, ή
> εκφράζει ρατσιστικές απόψεις, κλπ. ποιος παραβιάζει τον νόμο: Ο
> αποστολέας ή ο ιδιοκτήτης του site στο οποίο φιλοξενείται αυτό το
> μήνυμα;

Ο αποστολέας σε κάθε περίπτωση αλλά και ο ιδιοκτήτης του site υπό προϋποθέσεις.

> Αν ο ιδιοκτήτης φέρει ευθύνη, τότε δημιουργούνται οι απορίες: Ο
> ιδιοκτήτης του site είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί όλα τα
> μηνύματα και να έχει νομικές γνώσεις για να κρίνει αν πρέπει να
> αφαιρέσει τα επίμαχα μηνύματα (σε εύλογο χρονικό διάστημα) από τη
> στιγμή που φιλοξενούνται στον server του; Αν όμως πχ. ο αποστολέας
> παρουσιάσει πχ. κάποιους στίχους ως δικούς του ενώ είναι "κλεμμένοι"
> και ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει τον πραγματικό δημιουργό, τι γίνεται;

Ο ιδιοκτήτης του site οφείλει αν μη τι άλλο να έχει συγκεκριμένους και σαφείς όρους χρήσης που να εξηγούν στους χρήστες του τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν. Ο νόμος ορίζει ότι αυτοί που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας δεν έχουν γενική υποχρεώση ελέγχου του περιεχομένου, όμως οφείλουν να αφαιρούν άμεσα το παράνομο περιεχόμενο όταν αυτό πέσει στην αντίληψή τους, ειδάλλως έχουν ευθύνη και αυτοί. Στην πράξη δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος ακόμη σε κλίμακα που να μας επιτρέπει να εξάγουμε συμπεράσματα για τον τρόπο που τον υιοθέτησαν οι Έλληνες δικαστές. Δυστυχώς μέχρι στιγμής υπάρχει μία τάση να επιρρίπτεται ευθύνη και στον ιδιοκτήτη του site.
Πάντως εκ πείρας σας λέω ότι ο στοιχειώδης έλεγχος είναι εντελώς απαραίτητος, και ότι σε αυτό μπορεί να συμβάλει κατά πολύ μια ειδική φόρμα καταγγελιών.

> Επίσης, ο ιδιοκτήτης φέρει ευθύνη αν σε κάποιο μήνυμα μέλους υπάρχει
> ένας σύνδεσμος (link) που παραπέμπει σε *άλλο* site το οποίο
> *πιθανόν* παραβιάζει τον νόμο; (Για παράδειγμα, ένα μέλος μπορεί να
> δημοσιεύσει σύνδεσμο που παραπέμπει σε site όπου διακινούνται
> παράνομα mp3, ή για να το πάω ακόμα μακρύτερα: παραπέμπει σε ένα
> site όπου υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε αρχεία που
> βρίσκονται σε χρήστες internet ανά τον κόσμο (βλέπε torrent), ή σε
> αρχεία που βρίσκονται κρυμμένα σε άγνωστο server ή που απαιτούν την
> εγγραφή ως μέλος πριν εμφανιστούν, κλπ.) Πάντως μέχρι τώρα δεν εχουν
> κλείσει site ελεύθερης φιλοξενίας αρχείων (πχ. rapidshare,
> megaupload, κλπ) ισχυριζόμενα ότι την ευθύνη για το περιεχόμενο δεν
> φέρει το site αλλά οι αποστολείς των αρχείων. Άρα πιθανολογώ ότι
> ένας σύνδεσμος (και όχι το αρχείο) δημιουργεί ακόμα λιγότερο
> πρόβλημα στο site στο οποίο φιλοξενείται (ο σύνδεσμος).
> Σε αυτήν την περίπτωση, πόσο βοηθάει ένα κείμενο αποποίησης ευθυνών
> (disclaimer) σε ένα site; (π.χ. "Για τα κείμενα που αποστέλλονται
> στο φόρουμ, ευθύνονται οι αποστολείς τους και μόνο, κλπ κλπ") και
> πόσο ένα κείμενο copyright; (πχ. "Τα κείμενα στο φόρουμ κλπ είναι
> ιδιοκτησία των δημιουργών τους, κλπ κλπ"). Απ'ότι καταλαβαίνω, ακόμα
> κι έτσι να είναι θεωρητικά, δεν αποτελεί νομική κατοχύρωση μιας
> υπάρχουν πολλές παράμετροι και πάντα τελικός κριτής είναι το
> δικαστήριο.

Απολύτως σωστές οι σκέψεις σας και επακριβείς. Το disclaimer είναι απαραίτητο, αλλά η κρίση του δικαστηρίου είναι πάντα ο τελικός κριτής.

Και ένα απόσπασμα από άρθρο της ανωτέρω νομικής συμβούλου σε αθηναϊκη εφημερίδα ελεύθερης κυκλοφορίας, σχετικά με τα blogs (και οχι μονο):

Quote... ο νομος οριζει οτι ο παροχος φιλοξενιας διαδικτυακου περιεχομενου δεν εχει την υποχρεωση δραστηριας αναζητησης του παρανομου περιεχομενου. Δηλαδη δεν ειναι υποχρεωμενος να ελεγχει διαρκως το περιεχομενου του, γιατι αυτο ειναι τεχνικα και λογικα αδυνατον. Ομως ειναι υποχρεωμενος να αφαιρεσει το παρανομο περιεχομενο αμεσως μολις το αντιληφθει ή ειδοποιηθει σχετικα. Αυτο σημαινει οτι, αν ο διαχειριστης της ιστοσελιδας στην οποια εχει δημοσιευθει το προσβλητικο περιεχομενο αρνηθει να το αφαιρεσει, τοτε εχετε δικαιωμα να στραφειτε και εναντιον του.

Όσον αφορά στα έσοδα από διαφημίσεις... Αν βρεις κάποιους να σε πληρώνουν για διαφημίσεις χωρίς αποδείξεις (μαύρα), τότε είστε όλοι μια χαρά... :)
Αλλιώς θα πρέπει να κόβεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, και να τους χρεώνεις και το ΦΠΑ που θα το πληρώνεις μετά στην εφορία κάθε δίμηνο (νομίζω). Επίσης θα πληρώνεις και το Ταμείο σου (του επαγγέλματός σου) ανελλιπώς, είτε έχεις έσοδα είτε όχι.
Δεν είναι ανάγκη να κάνεις έναρξη επαγγέλματος ως διαφημιστής ή κάτι σχετικό, ξεκίνα το κανονικό επάγγελμά σου και συνεννοήσου με τον πελάτη οτι για τις διαφημίσεις θα του κόβεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών σχετικές με το επάγγελμά σου (για να είσαι καλυμένη), πχ. "υπηρεσίες ηχοληψίας, κλπ"
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

DVD_GR

μεχρι ενα ποσο ( 3000 το χρονο ) μπορεις να πουλας διαφημιση χωρις να κανεις εναρξη...
ρωτα λογιστη...
για τα νομικα αυτα μην αγχωνεται υπο την προυποθεση οτι θα μεινεις μακρια απο την <αγια τριαδα> illegal porn,εμποριο φαρμακων/ναρκωτικων,hack/phishing/spamming...
οτιδηποτε αλλο δημιουργησεις δεν θα σε μπλεξει σε τιποτα ακομα και αν εχει εστω καμια μαλακιουλα μεσα...
εκτος αν σε πανε καρφωτη...

Akina

Euxaristo para poli paidia :D exw arxisi siga siga na bgazw akri :D

Quote from: DVD_GR on May 26, 2008, 09:45:10 PM
μεχρι ενα ποσο ( 3000 το χρονο ) μπορεις να πουλας διαφημιση χωρις να κανεις εναρξη...
ρωτα λογιστη.....
auto to poso omos den exei sxesei kai me alla eisodimata pou mporei na exeis ?
giati kati tetio kserw ... kai exw eisodimata apo enikia pou to ksepernane kata poli auto to poso.

y.s signomi an rotaw kati xazw eimai telios asxeti epi tou thematos


Mou fenonte ligo palava olla auta pou prepei na ginoun gia na baleis aples diafimiseis apo to google. Egw to mono pou skeutika itan na ftasw kapia stigmei na plirono to mixanima kai to doname apo tis diafimiseis apla gia na min exw eksoda oso mirka kai an einai auta ....

kai h istoria pou prepei na kanw einai terastia ..... :D  Nomizo oti tha katalisko sto na min balw apolitos tipota kai na isixasw giati tede me 300 euro to mina anti gia mixanima +doname
pripou 20 euro to mina den simferi me tipota !! xaxa

Advertisement: