Advertisement:

Author Topic: [EASY] How to remove "Select" text in code  (Read 1334 times)

Offline n00bhelp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
[EASY] How to remove "Select" text in code
« on: March 25, 2010, 10:24:23 PM »
This should be easy for the pros here.
I just want to know how to remove the "select" text next to the code.. Running SMF RC2.X



How to remove "[Select]" below?
Code: [Select]
Example is this

Offline n00bhelp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #1 on: March 29, 2010, 12:55:12 AM »
BUMP

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 71,667
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #2 on: March 29, 2010, 07:30:11 AM »
Easy if you know what specific version of SMF to look at... you've said 2.0 RC, there have been 5 separate versions of 2.0 with an RC tag...
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #3 on: March 29, 2010, 07:37:51 AM »
Find and remove from ./Souces/Subs.php:
Code: [Select]
<a href="javascript:void(0);" onclick="return smfSelectText(this);" class="codeoperation">' . $txt['code_select'] . '</a>Find and remove:
Code: [Select]
<a href="#" onclick="return smfSelectText(this);" class="codeoperation">' . $txt['code_select'] . '</a>

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 71,667
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #4 on: March 29, 2010, 07:38:36 AM »
* Arantor isn't sure whether it changed between RCs or not... hence asking in the first instance.
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #5 on: March 29, 2010, 07:40:41 AM »
* Arantor isn't sure whether it changed between RCs or not... hence asking in the first instance.
Yeah this may not work on RC2 as those are RC3 codes :)

Offline n00bhelp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: [EASY] How to remove "Select" text in code
« Reply #6 on: March 30, 2010, 07:15:51 PM »
Thanks a lot Yağız...! It worked! Im running RC3 by the way.