Advertisement:

Author Topic: ndime per butonat ne smf  (Read 7799 times)

Offline miri13

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • My family
    • Devolli.net
ndime per butonat ne smf
« on: September 17, 2008, 11:37:01 AM »
me duhet nje ndime  te ndryshoja butonat ne smf default theme ka mundesi dhe si mund ti ndryshoj qe ti ve foto etj...falemiderit  ???

Offline Alb4nian

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 32
Re: ndime per butonat ne smf
« Reply #1 on: September 18, 2008, 09:14:59 AM »
me nevojiten edhe mua